İstanbul'da Fal - Falcılar

Haha gecen sene dadanmıstım bu fallara bu ara yıne abarttım bende baktırıyorum. Ne kadara baktırdıgımı hatırlamıyorum kı ama kahveye bakmıs ses kaydından onu anladım.
kahveye nasıl bakıyor telde?resimmi yolladın naptın?
aştık biz aştık çığır aştık falda

telefonda bakıyor mu canım? :)
Telefonda baktırdımm bende canım yani o zamnlardakı herkes erkek arkdasımla evlenecegımı soluyordu cok nadır baktırdıgım falcılar arasında bu kadın sen kasımda bıtırceksın hayatıma gircek insanı sölemiş bana söledikleri cıkmıs ama su anda nasıldır bilemem yine söliyimde

yani şuan ona ulaşabileceğimiz bir telefon numarası falan var mı sende?

ahh littleeee kız dur bii neye baktırcan yine zehranın dedikleri çıkmadı
zehra hanımın bana dedikleri çıktı çıkıyor zaten ama ne biliyim bi arar bayanın sesini duyarım hoşuma gitmezse baktırmam :)
enerji önemli :)

bana da versen bende bi bakim napıyormuş little arasında bi haber eylesin
valla şimdi telefon elimde arıyordum sesine bi bakıcam kaça baktığını öğreniyim beğenmezsem baktırmam :)
şuan benim için gereksiz çünkü fal baktırmak. zehra hanımın dedikleri çıktı sonuçta hatta napsam bir kere daha mı zehra hanıma baktırsam?
neyse şu kadını bir arayımda

kız hadi elin çalışmasın az çeneye vur

kız hadi elin çalışmasın az çeneye vur
şimdi aradım...
hanımefendi telefondaki fallarına 50 liraya bakıyormuş ve sabah 9 ila 11 arasında bakıyormuş..
bak bak bak
ters ters konuştu zaten o ne öyle
bende bayılmıyordum zaten

şimdi aradım...
hanımefendi telefondaki fallarına 50 liraya bakıyormuş ve sabah 9 ila 11 arasında bakıyormuş..
bak bak bak
ters ters konuştu zaten o ne öyle
bende bayılmıyordum zaten
telefon dışında kaça bakıyormuş ay çok mrk ettim ya
9-11 demekki o ara iş yapıyor yardımcıları nihahaha

30 liraya bakıyormuş birde sinirliydi bir görüceksin kızına bağrıyordu bir yandan

ay bak yine kararsız kaldım, adanalı mı samsunlu mu :))) gerçi hemen şimdi baktırmam 1-2 hafta sonra belki ama yeni birileri lazım artık. yiğit'i cok seviyorum ama hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…