İstanbul'da Fal - Falcılar

O kadar parayı su falına vereceğine üstüne başına al moralin düzelsin. Mandal cafe toprağa gittim yorumunu beğendm ama çıkarmı blmiyorm taksimde gökere gittim dedikleri çıkmştı ona da gitmiyorm yeni gittim mandal cafe adayı beğenmedim tavsiye olarak bunu söyleyebilirim size ada hakkında yorumlarnz varsa alym bn pk memnun kalmadım ama çıkan varsa alıym.

kızlar ya bana acil bir falcı önerin . sanal fallardan bıktım .
kadıköy civarı olsa iyi olur .

Su falında kahveye göre daha çok ayrıntı mı gözüküyor nedir farkı ?

su daha ayrıntı verirmiş canım kahvede sonuçta şekil benzetme falan yapıyorlar ama su tamamen hissiyatla ve cinlerle bakılırmış.
oyüzden bence daha sağlam su falı :)

falcıların klasik ve ortak yalanı
Sorma ya okan hepten yalancı ona fala gitmeyin su falına hiç gitmeyin gidecekseniz taksimde göker var bide mandal cafe de toprak var en iyi falcılar onlar bence bi kere ikiside gay ikisi de enerjisi yüksek. Yine de suya 200 tl bayılıp vitrindeki güzel kıyafetlerden mahrum kalmak isterseniz tercih sizin :))

ahahah tam damardan vuruyorsun ama
bi ara mustafa vardı baktıran var mı??

ahahah tam damardan vuruyorsun ama
bi ara mustafa vardı baktıran var mı??
Göker ünlü üstüne suya 50 tl ye bakıyo ne diyosa da çıkıyo. Gerçekten reklam yapmıyorm bana ilk baktğnda gerçekleri yüzüme vurduğu için kızıp gitmemiştim ama sonra hak verdim. 50 ye su baktır sonra zaraya gir komple yenilen yani :)) tercih senin

en son zehra hanıma baktırdım su falı gayet iyidi birdaha su falı başkasına baktırmayı düşünmüyorum canım ya.
karıştırırım sonra kim ne dedi hangisinin falı çıktı diye :)

falını beğenmedim.
aklımda bile kalmadı söyledikleri o denli attı yani :)
Ya çok yuvarlıyo bi tane bişi söyledi o çıktı o da bnm işime yaramıyodu yani :) vermeyn oralara para yapmayın. Arkadaşım var fal delisi fal baktırmaktan kuaföre gidemiyo yazık değilmi 200 tl ye dolandırılıyosunuz.

en son zehra hanıma baktırdım su falı gayet iyidi birdaha su falı başkasına baktırmayı düşünmüyorum canım ya.
karıştırırım sonra kim ne dedi hangisinin falı çıktı diye :)
Baktırma git tarot kahve baktır gökere ya da toprağa rahatlarsın en azından.

bi fala 200 lira verilir mi ya :O
desemde inanma
sareye vermiştim 200 lira ama allahına kadar haketmişti

bi fala 200 lira verilir mi ya :O
desemde inanma
sareye vermiştim 200 lira ama allahına kadar haketmişti
Canm yapmayn böyle ya haketsede etmesede vermeyn o kdr para. İki kişi söyledim sana bi göker o taksimde bi de toprak bakırköyde. En azndan 200 tl den çok daha uygun. Kendini alışverişe vur hayatı akışına bırak olacağı varsa olur zaten olmuyosa daha güzel şeyler olucaktır hayatında emin olabilirsin. Ki benm iyiki olmamş dediğim boşuna üzüldüğüm çok şey oldu.O şeklde daha mutlu olursun emin ol..

valla canım benim daha falcılara verecek param yok maalesef ararım ihtiyacım olduğunda zehra hanımı bakarım keyfime :)

birde zaten erkek falcı beğenmiyorum ben o ne öyle derdini anlatamıyorsun sıkıntını anlatamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…