İstanbul'da Fal - Falcılar

Grıs medyum okan dıye falcıda telden fal bakıyo kızlar uzakta olanlara telden bakıyo ve guzel bakıyo daha once teldende baktırdım guzel bakıyo yuz yuzyuze gıbı bakıyo ve super bakıyo dıyebılerım

Canım belli ki gizli ilimlere ilgi duyan birisin. Onun için seni arkadaşça uyarmak isterim.
İş kısmeti, eş kısmeti, geri dönsün, beni sevsin, Aramız düzelsin vs.. bu liste uzar gider..

Öncelikle bunların asla doğru olmadığını bilmeni isterim. Büyüde yada fal bakmada yazmak, çizmek, metodlar, şu malzemeyle şu karışım gibi tarifler kesinlikle uydurmadan başka bişi degildir.
Bunları kullanan Hoca ismi adı altında ticari kazanç sağlayan insanlara lütfen itibar etmeyin.

Bunu neden özellikle sana söylüyorum, çünkü rahatsızlandıgını söylemişsin. Doğrudur.

Fal bakan insan büyük ihtimalle cinlere karışmış insandır. Hani bir çok insan diyor ya resmen isim verdi, nerden bilgi gibi... Fal bakan o esnada seninde içine cin salıyor, ve içinde ki cin senle ilgili çok yüzeysel bilgileri fal bakanın içindeki cine söylüyor. Sendee vay beeee bak nasıl bildi diye şaşırıp kalıyosun. Olay bundan ibaret. Fakat isim söyleyen,
geçmişte şu olmuş diyen falcı gelecekle ilgili asla şöyle olacak diyemez.
Çünkü cinlerde dahil olmak üzere gelecegi allah dısında kimse bilemez. Sadece bildikleri üzerinden tahminler yapar, bi kısmı tutar bi kısmı tutmaz. %50 şansı var zaten.

İhtiyacın olan tek şey dua. Dua tüm kapıları zaten açar. İyi günler

Kızlar bir suredir giremedim foruma melehat konusuna gelirsek ben edirneliyim daha once de 2 kere gittim en son 2012 yaziydi evini biliyorum ama hala orda bakiyorsa bayramda edirneye gidicem bir ugramayi dusunuyorum. Okan konusuna da gelince onu oven arkadasimiz tabi okan degilse giris cumlen bile ayni daha once oven de haydi kizlar bilmem ne yazmisti onu degistir bari apacik bu kadar da olmaz belli ki ya sen okansin ya da yardimcilarindansin bizi aptal yerine koymayin ya!!!!

Herkes begendıgı ınsanı paylasabılır burası herkese acık anladın lafınızı bılın konusunn bence polemıge benle gırmeyın ben fal baktırdım begendım begendıgım herseyı yazarım bılmem anlatabıldımmı

Arkadasim buraga baktirmisti ani bilemedi ona baktirmadim o yuzden ,
Kurtulus iyi mi , size dediklerinden cikan oldu mu hic ?
Canım ben hepsine baktırdım dedikleri tarihlere var çıkarsa yazarım. Kurtuluş iyiydi. Yani telefonda bir falcı istiyorsan Burak tanda memnun olmadıysa arkadaşın ki fal enerji işi ona tutmayan sana tutar bu senin kararındır. Başka telefonda bakanlara yönelme neden dersen burda her gün biri çıkıp yok şu falcı iyi deyip duruyor ben daha önce isimlerini bile duymadığım kişiler. Bu kişilere baktırdım enerjin uyar mı bilmiyorum ama ben beğendim.

Alın bu da ispatı giriş cümlesine dikkat!!!!

Sen bence sorunlusun arkadasım gıt basımdan herkesın gorusune saygılı ol benve senınle polemıge gıremem

Eger benımle uhrascagına 46 cafenın hepsının fek oldugunu sıtede herkes yorum yapmıs nalan sole bole dıyıp bızı kandıgı zamanlarıda bılıyorum 46 cafenın hepsı fek butun yorumlarda nalan falan dıyosunuz cogu fek anladın cogu kısı fel oldugunun farkında 46 cafenın anladın

Senı oraya kım dıkmıs bılmıyorum ama ben bır musterı olarak begendım okan beyı yorum yapmak ıcın sızden ızın alıcak halım yok anladınızmı arkasımm

Uslubune konusma tarzina dikkat et lutfen askerlik arkadasin yok karsinda konusma tarzindan anlasiliyo zaten bu kadar saldirgan olmana gerek yok niye savunmaya geciyosun hemen ard arda mesajlar once forumu kulanmayi ogren o cvp sana degil baskasina alinti yapip cevap vermis kiz

Cnm pekı ınsanlar msj atmıs olabılır begenen herkes msj atabılır senın derdınne anlamadım ınsanlara ıftıra atarak msj atmazsanız sevınırım

Ozaman sende sozlerıne dıkkat bence sen kımsınde bana sensın okan falan dıyosun ıftırayosun utanmıyomusun

Bak benle konusurken duzgun konus anladın herkese bıseyler takarak bıryere gelemezssınız anladınn herkesın gorusune saygılı olun anladınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…