- 8 Eylül 2015
- 13
- 0
- 1
- 42
duydun işte canım ilkler her zaman güzeldiro kadar iyi olsaydı buralarda mutlaka duyulurdu canım :)
duydun işte canım ilkler her zaman güzeldir
ben en son 2 yıl önce baktırabilmiştim , nasıl buldun canım paylaşabilir misin , bir de şu an ücret ne kadar?Şimdi stresimden sinirimden kalktm Beylikdüzü serapa geldim bakalm bekliyorum bi kişi var önümde yılda bir baktırıyorum =) motor ayse ilede konustum telefonda cumartesi sabah 8de gidiyorum bide nebahate gitcem işte size durumları bildirirm
Valla ben ara ara baktiririm serap hanima bana çok iyi geliyor dediklerini yaşıyorum 4 sene oldu gidiyorum ara ara ve her gittigimdede muhakkak ben sana demistim bak gördün mü muhabbeti olur =) ben 50 tl verdim canım 2 sene önce baktirdiginda nasıldıben en son 2 yıl önce baktırabilmiştim , nasıl buldun canım paylaşabilir misin , bir de şu an ücret ne kadar?
ben yine diyorum ecem hanım diye telve kafe izmir alsancak
cnm eskıden ıyımıs ayse sımdı ıyı degıl bır kac arkadasımda gıttı begenmedı bende ıs kısmetı ıcın yaptırdım yapılanlardan rahatsız oldum hıc ıyı gelmedım hatta 1 hafta sonra tekrar gıttım ıyı degılım cok kotu oldum dıye yıne yazdı cızdı bu sefer yataklık oldum kız arkadasımda 1 semedır ona gıdermıs esıyle ıyı olsun dıye dayak yemıs esınden yaptırdıktan sonra ayrılmıslar baska bırını buldu ıyı sımdı o koyde baska bır hoca daha var karafatma annemler ona gıttı hem ne verırsen hep cok guler yuzluŞimdi stresimden sinirimden kalktm Beylikdüzü serapa geldim bakalm bekliyorum bi kişi var önümde yılda bir baktırıyorum =) motor ayse ilede konustum telefonda cumartesi sabah 8de gidiyorum bide nebahate gitcem işte size durumları bildirirm
Merhaba ben ayşe ye gitmeyi planlıyorum. Gitmim mi yanicnm eskıden ıyımıs ayse sımdı ıyı degıl bır kac arkadasımda gıttı begenmedı bende ıs kısmetı ıcın yaptırdım yapılanlardan rahatsız oldum hıc ıyı gelmedım hatta 1 hafta sonra tekrar gıttım ıyı degılım cok kotu oldum dıye yıne yazdı cızdı bu sefer yataklık oldum kız arkadasımda 1 semedır ona gıdermıs esıyle ıyı olsun dıye dayak yemıs esınden yaptırdıktan sonra ayrılmıslar baska bırını buldu ıyı sımdı o koyde baska bır hoca daha var karafatma annemler ona gıttı hem ne verırsen hep cok guler yuzlu
bunlar köy hocaları ayse tıcarete dokmus ısı para basıyor ama ılgı alaka yok zaten fatma hoca kıtap acıyor ve anlatıyor okuyorda senıMerhaba ben ayşe ye gitmeyi planlıyorum. Gitmim mi yani
Karafatma nim teli var mı fal mo bakıyor neler yapıyor
bunlar köy hocaları ayse tıcarete dokmus ısı para basıyor ama ılgı alaka yok zaten fatma hoca kıtap acıyor ve anlatıyor okuyorda senı
ben yenı gıdenlerdenım ve yapılanlar ıyı gelmedı dedım savunma boyutuna gectın gıdenlerıde bılıyorum sıfa olanlarıda fal ıcın gkarafatma kıtap acıp olanı bıtenı soyledı zaten ayse hoca bana ınandırıcı gelmedı eskıden ıyı olmus olabılır ama sımdı oyle degıl gıdenı ger getıremıyorsa arkadasım 1 senedır umut etmıs ona gıtmıs kocası ıcın parayı alırken ben yapamam dememısayşe hoca zibilyon senedir bu işi yapıyor ve işi ticaret gibi gördüğü dönemler geçmişte kalmış. eskiden ücretini söylüyordu, bypass ameliyatı geçirdikten sonra artık gönlünden ne koparsa diyor ve hala tıklım tıklım. yani bir hikmeti olmasa hala bu kadar çok gideni olmaz. eskiden mesela büyüyü kimin yaptığını da söylüyordu, artık onu da söylemiyor, tövbe ettim diyor. kadın mı erkek mi onu dahi söylemiyor. yaptıkları kimine yarar, kimine yaramaz, o konuda bir şey diyemem. dediğim gibi ben faydasını gördüm, ama bu psikolojik de olabilir. zaten bu tarz şeyler hep psilolojik değil mi? fatma'ya gelince; tanımıyorum ama duyduğum kadarıyla o köy hocaları içinde en zayıf halka o. bir de asiye hoca var köyde (sağlamtaş hoca kaynıyor evet) onun da beğeneni, gideni çok. ben gitmedim bilmiyorum. ha niyetiniz 'fal' sa zaten hiç gitmeyin bence, o hocalara 'derdi' olanlar gidiyor daha çok. fallık bir şey söylemiyor yani ayşe hoca. üzerinde büyü var ya da yok diyor, bu kadar. varsa bozmak için bir şeyler veriyor, sonra sen sıkıntını söylüyorsun o konuda yapabileceği bir şey varsa da yine işlem yapıyor. ama geçmiş, an, gelecek vs. bunları söylemiyor. giden gittiği yerde mutluysa onu geri döndürmek için bir şey yapmıyor, intikam almak isteyenler için bir şey yapmıyor vs. vs.
Ben fal bastırmak istiyorum.o civarlarda yokmu iyi falci.ayşe hoca zibilyon senedir bu işi yapıyor ve işi ticaret gibi gördüğü dönemler geçmişte kalmış. eskiden ücretini söylüyordu, bypass ameliyatı geçirdikten sonra artık gönlünden ne koparsa diyor ve hala tıklım tıklım. yani bir hikmeti olmasa hala bu kadar çok gideni olmaz. eskiden mesela büyüyü kimin yaptığını da söylüyordu, artık onu da söylemiyor, tövbe ettim diyor. kadın mı erkek mi onu dahi söylemiyor. yaptıkları kimine yarar, kimine yaramaz, o konuda bir şey diyemem. dediğim gibi ben faydasını gördüm, ama bu psikolojik de olabilir. zaten bu tarz şeyler hep psilolojik değil mi? fatma'ya gelince; tanımıyorum ama duyduğum kadarıyla o köy hocaları içinde en zayıf halka o. bir de asiye hoca var köyde (sağlamtaş hoca kaynıyor evet) onun da beğeneni, gideni çok. ben gitmedim bilmiyorum. ha niyetiniz 'fal' sa zaten hiç gitmeyin bence, o hocalara 'derdi' olanlar gidiyor daha çok. fallık bir şey söylemiyor yani ayşe hoca. üzerinde büyü var ya da yok diyor, bu kadar. varsa bozmak için bir şeyler veriyor, sonra sen sıkıntını söylüyorsun o konuda yapabileceği bir şey varsa da yine işlem yapıyor. ama geçmiş, an, gelecek vs. bunları söylemiyor. giden gittiği yerde mutluysa onu geri döndürmek için bir şey yapmıyor, intikam almak isteyenler için bir şey yapmıyor vs. vs.
Karafatma fal mi bakiyor?yoksa gideni geri mi getiriyor yoksa ikisinide mi yapiyor?ben yenı gıdenlerdenım ve yapılanlar ıyı gelmedı dedım savunma boyutuna gectın gıdenlerıde bılıyorum sıfa olanlarıda fal ıcın gkarafatma kıtap acıp olanı bıtenı soyledı zaten ayse hoca bana ınandırıcı gelmedı eskıden ıyı olmus olabılır ama sımdı oyle degıl gıdenı ger getıremıyorsa arkadasım 1 senedır umut etmıs ona gıtmıs kocası ıcın parayı alırken ben yapamam dememıs
hayır cnm kıtap acıyor oyle seyler yapmıyor karı koca arasını yapabılır ama kaderınle alakalı seyler yapmazKara
Karafatma fal mi bakiyor?yoksa gideni geri mi getiriyor yoksa ikisinide mi yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?