Benimde gelecek çıkmadı anı iyi bildiben gittim.iyi bakıyo.amı çok iyi biliyo.gelecek pek çıkmadı.ama terapigibi geliyo
asmin cafedekiler de iyi canim zaza,ergin,eray :)Damlalar cafe nasıl
Aaa sevim kim? :)
Hayir canim baktirmadim ona , nasil biraz anlatir misin ? Su fali bakiyor heralde degil mi
Sevim nerede acaba yani mekanda mi bakiyor telefonda mi merak ettim simdi :)yeni keşfedip memnun kaldığım bir falcı :)
Sevim nerede acaba yani mekanda mi bakiyor telefonda mi merak ettim simdi :)
He anladım canım teşekkür ederim ben de İstanbuldayım zaten baktırırsam mecbur telefonla olcak ne falı bakıyor acaba sadece su mucanım hiçbir fikrim yok sadece ankarada olduğunu biliyorum bende telefonla ulaşmıştım kendisine ve telefonla baktırdım falıma.
evde mi yoksa kafede mi bakıyor bilmiyorum..
He anladım canım teşekkür ederim ben de İstanbuldayım zaten baktırırsam mecbur telefonla olcak ne falı bakıyor acaba sadece su mu
memnun kaldiysaniz no verirmisiniz?onu bilmiyorum dedim ya canım bana telefonda su bakmak zorunda olduğunu söylemişti normalde nelere baktığını bilmiyorum..
canım hiçbir fikrim yok sadece ankarada olduğunu biliyorum bende telefonla ulaşmıştım kendisine ve telefonla baktırdım falıma.
evde mi yoksa kafede mi bakıyor bilmiyorum..
Valla Ankara'da oturuyorum Ankara topiginde bile bu kişi yokkk kizzz nerden nasıl buldun
Memnun da kalmışsınn ne güzel
ankarada üniversite okuyan bir kuzenim var o vermişti numarasını.
falcı bizden sorulur Türkiyenin bir ucundan öbür ucuna yetişiriz evelallah
Vayy vayyy tarih verdi mi daha önceki baktirdiklarinla paralel mi ?Farklı geldi mi ? Azz detay verir misin?
O kadar çok kişiden bahsediyorsunuz ki kime gideceğim şaşırdım. Lütfen tutanlar isim söylesin hafta sonu gitmek istiyorum
tarih verdi ama beklemekten başka çare yok çıkarsa zaten mutlaka yazacağım.
onun haricinde tutarlı bir faldı.
beğendim gerçekten ama tabi bilemiyorum enerji meselesi.
zehra hanımıda tereddütle aradım beğenmeyen çok vardı.
ben çok memnun kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?