- 24 Ağustos 2015
- 141
- 57
- 28
Doğru söylüyosun paraya yazık gerçekten. Tarot kahve 35 üstü oldumu baktırmıyorum bu yüzden :)) en güzeli suya sabuna dokunmamak :))su falı diyorlar da fiyatı fazla.İki kez baktırdım ünlü olmayan falcılar ısrar etti.Hiçte özel bir şey söyleyemediler.
teşekkrler bilgi için cnmsu daha ayrıntı verirmiş canım kahvede sonuçta şekil benzetme falan yapıyorlar ama su tamamen hissiyatla ve cinlerle bakılırmış.
oyüzden bence daha sağlam su falı :)
Gaylerde erkek ya da kadindirlar, 'tam erkek' 'tam kadin' diye bi ayrima girilmez, sadece yonelimleri farklidir. Soylemek istedimGay onlar erkek değil :)) senden bnden daha anlayışlılar. Yine de sen bilirsin para senin:))
Telefon edip sorun bence. Ben gittim bu arada teli de var bende.Cafe Meez ezgi bayramda ordami acaba bilen giden var mi
Keşke ben de Dilek'e baktırsaydım bana Leyla bakmıştıKızlar biz geçen hafta bir arkadaşımla kadınlar kahvesi dilek hanıma gittik. çok tatlıydı. genelde tutarlı şeyler söyledi. biraz abartılı olmakla birlikte mevcut durumu ve geçmişi yüzeysel bildi. genel uzak gelecek için söylediklerine çok inanmadım yani üç sene sonrası beş sene sonrası için ama yakın gelecek çıkacak mı çıkmayacak mı göreceğiz. arkadaşıma da 15 sene sonra kanadaya yerleşeceksin demiş. 15 seneye kim öle kim kala beni de amerikaya gönderdi 2019da
(hem kahve hem tarot, 10 dakika baktı, 25 tl)
o günkü arkadaşım tekrar gitmek istiyor birlikte gidersek ben peline baktıracağım onu da çok methettilerKeşke ben de Dilek'e baktırsaydım bana Leyla bakmıştı
İşte ben gittikten sonra okudum Dilek ve Pelin'i anlatmış herkes bilsem onları isterdim. O gün Leyla boştu sanırım ilk gidişimdi o denk geldi.o günkü arkadaşım tekrar gitmek istiyor birlikte gidersek ben peline baktıracağım onu da çok methettiler
hadi yaİşte ben gittikten sonra okudum Dilek ve Pelin'i anlatmış herkes bilsem onları isterdim. O gün Leyla boştu sanırım ilk gidişimdi o denk geldi.
Doğrudur yoğun oluyormuş. Ben akşam gitmiştim 9 falandı. Leyla kartını bile verdi not aldırdı dediklerini. O kadar emindikihadi yabiz de iki saat bekledik dilek için. iki saati de geçti sanırım. erkenden gitmek lazım ama biz iki gibi falan gitmiştik bir de bayağı kalabalıktı boş masa yoktu
hadi yaaDoğrudur yoğun oluyormuş. Ben akşam gitmiştim 9 falandı. Leyla kartını bile verdi not aldırdı dediklerini. O kadar emindiki
Ben de burasını okuyarak gitseydim ona giderdim de kısmet artık. Ne bileyim ya beni mi bekliyorsun dedi farketmez dedim tabi o zaman çömezimhadi yaaonu hiç duymamıştım ben. o saate bir tek o kalmış demek ki giderken de herkes bana dilek dedi diye direkt ona gittim
Bu kadın hakkında bilgin var mı?fal mı bakıyo ?Yerkesikli havvanın telefonu ya da adresi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?