İstanbul'da Fal - Falcılar

Rahatsız oluyosan haddını bıl sende benlen muatap olma rıcam arkadasımm

Kızlar Didem'e ulaşabilen var mı teli kapalı mesajlar iletilmiyor numarasını değiştirmiş olabilir mi

Ulaşırsan burdan yazar mısın
Bakacağı fal vardı aylar geçti
Valla ulaşabilceğimizide sanmıyorum bence numarasını değiştirdi ve önceden Hakkı'nda yazılanlar da doğru bana kalırsa klasik Didem ortadan kayboluşu bakalım yeni ismiyle ne Zaman ortaya çıkar

Ulaşırsan burdan yazar mısın
Bakacağı fal vardı aylar geçti
Bakarim der bakmaz, hep bir bahanesi hem bir sorunu vardir, zamaninda cok fal baktirmisligim var kendisine.. Size tek tavsiyem dideme hic bulasmamaniz.. Zaten kendisine de ulasilmiyor, buyuk ihtimalle tlf numarasini degistirdi..
Illa telefonda fal baktiran biri isterseniz de yigit iyidir, zehra da fena degil ..

bende diyorum didemin whatsapp neden kapalı
zehra abla iyi bence
bana dediği bi kaç şey çıktı
durum analizleri falan baya güzel
bi de ne zaman yazsam gece de olsa dönüyor
tavsiye ederim

Valla ulaşabilceğimizide sanmıyorum bence numarasını değiştirdi ve önceden Hakkı'nda yazılanlar da doğru bana kalırsa klasik Didem ortadan kayboluşu bakalım yeni ismiyle ne Zaman ortaya çıkar
Gitti desene fal parası
Umarım çıkar ortaya belki bayramdandır
bende diyorum didemin whatsapp neden kapalı
zehra abla iyi bence
bana dediği bi kaç şey çıktı
durum analizleri falan baya güzel
bi de ne zaman yazsam gece de olsa dönüyor
tavsiye ederim
Ankara sayfasında hakkında çok olumsuz yorumlar var

Ankara sayfasında hakkında çok olumsuz yorumlar var
her falcı için olumsuz yorumlar oluyor ama :)
ben burdan 4 kişiye baktırmıştım
yiğit-burak-didem-zehra
yiğit anı geçmişi iyi biliyor ve gelecek ile ilgili dedikleri çıktı bi şey hariç
burak anı geçmişi biliyor gelecekte dedikleri çıktımı hatırlamıyorum
dideme 2 kez baktırdım gerçekten iyiydi,dediklerini de hakkatten yaşadım ama baktırmıycam bi daha uzun bi süre
zehra abla da anı geçmişi gayet güzel yorumladı hatta dediği bişeyleri yaşadım
didem ile zehra ablanın dediği bi kaç şey ortak
yani enerji diyoruz ya sanırım ondan kaynaklı iyi yada kötü bakması

bende istanbul cafede yasemin diye bir kadın var ona baktırdım . olumlu konuştu ama bilmiyorum hala durum olumsuz .

yiğitin telini alabilir miyim canım?

Didem'in dediği tek bir şey çıksaydı bana (2 defa baktırdım) üzülürdüm şu an ulaşılamıyor oluşuna da, gelecekle ilgili dedikleri de, verdiği tarihler de hep patladı. Ona Şehrazat olarak da baktırdım ben, doğal olarak orda yazılanlar da patladı. Anı biliyor evet, ilk baktırdığımda çok etkilenmiştim, ikinci baktırdığımda dalga geçer gibi baktı, notlarından okudu da, notlarımı bulamıyorum ayağına yattı falan, gerçekten aptal yerine konulduğumu hissettim ve çok öfkelendim. Yani üzülmeyin, ha parasını kaptıran varsa giden paraya üzülsün tabii de, ah vah bir didem vardı diye ağıt yakılacak bir falcı değil bence. Gerçi ben henüz 'işte bu' dediğim falcıyı da bulamadım. Hepsi ağız birliği yapmışcasına aynı şeyleri söylüyor bana, sonuç sıfır.

sen bunu daha önceden demiştin
ben 2. baktırdığımda bana da aynını dedi''notlarıma bulamıyorum'' diye
tabi ben önemi yok demiştim
sonra senin yazını okuyunca kendimi öyle garip hissettimki
yok artık pofu beee bu kadar da saf olamazsın dedim kendime
neyse ama kadının bana dedikleri hep çıkıyor evet tarihler sarkıyor ama benim yüzümden
giden gider biz yeni falcılar buluruz evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…