İstanbul'da Fal - Falcılar

Geçenlerde bir fal baktirayın dedim Ermeni kilisesindeki cafe lere gideyim dedim.Ve gittim Cingene Cafe ye girdim.LENA diye Rus bir falci faLima baktı. Olamaz böyle birşey yaşamını sanki benle yaşamıştı. Adeta sanki bilgilerimi önceden verilmiş gibiydi.Muhteşem birşeydi.ikinci gün dediğini yaşadım. Deneyin derim

Kizlar bir ara Sare hanimdan bahsedilmisti ama o numarasinin verilmesine karsiydi. Baktiran biri bana ozelden yazabilir mi acaba? Falla ilgili birkac sey sormak istiyorum. Herkese mutlu bayramlar :)

Bilip bilmeden bosbos aptalca konusuyorsun. Senin bahsettigin adamla sadece tekefonlasmadim kocaelindeki evlerine gittim. Ayrica bana buyu oldugunu islerimin ters gittigini ve bu buyunun bozulmasi gerektigini soyledi. Ben buyu yaptirmak icin degil bozdurmak icin verdim o parayi. Ayrica parayi almadan da islem yapmiyor, malzeme parasi deyip bastan istiyor. Size de oyle yapmis hatta sizden 5000 tl aldigini soyledi. Sor babana o bilir...Adam tasinmis cunku sahtekar...

Kadıköy Bahariye'de Rezene Cafedeki Başak hanıma baktıran var mı aranızda?
Aynaya kahve dökerek bakan hanımın adı Başak mıydı bilmiyorum ama , Rezene Cafede fal baktırdım.Çok başarısızdı.Hiç bir dediği tutmadı, olmadı.

Babamdan aldıgı miktarı biliyorum ben
Yani burda bizzat gittiğimi bildiğin balde gelip beni suçlamışsın. Üstüne üstlük burda hoca yorumları yasak diye biz banlanmıştık zamanında. Sonrasında bir daha böyle konular konuşmadık. Hala bu konuları açmış vee birde "aptal" demiş seviyeni ortaya koymuş, muhatap alıncak bir insan olmadıgını göstermişsin. Kazen hakaret bildirimi için seni etiketliyorum. Bu tarz yazıları muhatap almıyorum artık çünkü en ufacık bir karşılık verip muhatap aldıgımızda banlanıyoruz. Biz değil hakaret edenler cezalarını çeksinler.

Hangi cafe de canım?

Telefonda mı bakıyor yüz yüze mi peki?

Hangi cafe de canım?
Canım taksimde mangoya gelmeden bambi görüceksin ayakkabıcı. Onun sokağına gir ilk sağ sonra ilk sol yap nazar cafe diye bi yer var orada bakıyor. İstiklal girişine de bambi açıldı ordan girme :) kime sorsan orda gökeri gösterir zaten :) umarım istediğin gibi olur herşey :))

Telde de bakar ama gerek yok yüz yüze baktır istanbulda yaşıyosAn . Bana göre hakkını veriyo işin.
Aynen telde hiç baktırmadım zaten ben hep lafta kaldı. Yüz yüze baktırırım gelecekle ilgili yorum yapıyor mu acaba anı herkes biliyor da bana daha fazlası gerekli de ondan

Aynen telde hiç baktırmadım zaten ben hep lafta kaldı. Yüz yüze baktırırım gelecekle ilgili yorum yapıyor mu acaba anı herkes biliyor da bana daha fazlası gerekli de ondan
Yapıyo elbette. Ona gelen giden herkes memnun. Hatta bnde çok baktırıyorm diye kızdı bana ki baktırmaman gerekiyosa bakmaz şu zaman bu zaman gel bile diyebilir. İçimden geçeni yüzüme vuran ilk falcı kendisi. Geleceğe tarihe takılmayn bazen inatla olmuyor. Hayırlısını isteyin. Ama gideceğin falcı şu ana kdr tanıdığm falcılarn en iyisi. Umarım herşey istediğin gibi olur :)

En azndan 200 lira vermesin 2015 senn yılın deyip falı çıkmaynca 2016 senn yılın demez :)) paranıda çöpe atmazsn :))
Aman yok ben tarota verdim ona 50 lira ne 200 ü bana 100 deseler çok geliyor ya

Hadi ya nasıl duymadım ben onu şimdiye kadar Leyla Emre Okan ve diğerleri olacağına bu olurdu. Hiçbir söylenilen mi çıkmaz ya umutlarım suda boğuldu artık. Çok sağol ya amin hepimizin inşallah :)

Ya gökeri bilen soyler ki diğerlerinin sadece okan olanını biliyorum. Bana sevgili olcaksınız dediği çocuk başkasıyla oldu okana fal baktırdıktan üç gün sonra bn hayatımn aşkını buldum adam bana bunlarn giç birini söylemedi. Yıldızın düşük bilmemne dedi saçma yaa nalaka yıldızı düşüklük kısmet işi bu.

Bi de yazılanları çokça takip etmedim açıkçası 200 tl su deyince durdum. Reklam falan yaptığmı düşünen olablr ama doğruları söylüyorum. Yazık paranıza da size de .

Fiyatları ben sordum da o gün o yüzden yazdım. En çok baktırılan oymuş (!) Anı bende bildi onu herkes biliyor zaten. Göker'i ilk defa senden duydum. Okan'ı da burdan duymuştum zaten. Ayrı olduğumuzu bildi ama niye falan dedi benden bekledi anlatmamı yani. Tek farkı Leyla ile Emre gibi şeyler söylemedi. Uzun vadede konuştu genelleme gibi ayrıntı vermedi. Bu arada Okan bana da yıldızın düşük dedi.

İnşallah tşkler

Kızlar ben de aslında bir falcıya baktırdım herşeyi söledi bana isim isim hiç bir şeye bakmadan yüzüne karşı sölüyor şu ana kadar dediği şey çıktı ama son önemli bir şey var o olursa yazcam emin olmak için ama giden arkadaşlarımda çok memnun kaldı. Ama az kaldı verdiği sürede olursa yazcam

Kim peki bu falcı adı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…