İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Nasılsınız ? Var mı çıkan fallar :) bende herşey yolunda çok şükür. O Yüzden baktırmıyorum
Ve çok baktırınca sanırım olacak olanı da enerjiyle engelliyoruz gibi. En son Gebze'deki hoca teyze dur bi Demişti.. Sonrası malum şu an .
Inşallah hakkınızda hayırlı şeyler olur. Falları çıkanlar yazsın. Olumlu enerji oluyor :)

selam kızlar, bugün laf cafe andaç'a gittim, fakat hiç memnun kalmadım. çok yüzeysel bakıyor, bir şey bilemedi. üstelik hem tarot hem kahve falı bakıyor aynı anda. ben bile daha laf kalabalığı yapabilirdim en azından. hüsranlardayım.
bir de mandal cafe şenay, tam bir fiyasko. geçenlerde gitmiştim, detaysız 30 detaylı 40 bakıyorum dedi, detaylısı 15 dakika sürdü öyle düşünün. enerji meselesi tabi fakat hiç mi bir şey tutmaz yahu...
telefonda bakılanlardan zehra ve yiğiti denemek istiyorum açıkçası. yiğit'in numarası var fakat bir türlü arayamadım. çok övüldü gaza getiremiyorum kendimi bir türlü.

Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..

Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..

Yaaa canım çok üzüldüm ne diyeyimm Rabbim versin onların cezalarını .

Bu şu 750 den başlayan fiyat veren hoca mı canım. İnşallah büyük bir miktar değildir. İnsanların zor zamanlarından yararlanan insanları Rabbim perişan etsin.

Valla çok üzüldüm böyle hacı hoca işlerine bulaşmayın arkadaşlar hele tanımadığınız birinin tavsiyesiyle hiç yapmayın!!

ben burda uyarmıstım bukadar buyuk paralarla yazık gunah dıye sımdı mahkemeye ver cnm

slm cnm falcılara gıtmıyorum artık enerjım gıttı buyu olayına gelınce benım ustumde varlıklar var bu buyuden oldu ve ben bunu bozdurdum sımdı ıyyyım ısımede gırdım falcılara ırtıba etmemek gerek tabıkıde verdıgın ögutler ıcın tesekkurler

Kimsenin tabii ki enerjisini almak istemem ama çok fazla falcıya gitmiş biri olarak çıkmadığını söyleyebilirim.. Üzüntüyle.. Benden çok çıkmasını isteyen yoktur zaten falların..

angels kafe Cengiz'in dedikleri çıkıyor mu? sinirimi bozdu resmen ya. gitmeyin sakın. bir sürü kişi olumlu konuştu bi tek o olumsuz dedi.

ya çok özür dilerim, neler yaşadığınızı bilmiyorum ama yaşadığım tecrübelerden şunu derim ki, beklemediğiniz an dönüyorlar. geç oluyor bazen evet ama dönmez dediğim bile döndü. lütfen üzülmeyin.

nesibe ile naira nerde? online?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…