İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar Zaza nasil? Gelecek acisindan hem de fal suresi acisindan merak ediyorum. Bir de fiyati ne kadar?

Damlalar cafe nasıl

tubaya baktırmıstım ben orda, yazınızı görünce ses kaydı vardı o geldi aklıma açtım baktım , 1 yıla yakın zaman olmus, gerçekleşen 2-3 sey tarihiyle beraber var ama esas seyler cıkmamıs

Mi cafe hande ye giden var mi?
hande cooook tatlı biri, hiç falcı gibi diil. falına gelince anda gayet basarılı, gelecekte cıkan seyleride var cıkmayan seyleride. giden arkadaslarımdan hıc bir sey cıkmayan olmadı, herkesin az cok bişeylerini bildi ama herşeyi cıkanda oldu, bnm için idare ederdi diyen arkadasımda oldu, ama genel olarak tavsiye ediyorum.

An olarak bildi de dedikleri çıkmadı yakın vadede dedikleri yani mesela 15 gün demişti neredeyse 1 ay olcak zaten leyla ile hemen hemen aynı şeyleri söylemisti hatta sasırmıstım ama sonuc yok yani

Anladim. Ben hic memnun kalmamistim, anda da cok kotuydu. O nedenle sordum.

Anladim. Ben hic memnun kalmamistim, anda da cok kotuydu. O nedenle sordum.
Hmm ya çok sessiz ve hızlı konuşuyordu zaten neredeyse her kelimesini tekrarlattım insan geriliyor. Erkek arkadaşımla ayrı olduğum her falda çıkıyor zaten. Bana çözüm lazım ne yazıkki:/

Hmm ya çok sessiz ve hızlı konuşuyordu zaten neredeyse her kelimesini tekrarlattım insan geriliyor. Erkek arkadaşımla ayrı olduğum her falda çıkıyor zaten. Bana çözüm lazım ne yazıkki:/

Evet sessiz ve hizli.
Anı bilmis ya sizde, erkek arkadasinizin dusuncelerini soyledi mi yoksa somut olaylari mi bildi?

Evet sessiz ve hizli.
Anı bilmis ya sizde, erkek arkadasinizin dusuncelerini soyledi mi yoksa somut olaylari mi bildi?
Yok somut olayları soyledi 15 gün icinde seninle iletisime gececek dedi. Yeni tanisacagimi hatta daha cok övdü. Hem o hem Leyla. Bir de orada bir kadına baktirmistim o da barisacaksiniz dedi Emre de oyle. Kadinlar kahvesindeki Leyla da hatta o 25 agustos demisti :) Leyla ile Emre baska biriyle tanisacagimi da soylemisti. Ikisi ayni seyleri soyledi. O garip gelmisti.

Kadıköy Angels cafede zeynep hanım çok iyi bakıyor açıkcası falımı yorumlarken çok şaşırmıştım bir çok şeyi bilmişti hem kahve Falı hemde Tarot Falı bakıyor herkese öneririm

Kadıköy Angels cafede zeynep hanım çok iyi bakıyor açıkcası falımı yorumlarken çok şaşırmıştım bir çok şeyi bilmişti hem kahve Falı hemde Tarot Falı bakıyor herkese öneririm
Gelecekle ilgili şeyler söylüyor mu peki geçmişi birçok kişi biliyor da

Kızlar gecen hafta tesadüfen iki kere falcıya gittim. En son gideli bir sene falan olmustu herhalde, o son seferde de falcı ne dediyse tersi cıktıktan sonra bir daha gitmedim. Birincisinde arkadasım hadi kahve icmeye gidelim dedi sonra hop nişantaşı sembol:) adının ishak oldugunu hatırladıgım şişman sakallı piercingli biri. boşuna paranızı cope atmayın hicbir sey bilemedi. benden direkt merak ettiğin kişinin ismi ve burcunu söyle dedi. bir an durdum tamam dedim söyledim. sonuçta ilk başta ters bir laf etsem belki enerji meselesi diyorlar ya hep, tutmaz bir sey olur hic bakamaz diye söyledim. ne ailemi bilebildi, ne ilişkimi, ne merak ettigim kişinin tipini tarif edebildi ne başka bir şey. eğitimi de kariyeri de salladı tutturamadı. en son kalkarken masadan güldüm biraz kusura bakmayın ama hicbir sey tutmadı bilemediniz dedim. ne gecmisi bilebildi ne simdiki zamanı. zaten onları öğrenip ağzımdan laf almaya calısıp gelecegi yorumlayacaktı ama simdiyi ve gecmisi hic bilemedigi icin gelecege dair yorum yapacak hicbir seyi de kalmadı.

ikincisi de bakırköy laf kafe. o da spontane gelisti. arkadasım canan hanıma ben zeynep hanıma baktırdım. ben daha onceden canana baktırmıstım arkadasım da zeynep hanıma baktırmıs. lafı uzatmayayım ikisi de bir sey bilemiyor. hangisi daha iyi derseniz canan hanım derim. zeynep hanım cok anaç cok tatlı biri. melek kartları falan açıyor orada cıkanları birbiriyle bağlantılı yorumluyor. kahveyle ilgili hicbir sey söyleyemedi. net bir sey söylemiyor asla olabilir, yapabilir, gelebilir falan. sayı veya isim sordugum zaman ben sana net bir sey söyleyemem falan dedi cevirdi lafı. cok tatlı bir kadın sohbet etmek isterseniz gidin ama benim hicbir sey bilemedigi icin ben de uzatmadım artık kısa sürdü herhalde 20 dakika falandı. bir sey soruyorum merak ettigim olayı, tabii evet, istedigin yönde olacak sonuç, dogrudur, falan diyor. arkadasım canan hanımdan memnun kalmıs genelde bildi dedi ama o da yuvarlak konusmus. ben de canan hanıma onceden baktırmıstım zeynep hanıma göre daha iyi evet en azından sohbet havasında degil de fal havasında geciyor gercekten bakıyor kahve de kartları da yorumluyor. ama anladıgım kadarıyla laf kafenın en iyisi cigdem ve andac. cigdem hanım izindeymis andacta da aksam 7 bucuga kadar sıra vardı.

sonuç olarak ikisini de arkadaşlarım ısmarladığı için para vermedim içime oturan bir şey yok ama verseydim çok üzülürdüm çünkü boşa para hepsi. beğenmedim sakın paranızı çope atmayın gidip de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…