- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aa gercekten mi, benim Bakırköy'de gittiğim bir falcı da öyleydi laf Cafe Zeynep hanım, o da melek kartlarına göre uyduruyordu valla kendimi tutamadım güldümPelin cok kotuydu ben baktirmistim, iskambil kagitlarindaki sayilara gore birseyler uyduruyordu
Aa gercekten mi, benim Bakırköy'de gittiğim bir falcı da öyleydi laf Cafe Zeynep hanım, o da melek kartlarına göre uyduruyordu valla kendimi tutamadım güldüm
Çiğdem hanım bayramdan sonra gelecek demislerdi andaçta da ta aksam yediye kadar sıra vardı. Bır gun erkenden gitmek lazım:)Merhaba bende yeni üye oldum aslında o kadar çok falcıya gittimki anlatamam. Zeynep hanıma benimde gitmişliğim var ve banada saçmalamıştı. Laf cafede Çiğdem' le Andaç'a gittim. Çiğdem'in dediği bazı şeyler çıkıyor ama asıl beklediğimin zamanı var.
Kızlar bu arada kadınlar kahvesi Dilek söylediği seyler tutmadı. Bır tek o gittiğimiz gün aksam yediden sonra bir seyler değişecek demıstı o kısmen tuttu dıyebılırım bır o dogru çıktı. 24u, 27si tarıhler vermişti hiçbir yakın tarıh çıkmadı. Şaşırmadım:)
bakırköyde mi?benim falcımın adıda didem de kafenin adını hatırlamıyorum ama çağrışım yapıyor :)Bende simdi 3 vakte kadar Dideme gidicem acAba nasil merak ediyorum. Giden biri yorum yazabilir mi?
Genc biri koyu renk saclari var makyaj yapmiyor. Ama enerjisi iyi herkezle ayni seyi soyledi ama net tarih verdi sunla su arasi diye. Yalniz ilginc olarak olayin nasil olacagini tarif etti tarif seklide benim de tahmin ettigim sekildeydi. Herseyi kagida yazdi kagidida bana verdi Tarihler cok yakin tutarsa yazucam 9-14 ekim arasi dedi. Bakalim kismet.bakırköyde mi?benim falcımın adıda didem de kafenin adını hatırlamıyorum ama çağrışım yapıyor :)
haha sen benim falcıya gitmişinGenc biri koyu renk saclari var makyaj yapmiyor. Ama enerjisi iyi herkezle ayni seyi soyledi ama net tarih verdi sunla su arasi diye. Yalniz ilginc olarak olayin nasil olacagini tarif etti tarif seklide benim de tahmin ettigim sekildeydi. Herseyi kagida yazdi kagidida bana verdi Tarihler cok yakin tutarsa yazucam 9-14 ekim arasi dedi. Bakalim kismet.
Yok gitmedim canım. Dilek e gittim ama o da tutmadı bir iki sey haricPelin hanima gittiniz mi hic ? Ya bana herkez ayni seyi soyluyor tarihlerde hemen hemen ayni ama zaman daha gelmedi.
Şimdi herkezin dedipini dedi ama bir olay için gidişhatı benim olmasını beklediğim şekilde tarif etti 9-14 ekim arasını bekleyip dediği çıkacak mı görücez o zaman tekrar yazarım. Sen telefonda Yiğide bakturıyormusun ?haha sen benim falcıya gitmişin
evet çok tatlı ve genç bi bayan ben çok sevmiştim :)
ay bugün de taksimden çıkarken gitsemmi acaba diyordum gelsem senle de karşılaşcakmışım yani
beğendin mi peki?
Sana verilen tarihler geldimi ?Tarih konusunda ben şanssızım herkes dönecek diyor ama herkes aynı şeyi söylüyor olan bir şey de yok çok yoruldum artık
Bana hep ekim ayı diyorlar bekliyorum zaman yaklaştıkçada zorlaşıyor beklemekBana Leyla ile Emre tarih vermisti. Leyla 25 Agustos Emre de 15 gün icinde demisti hepsi gecti. Diğer dedikleri de cikmadi.
umarım dilediğiniz gibi olurŞimdi herkezin dedipini dedi ama bir olay için gidişhatı benim olmasını beklediğim şekilde tarif etti 9-14 ekim arasını bekleyip dediği çıkacak mı görücez o zaman tekrar yazarım. Sen telefonda Yiğide bakturıyormusun ?
Dedikleri çıktımı peki? Birde soğanlıkta Emine diye bir bayandan bahsediyorlar duydun mu? Yada duyan giden birileri varnuumarım dilediğiniz gibi olur
evet bi kere baktırmıştım
Umarım çıkar sizinki o hissi bilirim gerçekten zor sonucu güzel olur inşallah :)Bana hep ekim ayı diyorlar bekliyorum zaman yaklaştıkçada zorlaşıyor beklemek
bazı dedikleri çıktıDedikleri çıktımı peki? Birde soğanlıkta Emine diye bir bayandan bahsediyorlar duydun mu? Yada duyan giden birileri varnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?