İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben zehra hanıma baktırdım ama pek beğenmedim. Genel konuşuyor. İsim sizden o istiyor yani o zaman falın ne anlamı kaldı. Benim fal beklentimi karşılamadı yani..

canım bence tamamen enerji meselesi.
bana da birkaç isim sormuştu.
sonuçta sevgilimin adını örnek veriyorum direk söyleyecek hali yok ya.
kahin değil falcılar..
beklentiyi bu kadarda yüksek tutmamak lazım :)

kahin değil falcılar..
Didem benimkinin adını direk söyledi.. Hatta sakın korkma dedi :) burcunu kaç kardeş olduğunu falanda bildi

kahin değil falcılar..

Zehra isim konusunda iyi değil biliyorum. Ama Didem direk söyledi bana da. Bide yüzyüze baktırdığım varr o kocaman harflerle kağıda yazdi o yazdı ben ağladım oyy oyyy

Her yiğidin bir yoğurt yemesi gibi. Artık isim soylemeleri de beni kesmiyoooo iyi bakan hisleri kuvvetli kalp Gözü açık kişiler istiyorum

Ben zehra hanıma baktırdım ama pek beğenmedim. Genel konuşuyor. İsim sizden o istiyor yani o zaman falın ne anlamı kaldı. Benim fal beklentimi karşılamadı yani..

Ona takılma canım isim konusuna. Diğer soyledikleri nasıldı tarihte vermedi Zehra bana mesela. Bildikleri varr ama sevemedim ben onu niyeyse bi türlü

Melekler kahvesindeki kadir emreyi iyi demislerdi ama ben baktirmadim emre diye randevu aldim o diye yani baska emre cikti kadinlar kahvesindeki leylanin da verdigi tarih cikmadi baska bilmiyorum

Melekleri arayıp Emre diye randevu alınca sadece tek bir Emre olması gerek yalnız. Hızlı konuşan, sakallı, kel, enerjisi güzel bir adam. Sadece o var orda yani. Karışıklık olmuştur belki de

MELAHAT BİR YILDIR FAL BAKMIYORMUŞ.EVİNDE YOKMUŞ.EV TELEFONUNU DA KAPATMIŞ.BAŞKA HABERİ OLAN VARSA YAZSIN .

Melekleri arayıp Emre diye randevu alınca sadece tek bir Emre olması gerek yalnız. Hızlı konuşan, sakallı, kel, enerjisi güzel bir adam. Sadece o var orda yani. Karışıklık olmuştur belki de
Bir de Kadir Emre varmış ben Kadir demeden Emre demiştim sizin anlattığınız kişi bakmıştı bana evet.Kadir daha uzun saçlıydı.

bi falcının isim vermesi kadar normal bişi olamaz.artık bu beni şaşırtmıyor.geleceği tahmin edebilmek mesele..eğlence fal işi.hiç bir falcı bizim istediklerimizi bizim kadar bizim için isteyemez.biz duamızı edelim Allah büyüktür.beklenti içindeyken iyi bir motivasyon yolu fal.fazla önemsememek lazım..yine de çok eğlenceli tabiii çıkcak mı diye beklemek..

ARKADAŞIM GİTMİŞ.KOMŞULARI İSTANBULA TAŞINDI DEMİŞ.AMA EDİRNEDEYMİŞ.FALI BIRAKMIŞ.SEN GİDİNCE BURADAN YAZARSAN İYİ OLUR.

Kim ağlattı seni şeker bende istiyorum kimmiş o ki öyle?

Melekler eremn nasıl ve melekler emre
Eren'i bilmiyorum da Emre'ye gittim. Zaten önce kadınlar kahvesindeki Leyla'ya gitmiştim ikisi de benzer şeyleri söyledi Emre anı gayet iyi bildi ama olacak dedikleri çıkmadı gün vs hızlı ve sessiz konuşuyor sürekli anlamadım deyip tekrarlattım.

ya kızlar ben yüzyüze baktıracağım bir falcı arıyorum. Cafe falcılarını istemiyorum, günde zibilyon insana bakıyorlar, iyice otomatiğe bağlamışlar, telefonda bakanlar belli, hep aynı isimlere baktırmaktan ve hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldım, online fal desen herkese aynı mesajı mı atıyorlar, gerçekten kişiye özel mi bakıyorlar emin olamıyorum. Yani özetle karşımda kanlı canlı birini istiyorum artık. gerçekten dobra ve olanı gördüğü gibi söyleyen, beni boş umutlarla oyalamayacak birini. Tavsiye edebileceginiz birileri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…