Yapma ya ben istanbuldayım seker: 42553750 .!.:Kizzzz Ankara'da baktiriyorum sen nerde oturuyonn yavrum
Yapma ya ben istanbuldayım seker
Damlalar cafe nasıl
hande cooook tatlı biri, hiç falcı gibi diil. falına gelince anda gayet basarılı, gelecekte cıkan seyleride var cıkmayan seyleride. giden arkadaslarımdan hıc bir sey cıkmayan olmadı, herkesin az cok bişeylerini bildi ama herşeyi cıkanda oldu, bnm için idare ederdi diyen arkadasımda oldu, ama genel olarak tavsiye ediyorum.Mi cafe hande ye giden var mi?
İlk kez baktırcaksan Zaza fena değil. Bana dedikleri çıkmıştı. 15 dk falan sürüyor. 30 tlye bakıyoArkadaslar Zaza nasil? Gelecek acisindan hem de fal suresi acisindan merak ediyorum. Bir de fiyati ne kadar?
İlk kez baktırcaksan Zaza fena değil. Bana dedikleri çıkmıştı. 15 dk falan sürüyor. 30 tlye bakıyo
Bir de Kadir Emre varmış ben Kadir demeden Emre demiştim sizin anlattığınız kişi bakmıştı bana evet.Kadir daha uzun saçlıydı.
An olarak bildi de dedikleri çıkmadı yakın vadede dedikleri yani mesela 15 gün demişti neredeyse 1 ay olcak zaten leyla ile hemen hemen aynı şeyleri söylemisti hatta sasırmıstım ama sonuc yok yaniPeki baktirdiginiz emreden memnun kaldiniz mi?
An olarak bildi de dedikleri çıkmadı yakın vadede dedikleri yani mesela 15 gün demişti neredeyse 1 ay olcak zaten leyla ile hemen hemen aynı şeyleri söylemisti hatta sasırmıstım ama sonuc yok yani
Hmm ya çok sessiz ve hızlı konuşuyordu zaten neredeyse her kelimesini tekrarlattım insan geriliyor. Erkek arkadaşımla ayrı olduğum her falda çıkıyor zaten. Bana çözüm lazım ne yazıkki:/Anladim. Ben hic memnun kalmamistim, anda da cok kotuydu. O nedenle sordum.
Emre bende sadece anı bildi gerisi boş :/Merhaba damlalar cafe sezen,tiryaki cafe semra,melekler cafe eren,melekler cafe emre hakknda acil bilgi.ltfen
Hmm ya çok sessiz ve hızlı konuşuyordu zaten neredeyse her kelimesini tekrarlattım insan geriliyor. Erkek arkadaşımla ayrı olduğum her falda çıkıyor zaten. Bana çözüm lazım ne yazıkki:/
Yok somut olayları soyledi 15 gün icinde seninle iletisime gececek dedi. Yeni tanisacagimi hatta daha cok övdü. Hem o hem Leyla. Bir de orada bir kadına baktirmistim o da barisacaksiniz dedi Emre de oyle. Kadinlar kahvesindeki Leyla da hatta o 25 agustos demisti :) Leyla ile Emre baska biriyle tanisacagimi da soylemisti. Ikisi ayni seyleri soyledi. O garip gelmisti.Evet sessiz ve hizli.
Anı bilmis ya sizde, erkek arkadasinizin dusuncelerini soyledi mi yoksa somut olaylari mi bildi?
Gelecekle ilgili şeyler söylüyor mu peki geçmişi birçok kişi biliyor daKadıköy Angels cafede zeynep hanım çok iyi bakıyor açıkcası falımı yorumlarken çok şaşırmıştım bir çok şeyi bilmişti hem kahve Falı hemde Tarot Falı bakıyor herkese öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?