İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar öğrenci olduğum halde paramın yüklü bi kısmını bu fal olaylarına harcayan ve yaşamış biri olarak söylüyorum bunu nedir nedendir bilemem ama bu işler boş işler çok geç gördüm bunu. Yaklaşık 800 900 liramı harcayarak aylarca en iyisini aramakla geçirdim. Günü birlik şehirlerde dolaştım v.s v.s ama artık kendimizi kandırmadan çarelerini bu yönde değilde başka yönlerde uğraşarak harcayalım. Çünkü eğerki birisi geleceği sürekli çok yakın ve direk biliyo olmuş olsaydı bunu bırakın bu zamana kadar herkesin bilmesini 2 3 senede tanınırdı. Bir ünlü nasıl bilinirse bu kişide hadi onlar kadar olmasada bu camia ile uğraşan herkesin ara ara hep duyduğu bi isim olarak kalırdı ve biz böylece birbirimize soru sormazdık artık şu nasıl bu nasıl diye. Bu işler sizin ilgi duymanızla başlamadı yani yıllardır yapılan ve dediğim gibi olsaydı isimleri çoktan duyulacak zamanları geçtik. Ha size çıkar ona çıkar ama 2. Ye 3. Ye çıkacağı belli değil çünkü ben şans olduğuna inanıyorum çıksa bile. Sonrasında eğer gerçekten geleceği gören biri olmuş olsaydı bunun değeri öyle 20 30 lira olmazdı :) basit bişey değil bu. İnsanlar umutsuzluktan meraktan bunaltıdan depresyonlara girip intihar edebilecek seviyelere gelebiliyosa öyle insanlara 1 fal için 800 900 lira verebilecek hallerine olacak insanlar çıkardı ki bunu o falcıların bile farkedebileceğini düşünüyorum. Bunlara bel bağlamayın artık umutlarla mutlu olup umudunu kaybetmiş şekilde dahada yıkmasın sizi. Herkes umarım güzel şeyler yaşar.

''Eğer gerçekten geleceği gören biri olmuş olsaydı bunun değeri öyle 20 30 lira olmazdı :)''...bu konuda haklısın

kesinlikle biliyor bi kaç ay sonra evde bi tartışma olacak demişti ve gerçekten oldu o anki sevgilimle tartışıp ayrılacağımı da bildi
Şimdiye kadarki tarotlarin hicbiri cikmadi da ben de o yuzden tereddutluyum yani ayri oldugumuzu hepsi biliyor da benim ihtiyacim ne olacagini soylemesi o yuzden sordum ne kadara bakiyor peki ?Kahve tarot birlikte mi ayri ayri mi siz hangisine baktirdiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi falciyi soruyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar kadıköy Angels cafeye daha önce fal baktırmak için gitmiştim erkek bi falcıya cengiz beye fal baktırmıstım bugün yine gittim kendisinde sıra olduğundan değişiklik olsun diye zamanım kısıtlı olduğundan sırası olmayan dilara adında yabancı sanırım türk değil bi kadına baktırdım tam bir hayal kırıklığı sustum fal bitene kadar nasıl bi hayal gücü varsa artık evlisinız dedi yok dedim bosandın dedi ki ben hiç evlenmedim :)yarım saat övdü kendini internette benden çok bahsediliyor dedi kesinlikle tavsiye etmiyorum bide memnun kaldıysanız sizde bişeyler yazabilirsiniz felan dedi yani onuda anlamadım değişik bir insan kesinlikle memnun kalmadım

Siz de keşke bir şey bilemedinizki nasıl memnun kalıp ne yazacağım deseydiniz.

Yüz ıfademden anlamıştır sanırım çok profesyonel bi fal kimseden beklemem ama en azından başarı beklerim sohbet etmek için falcıya gidilmez sağlık olsun ne diyim

Öyle tabiki ama üstüne memnun kaldıysanız yazın demesi de pişkinliğin bu kadarı dedirten cinsten fal işi bence tamamen şans işi herkese iyi gelen bize iyi gelmez kimsenin beğenmediği tutar da bize iyi gelir....

kızlar dün gece zehra hanımın söylediklerinden en önemlisi dün gece çıktı...
hala şoktayım yani o derece.
feci şekilde ayrıldığım ve birdaha asla yüzüme bakmaz dediğim erkek arkadaşım, zehra hanımın dediğine göre arayacaktı...
dün gece saat 2 sularında mesaj sesiyle uyandım.
bir baktım o!!
inanamıyorum beni çok özlediğini yazmış.
umarım zehra hanımın diğer söyledikleride çıkar..
gerçekten baktırdığım her falcı olayı anlattığımda bu çocuğu unut daha dönmez sana demişti.
başka dediklerinden çıkan olursa mutlaka yazacağım kızlaaar :)
ay çok mutluyuuuum :):):)

bu arada sevim hanımla ikisi aynı şeyi söylemişti bu demek oluyor ki sevim hanımda gayet iyi :)
ama ilk zehraya baktırdığım için onu yazma gereği duydum.
çok fazla iyi ve kötü yorum almıştı bende çok tereddütle aradım onu param boşa mı gidecek diye.
en çokta param ve zamanım boşa gitmediği için seviniyorum :):)

Ayy gözün aydın canım ya aman maşallah darısı başımaaaa :)

Sevgili yönetici eski hesabımın şifresini hatırlamıyırum o yüzden bunu açtım acil tel no lazım lütfen silmeyin en azından telefonlar elime ulaşana dek
Çok kötüyüm çok sıkıldım
Ankarada yüz yüze bakan ve telefonda bakan önereceğiniz kişilerin telini lütfen gönderin çok sıkıldım denicem
Bi de ankara dikmende bi yasemin vardı onun teli var mı
Acil ötesi

Sevindim canım hadi hayırlısı inşallah. Sevim hanım kim nerede bakıyor?

canım bence tamamen enerji meselesi.
bana da birkaç isim sormuştu.
sonuçta sevgilimin adını örnek veriyorum direk söyleyecek hali yok ya.
kahin değil falcılar..
beklentiyi bu kadarda yüksek tutmamak lazım :)
Ben isim isim hayatımda ki sevgilimin arkadaşlarımın ismini verenede baktırdım falda ayrıntılar önemlidir bu ayrıntıları vermıyorsa gelecekle ilgili söledikleinin bir anlamı kalmıyor

canım bahsettiğim zehra hanım ankarada...

Ben isim isim hayatımda ki sevgilimin arkadaşlarımın ismini verenede baktırdım falda ayrıntılar önemlidir bu ayrıntıları vermıyorsa gelecekle ilgili söledikleinin bir anlamı kalmıyor

isim değilde harf vermişti mesela adının içinde a ve s harfleri olan biri diyor.
zaten kendin buluyorsun...
zehra hanımın dediklerini hayatınla birleştirip bütünleştirmen gerekiyor.
belkide çoğu kişi bundan memnun kalmamış olabilir.
dediğim gibi benim öyle çok bi fal geçmişim yok çok bi beklentimde yoktu.
işte ad bilsin işimi bilsin odaklı değilim.
mantıklı değil birkere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…