İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler kahvesindeki kadir emreyi iyi demislerdi ama ben baktirmadim emre diye randevu aldim o diye yani baska emre cikti kadinlar kahvesindeki leylanin da verdigi tarih cikmadi baska bilmiyorum

Sevim nerede acaba yani mekanda mi bakiyor telefonda mi merak ettim simdi :)

canım hiçbir fikrim yok sadece ankarada olduğunu biliyorum bende telefonla ulaşmıştım kendisine ve telefonla baktırdım falıma.
evde mi yoksa kafede mi bakıyor bilmiyorum..

canım hiçbir fikrim yok sadece ankarada olduğunu biliyorum bende telefonla ulaşmıştım kendisine ve telefonla baktırdım falıma.
He anladım canım teşekkür ederim ben de İstanbuldayım zaten baktırırsam mecbur telefonla olcak ne falı bakıyor acaba sadece su mu

He anladım canım teşekkür ederim ben de İstanbuldayım zaten baktırırsam mecbur telefonla olcak ne falı bakıyor acaba sadece su mu

onu bilmiyorum dedim ya canım bana telefonda su bakmak zorunda olduğunu söylemişti normalde nelere baktığını bilmiyorum..

Valla Ankara'da oturuyorum Ankara topiginde bile bu kişi yokkk kizzz nerden nasıl buldun

Memnun da kalmışsınn ne güzel

Vayy vayyy tarih verdi mi daha önceki baktirdiklarinla paralel mi ?Farklı geldi mi ? Azz detay verir misin?

tarih verdi ama beklemekten başka çare yok çıkarsa zaten mutlaka yazacağım.
onun haricinde tutarlı bir faldı.
beğendim gerçekten ama tabi bilemiyorum enerji meselesi.
zehra hanımıda tereddütle aradım beğenmeyen çok vardı.
ben çok memnun kalmıştım.

O kadar çok kişiden bahsediyorsunuz ki kime gideceğim şaşırdım. Lütfen tutanlar isim söylesin hafta sonu gitmek istiyorum

en çok zehra hanım, sare ve sevim hanımdan memnun kaldım canım.
zehra hanımla sevim hanım gayet iyiydiler.
sarede numarasının verilmesinden rahatsız olmuş.
numarasını verdiklerimize yalnış numara demiş.

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım beklemekkk beklemekkk

Ben zehra hanıma baktırdım ama pek beğenmedim. Genel konuşuyor. İsim sizden o istiyor yani o zaman falın ne anlamı kaldı. Benim fal beklentimi karşılamadı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…