- 31 Ağustos 2015
- 403
- 274
- 103
- 35
Ben zehra hanıma baktırdım ama pek beğenmedim. Genel konuşuyor. İsim sizden o istiyor yani o zaman falın ne anlamı kaldı. Benim fal beklentimi karşılamadı yani..
Didem benimkinin adını direk söyledi.. Hatta sakın korkma dedi :) burcunu kaç kardeş olduğunu falanda bildicanım bence tamamen enerji meselesi.
bana da birkaç isim sormuştu.
sonuçta sevgilimin adını örnek veriyorum direk söyleyecek hali yok ya.
kahin değil falcılar..
beklentiyi bu kadarda yüksek tutmamak lazım :)
canım bence tamamen enerji meselesi.
bana da birkaç isim sormuştu.
sonuçta sevgilimin adını örnek veriyorum direk söyleyecek hali yok ya.
kahin değil falcılar..
beklentiyi bu kadarda yüksek tutmamak lazım :)
Ben zehra hanıma baktırdım ama pek beğenmedim. Genel konuşuyor. İsim sizden o istiyor yani o zaman falın ne anlamı kaldı. Benim fal beklentimi karşılamadı yani..
Melekler kahvesindeki kadir emreyi iyi demislerdi ama ben baktirmadim emre diye randevu aldim o diye yani baska emre cikti kadinlar kahvesindeki leylanin da verdigi tarih cikmadi baska bilmiyorum
Bir de Kadir Emre varmış ben Kadir demeden Emre demiştim sizin anlattığınız kişi bakmıştı bana evet.Kadir daha uzun saçlıydı.Melekleri arayıp Emre diye randevu alınca sadece tek bir Emre olması gerek yalnız. Hızlı konuşan, sakallı, kel, enerjisi güzel bir adam. Sadece o var orda yani. Karışıklık olmuştur belki de
Ben bayramda Edirneye gideceğim uğramayı düşünüyorum aslen Edirneliyim zaten haber veririm burdan.MELAHAT BİR YILDIR FAL BAKMIYORMUŞ.EVİNDE YOKMUŞ.EV TELEFONUNU DA KAPATMIŞ.BAŞKA HABERİ OLAN VARSA YAZSIN .
Anladım canım o zaman özelden yazıyorum numarasını verir misinonu bilmiyorum dedim ya canım bana telefonda su bakmak zorunda olduğunu söylemişti normalde nelere baktığını bilmiyorum..
Burada kızı var evi var diyorlardı. Bir bakacağım olmadı mahalleliden bilgi alırım umarım bırakmamıştır yaARKADAŞIM GİTMİŞ.KOMŞULARI İSTANBULA TAŞINDI DEMİŞ.AMA EDİRNEDEYMİŞ.FALI BIRAKMIŞ.SEN GİDİNCE BURADAN YAZARSAN İYİ OLUR.
Kim ağlattı seni şeker bende istiyorum kimmiş o ki öyle?Zehra isim konusunda iyi değil biliyorum. Ama Didem direk söyledi bana da. Bide yüzyüze baktırdığım varr o kocaman harflerle kağıda yazdi o yazdı ben ağladım oyy oyyy
Her yiğidin bir yoğurt yemesi gibi. Artık isim soylemeleri de beni kesmiyoooo iyi bakan hisleri kuvvetli kalp Gözü açık kişiler istiyorum
Eren'i bilmiyorum da Emre'ye gittim. Zaten önce kadınlar kahvesindeki Leyla'ya gitmiştim ikisi de benzer şeyleri söyledi Emre anı gayet iyi bildi ama olacak dedikleri çıkmadı gün vs hızlı ve sessiz konuşuyor sürekli anlamadım deyip tekrarlattım.Melekler eremn nasıl ve melekler emre
Acil ltfnTaKsimde hangi falcı iyi acil
Kim ağlattı seni şeker bende istiyorum kimmiş o ki öyle?
Damlalarda tubaya baktırmıştım. Sölediklerinden çıkanlar oldu.Damlalar cafe nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?