- 12 Eylül 2015
- 69
- 7
- 1
Canım sana özel den msj attım bakarmısın: )Kızlar ben cok fal baktırdımm heryerde tavsıye ustune gıttım bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede okan dıye bır falcı var adam dehset super bakıyo dıyebılırımm resmen senlen yasıyomus gıbı anlatıyo ve verdıgı tarıhte ne soledıse yasadım super tek kelımeyle adam ısım soy ad aldı bu olmus bu tarıhte bu olmus bu tarıhte bu olcak dıyıp herseyı soluyo herkese bende grıs medyum okanıntavsıye ederımm super
Okan söylemednnmi sallıyo büsürü şey oluyo. He canm he yıldızımız düşük inanma ona bn başka bişi demiyorum inanırsan büyü muska fln da der. 200 ü alan 1000 i de alır bndn söylemesi.Fiyatları ben sordum da o gün o yüzden yazdım. En çok baktırılan oymuş (!) Anı bende bildi onu herkes biliyor zaten. Göker'i ilk defa senden duydum. Okan'ı da burdan duymuştum zaten. Ayrı olduğumuzu bildi ama niye falan dedi benden bekledi anlatmamı yani. Tek farkı Leyla ile Emre gibi şeyler söylemedi. Uzun vadede konuştu genelleme gibi ayrıntı vermedi. Bu arada Okan bana da yıldızın düşük dedi.
Çok güzel söylemişsin :)) moral bozuyolar başka bişi yapmıyolar ztn :)Ha bir de aklınızda olsun hanımlar; falcı nesil ve benzeri adamlar hayatta istedikleri yere gelememiş, yapamadıkları nedeniyle de insanların hayatları üzerinden yaptıkları negatif yorumlarla beslenirler. Bundan zaman zaman da zevk alırlar üzerine de para kazanırlar. Ah be nesil sen kimsin de kimlere neler diyorsun, ne yaşadın çocukluğunda nasıl bir travman var ki böylesin. Zaten bir şey olaydın orada ne işin var. Başka hanımlar takılmasın böyle konulara diye yazdım bu analizleri tek tek ve net, buradaki yazılanlara okuduklarıma istinaden
Dmekki onun da ezbere yani :)) soyacak adam arıyolar onlar :))Fiyatları ben sordum da o gün o yüzden yazdım. En çok baktırılan oymuş (!) Anı bende bildi onu herkes biliyor zaten. Göker'i ilk defa senden duydum. Okan'ı da burdan duymuştum zaten. Ayrı olduğumuzu bildi ama niye falan dedi benden bekledi anlatmamı yani. Tek farkı Leyla ile Emre gibi şeyler söylemedi. Uzun vadede konuştu genelleme gibi ayrıntı vermedi. Bu arada Okan bana da yıldızın düşük dedi.
Neyi söylemedim mi anlamadım. Ya anı bildi bende ama herkes biliyor onu bilinen şeyler genel şeyler yani. Robot gibi geldi bana bilemiyorum. Yok ya ne 200 vereceğim para koparmak için bizi enayi sanıyorlar. İnsanların umutlarından beslenen insanlardan nefret ediyorum.Okan söylemednnmi sallıyo büsürü şey oluyo. He canm he yıldızımız düşük inanma ona bn başka bişi demiyorum inanırsan büyü muska fln da der. 200 ü alan 1000 i de alır bndn söylemesi.
Okana kendinle alakalı bişi söylemedin mi sallıyo büsürü şeyi. Hatta ben ayrıldım dedim o başkasınla demişti ama o başkası hiç olmadı yani komik bişi :)) bu eylülde de birsürü şey olcaktı valla evde oturdum bütün eylül baya salladı yani canm. Hatta bana kalırsa fala mala da gitmeyn girin bi mağzaya baştan aşağı yenilenin en güzeli bu bana kalırsa :))Neyi söylemedim mi anlamadım. Ya anı bildi bende ama herkes biliyor onu bilinen şeyler genel şeyler yani. Robot gibi geldi bana bilemiyorum. Yok ya ne 200 vereceğim para koparmak için bizi enayi sanıyorlar. İnsanların umutlarından beslenen insanlardan nefret ediyorum.
Reklam yapma boşuna bn gittim daha önce.Valla kızlar adam dehset guzel bakıyo baya ınsanda sırada beklıyo ben batırdımm herseyı soledı bıldı muallak yok adam dehset super bakırkoyde tek super falcı dıyebılırımm
Psikoloji demek istedin sanırım ama canm . Burda 200 tl sini çöpe atmak isteyen yok. Boşuna insanların beynine girme gidenler memnun değil.Bence okanbey hakkında yorumları az once okudum kotu konusan bence pıskolısı bozuktur gıdın sırayı gorun fısıltım cafede kızlar
O sokağın köşesinde bugün iskender yedm önünden de geçtim valla cafe bomboş. Okan bnm paramla bana fal bakmasını isteyebileceğim herhangi bir falcı aynı işi yapmadığımız için bi alıp veremediiim yokKımsenın burda reklam yaptıgı yok arkadasımm herkez beklıyo sıra orda bende baktırdımm herseyı takır takır saydı soledı sen bence bukadar art nıyetlı dusunce oldugun ıcın ceken mıyosunm falcı okanbeyı okadar ından oraya sırada beklıyo ıyı olmasa nasıl sıra olur arkadasımm
sanırım yazdıklarımı okumuyosun ben o adama iki kere boşu boşuna fal baktırdım sonu hüsran oldu. İnsanlarda aynısını yaşamasn isterim. O sokaktaki hiç bi falcı iş yapmıyo bn bakırköyde oturuyorum sormama gerek yok biliyorum. Art niyetli olsam 200 tl bayılın diye reklam yaparım gitmeyn boşuna fala gidin mağazaya üstüne başına al demem insanlara. Biraz haddini aşıyosun bence sen. Kendine gelmeni tavsiye eder reklamını başka yerde yap derimSenın sorunlu oldugun art nıyetlı oldugun her halınden bellı hasa sana evlıya gelse sen evlıyadanda memnun kalmazsınn benım bırcok arkadasımm o cafeye fala gıdıyo baktıran sok oluyo ve bırcok ınsanda sırada beklıyo anladınn bunu ıyı bıl ben cok falcı gezdımm hepsı muallak konusuyo ama bakırkoyde fısıltım cafedekınokan dehset arkadasımm adamın reklama ıhtıyacı yokk gıtde sırayı gor bılmem anlatabıldımm ben fal masasında otururkenn ıcerde sıra coknvar adamın telefonu susmuyo rezerve ustune rezerve gelıyo ayrıca fesbukuna bakınn sanatcılarda var baktırann grıs medyum okan dıye gır gorursunn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?