Yakin geleck icin didem de yigitte dinecek dedi ama farkli sekiller anlattilar. Dideminki bana dahamantikli geliyor. Yalniz yigidin gecmisle ilgili cok ilginc nokta atislari var.bazı dedikleri çıktı
zaten anı ve geçmişi ii yorumluyor
yok ben bilmiyorum :)
yok cnm bneim çok fal geçmişim yok maalesefYakin geleck icin didem de yigitte dinecek dedi ama farkli sekiller anlattilar. Dideminki bana dahamantikli geliyor. Yalniz yigidin gecmisle ilgili cok ilginc nokta atislari var.
Col soru sordum galiba size ama laf cafe deki Andac ve cigdem hakkinda birsey biliyormusunuz.
Ben toprağa gittim bir tek olumsuz konuşan oydu sana dedikleri çıktı mı ?Arkadaşlar lütfen beni yanlş anlamayın çok fazla fal baktırıyosunuz bnde sizin gibiydm ve çok pişmanım size üç kişi söylicem gidin ve bu işi zirvede bırakın beşiktaş hande bakırköy mandal toprak ve taksim göker. Sonra bu fal işini bırakıp başka şeylere yoğunlaşın lütfen gerçekte inanmaynca da inadına çıkıyo bn hep böyle yaşadım çıkan fallarımı . Umarım yardımcı olabilmişimdir :))
Daha önce bizim bir komşumuz baktırmış oda dediği şeylerden çıkanlar olmuş diye duydum ama ben gitmedimBen 3 gun once mandal cafe murat sahine baktirdim daha oncede sanirim duygum ve secret cafe de calismis. Bana 14 - 17 ekim arasi tarih verdi cikarsa yazicam kizlar. Valla memnun kaldim mi kalmadim mi tam emin degilim aslinda.. daha once ona gidip dedigi seyler cikan var mi ?
Daha önce bizim bir komşumuz baktırmış oda dediği şeylerden çıkanlar olmuş diye duydum ama ben gitmedim
Sorduğun sorular gelecekle ilgilimiydi eğer öyleyde falı çıkmış demektirdeHayır ama sorularımın cevaplarını onda buldum ben.net konuşuyo. Gökerde açıklamalı konuşuyo. İkiside turarlıydı. Ama artk fala değilde kendi hayatıma odaklanmak istiyorum. Fal yüzündn herşeymi erteledim bnm gibi olmayn diye söylüyorm yorumlarını beğendiğim için de onları öneriyorum :))
Şu Bursa'daki Umut'un numarasını bilen yok mu kızlar? Kaç gündür soruyorum da bi cevap veren çıkmadı :/
O kim ve ne kadara bakiyor?
Bana numarasını özelden yollarmısın birde 20 sinde kaçta aramaya başlayabiliyorsun ?Umut sadece ayın 20 sinde arıyabilirsin annesi çıkar telefona o gün bütün randuvular bir aylık herkese verilir fiyatı en son 300 lira idi gecen nisan Ayında telefon cok yoğun olur sürekli meşgul olur ben ancak 550 arayışımda düşmüştü
hey maşallaahhhhUmut sadece ayın 20 sinde arıyabilirsin annesi çıkar telefona o gün bütün randuvular bir aylık herkese verilir fiyatı en son 300 lira idi gecen nisan Ayında telefon cok yoğun olur sürekli meşgul olur ben ancak 550 arayışımda düşmüştü
Bu didem kim baya konuşmada geçmiş hangi cafe de?Dideme ulaşan oldu mu kayboldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?