- 7 Eylül 2015
- 32
- 0
- 1
- 50
cnm eskıden ıyımıs ayse sımdı ıyı degıl bır kac arkadasımda gıttı begenmedı bende ıs kısmetı ıcın yaptırdım yapılanlardan rahatsız oldum hıc ıyı gelmedım hatta 1 hafta sonra tekrar gıttım ıyı degılım cok kotu oldum dıye yıne yazdı cızdı bu sefer yataklık oldum kız arkadasımda 1 semedır ona gıdermıs esıyle ıyı olsun dıye dayak yemıs esınden yaptırdıktan sonra ayrılmıslar baska bırını buldu ıyı sımdı o koyde baska bır hoca daha var karafatma annemler ona gıttı hem ne verırsen hep cok guler yuzlu
Arkadasim buraga baktirmisti ani bilemedi ona baktirmadim o yuzden ,Kurtuluş ve Burak var.
Canım ben hepsine baktırdım dedikleri tarihlere var çıkarsa yazarım. Kurtuluş iyiydi. Yani telefonda bir falcı istiyorsan Burak tanda memnun olmadıysa arkadaşın ki fal enerji işi ona tutmayan sana tutar bu senin kararındır. Başka telefonda bakanlara yönelme neden dersen burda her gün biri çıkıp yok şu falcı iyi deyip duruyor ben daha önce isimlerini bile duymadığım kişiler. Bu kişilere baktırdım enerjin uyar mı bilmiyorum ama ben beğendim.Arkadasim buraga baktirmisti ani bilemedi ona baktirmadim o yuzden ,
Kurtulus iyi mi , size dediklerinden cikan oldu mu hic ?
Alın bu da ispatı giriş cümlesine dikkat!!!!BAKIRKOYDE EN IYI FALCI HADI KIZLARR kızlar ben bırcok sıtede bır ısmı cokduydum okan denılen falcı arkadası hersıtede ınsanlar met etmıs bugun bakırkoydeydım okan dıye tavsıye edılılen falcı buldum merak ettım bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede fal bakıyomus yerı kolay buldum fal bakılan mekanı cafeye cıktım falcı okanı buldum yalnız bıseye sasırdım adamda ınanılmaz sıra vardı resmen kuyrum bıraz bekledım ısın dogrusu sıra bana geldı kızlar bole bısey olamaz gercekten sasırdım falcı okan adımı soy adımı aldı benım ne yasadıgımı harfıyen anlattı tuylerım urperdı korktum dıyebılırım ada tıkır tıkır herseyı saydı bu adam bence cınlerı var dıyebılırım ınanılmaz herseyımı bıldı adan zye soktayım ısım bılene verıyo dıyebılrım herkese tavsıye ederım baktıran yerıne oturamıcak herkese tavsıye ederım super okanı fesbuk adresındede unluler var gosterdı resımlerı fesbuk adresı grıs medyum okan numarasıda ... gıdın baktırın sok olucaksınız CAFE FISILTIM CAFEDE BAKIYO OKAN DENILEN FALCI HERKESE MUKEMBEL FALCIYI TAVSIYE EDERIM herkese bolsans
Tabiki de alman gerekmiyor. Sen nasıl özgürce yorum yaptıysan ben de düşüncemi yazdım canım :)Msj atmak ıcın senden ızın almam gerekmıyo
ben gittim.iyi bakıyo.amı çok iyi biliyo.gelecek pek çıkmadı.ama terapigibi geliyoMi cafe hande ye giden var mi?
ben gittim.iyi bakıyo.anı çok iyi biliyo.gelecek pek çıkmadı.ama terapigibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?