Okana gitme benden tavsiye grçen yıl gittim 2015 senn yln olck dedi 2015 de gittim 2016 senn yılın olcak dedi hiç bi dediiide çıkmadı
Su falında kahveye göre daha çok ayrıntı mı gözüküyor nedir farkı ?
canım dideme ulaşmak fazlasıyla zordur :)Dideme ulaşan var mı bi bana mı dönmüyo acaba
Bıraktı mı işi
Sorma ya okan hepten yalancı ona fala gitmeyin su falına hiç gitmeyin gidecekseniz taksimde göker var bide mandal cafe de toprak var en iyi falcılar onlar bence bi kere ikiside gay ikisi de enerjisi yüksek. Yine de suya 200 tl bayılıp vitrindeki güzel kıyafetlerden mahrum kalmak isterseniz tercih sizin :))falcıların klasik ve ortak yalanı
ahahah tam damardan vuruyorsun amaSorma ya okan hepten yalancı ona fala gitmeyin su falına hiç gitmeyin gidecekseniz taksimde göker var bide mandal cafe de toprak var en iyi falcılar onlar bence bi kere ikiside gay ikisi de enerjisi yüksek. Yine de suya 200 tl bayılıp vitrindeki güzel kıyafetlerden mahrum kalmak isterseniz tercih sizin :))
canım dideme ulaşmak fazlasıyla zordur :)
para verirsin ama ulaşamazsın yani :)
bikere didem zaten boş yani boşuna vaktinide paranıda harcama derim...
Didem i bi kere aradm bi kere dndü sonra ztn aramadım hiçfalcıların klasik ve ortak yalanı
falını beğenmedim.Didem i bi kere aradm bi kere dndü sonra ztn aramadım hiç
Göker ünlü üstüne suya 50 tl ye bakıyo ne diyosa da çıkıyo. Gerçekten reklam yapmıyorm bana ilk baktğnda gerçekleri yüzüme vurduğu için kızıp gitmemiştim ama sonra hak verdim. 50 ye su baktır sonra zaraya gir komple yenilen yani :)) tercih seninahahah tam damardan vuruyorsun ama
bi ara mustafa vardı baktıran var mı??
en son zehra hanıma baktırdım su falı gayet iyidi birdaha su falı başkasına baktırmayı düşünmüyorum canım ya.Göker ünlü üstüne suya 50 tl ye bakıyo ne diyosa da çıkıyo. Gerçekten reklam yapmıyorm bana ilk baktğnda gerçekleri yüzüme vurduğu için kızıp gitmemiştim ama sonra hak verdim. 50 ye su baktır sonra zaraya gir komple yenilen yani :)) tercih senin
Ya çok yuvarlıyo bi tane bişi söyledi o çıktı o da bnm işime yaramıyodu yani :) vermeyn oralara para yapmayın. Arkadaşım var fal delisi fal baktırmaktan kuaföre gidemiyo yazık değilmi 200 tl ye dolandırılıyosunuz.falını beğenmedim.
aklımda bile kalmadı söyledikleri o denli attı yani :)
Baktırma git tarot kahve baktır gökere ya da toprağa rahatlarsın en azından.en son zehra hanıma baktırdım su falı gayet iyidi birdaha su falı başkasına baktırmayı düşünmüyorum canım ya.
karıştırırım sonra kim ne dedi hangisinin falı çıktı diye :)
bi fala 200 lira verilir mi ya :OYa çok yuvarlıyo bi tane bişi söyledi o çıktı o da bnm işime yaramıyodu yani :) vermeyn oralara para yapmayın. Arkadaşım var fal delisi fal baktırmaktan kuaföre gidemiyo yazık değilmi 200 tl ye dolandırılıyosunuz.
Canm yapmayn böyle yabi fala 200 lira verilir mi ya :O
desemde inanma
sareye vermiştim 200 lira ama allahına kadar haketmişti
valla canım benim daha falcılara verecek param yok maalesef ararım ihtiyacım olduğunda zehra hanımı bakarım keyfime :)Canm yapmayn böyle yahaketsede etmesede vermeyn o kdr para. İki kişi söyledim sana bi göker o taksimde bi de toprak bakırköyde. En azndan 200 tl den çok daha uygun. Kendini alışverişe vur hayatı akışına bırak olacağı varsa olur zaten olmuyosa daha güzel şeyler olucaktır hayatında emin olabilirsin. Ki benm iyiki olmamş dediğim boşuna üzüldüğüm çok şey oldu.O şeklde daha mutlu olursun emin ol..
birde zaten erkek falcı beğenmiyorum ben o ne öyle derdini anlatamıyorsun sıkıntını anlatamıyorsunCanm yapmayn böyle yahaketsede etmesede vermeyn o kdr para. İki kişi söyledim sana bi göker o taksimde bi de toprak bakırköyde. En azndan 200 tl den çok daha uygun. Kendini alışverişe vur hayatı akışına bırak olacağı varsa olur zaten olmuyosa daha güzel şeyler olucaktır hayatında emin olabilirsin. Ki benm iyiki olmamş dediğim boşuna üzüldüğüm çok şey oldu.O şeklde daha mutlu olursun emin ol..
Gay onlar erkek değil :)) senden bnden daha anlayışlılar. Yine de sen bilirsin para seninbirde zaten erkek falcı beğenmiyorum ben o ne öyle derdini anlatamıyorsun sıkıntını anlatamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?