- 14 Eylül 2015
- 1
- 0
- 1
- 40
Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..Evet canım babamın telefonundan almaya çalıştığım hocanın numarasını alabildim. Çok etkilidir bozar büyüleri çok başarılı bir şekilde. Üzerinize ne yapıldıgını kim tarafından yapıldıgını bile bilir ama isim vermez çok zorlamadıkça. Bana özelden yazarsan sana numarasını atarım.
Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
Bu şu 750 den başlayan fiyat veren hoca mı canım. İnşallah büyük bir miktar değildir. İnsanların zor zamanlarından yararlanan insanları Rabbim perişan etsin.Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
Yaaa canım çok üzüldüm ne diyeyimm Rabbim versin onların cezalarını. [/QUOT
Aminnn.
Valla çok üzüldüm böyle hacı hoca işlerine bulaşmayın arkadaşlar hele tanımadığınız birinin tavsiyesiyle hiç yapmayın!!Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
AminnnnBu şu 750 den başlayan fiyat veren hoca mı canım. İnşallah büyük bir miktar değildir. İnsanların zor zamanlarından yararlanan insanları Rabbim perişan etsin.
ben burda uyarmıstım bukadar buyuk paralarla yazık gunah dıye sımdı mahkemeye ver cnmBu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
slm cnm falcılara gıtmıyorum artık enerjım gıttı buyu olayına gelınce benım ustumde varlıklar var bu buyuden oldu ve ben bunu bozdurdum sımdı ıyyyım ısımede gırdım falcılara ırtıba etmemek gerek tabıkıde verdıgın ögutler ıcın tesekkurlerCanım belli ki gizli ilimlere ilgi duyan birisin. Onun için seni arkadaşça uyarmak isterim.
İş kısmeti, eş kısmeti, geri dönsün, beni sevsin, Aramız düzelsin vs.. bu liste uzar gider..
Öncelikle bunların asla doğru olmadığını bilmeni isterim. Büyüde yada fal bakmada yazmak, çizmek, metodlar, şu malzemeyle şu karışım gibi tarifler kesinlikle uydurmadan başka bişi degildir.
Bunları kullanan Hoca ismi adı altında ticari kazanç sağlayan insanlara lütfen itibar etmeyin.
Bunu neden özellikle sana söylüyorum, çünkü rahatsızlandıgını söylemişsin. Doğrudur.
Fal bakan insan büyük ihtimalle cinlere karışmış insandır. Hani bir çok insan diyor ya resmen isim verdi, nerden bilgi gibi... Fal bakan o esnada seninde içine cin salıyor, ve içinde ki cin senle ilgili çok yüzeysel bilgileri fal bakanın içindeki cine söylüyor. Sendee vay beeee bak nasıl bildi diye şaşırıp kalıyosun. Olay bundan ibaret. Fakat isim söyleyen,
geçmişte şu olmuş diyen falcı gelecekle ilgili asla şöyle olacak diyemez.
Çünkü cinlerde dahil olmak üzere gelecegi allah dısında kimse bilemez. Sadece bildikleri üzerinden tahminler yapar, bi kısmı tutar bi kısmı tutmaz. %50 şansı var zaten.
İhtiyacın olan tek şey dua. Dua tüm kapıları zaten açar. İyi günler
ya çok özür dilerim, neler yaşadığınızı bilmiyorum ama yaşadığım tecrübelerden şunu derim ki, beklemediğiniz an dönüyorlar. geç oluyor bazen evet ama dönmez dediğim bile döndü. lütfen üzülmeyin.Bana da hepsi dönecek diyor, kimsenin döndüğü falan yok ama, o hayatına gayet güzel devam ediyor, olan bana oluyor.. Beklemekten de umut etmekten de yoruldum artık, bekledikce canım daha fazla acıyor.. Ondan da fallardan da vazgeçtim artık..
Biri oradaki Zeynep hanımı önermişti. Siz tarotu kahve mi baktırdınız acabaangels kafe Cengiz'in dedikleri çıkıyor mu? sinirimi bozdu resmen ya. gitmeyin sakın. bir sürü kişi olumlu konuştu bi tek o olumsuz dedi.
nesibe ile naira nerde? online?Naira'ya hiç baktırmadım daha baktırcak param kalmadı zaten batmış durumdayım. Zehra da benim için öyle. Açık ara nokta atışlarıyla şok eder. Yiğiti de beğendim ama fazla olumluydu, inş dedikleri çıkar. Nesibe mi selena mı dersen ben selena derim. Nesibe çok genel konuşuyor, selena süper ayrıntılar veriyor. Artık fal işi bitti benim için şimdilik..
kahve bi de yıldızname baktı üstünkörü. iyi giden ilişkiyi bitirdi adam ya. deli mi ne!Biri oradaki Zeynep hanımı önermişti. Siz tarotu kahve mi baktırdınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?