- 31 Ağustos 2015
- 403
- 274
- 103
- 35
Haha gecen sene dadanmıstım bu fallara bu ara yıne abarttım bende baktırıyorum. Ne kadara baktırdıgımı hatırlamıyorum kı ama kahveye bakmıs ses kaydından onu anladım.
kahveye nasıl bakıyor telde?resimmi yolladın naptın?Haha gecen sene dadanmıstım bu fallara bu ara yıne abarttım bende baktırıyorum. Ne kadara baktırdıgımı hatırlamıyorum kı ama kahveye bakmıs ses kaydından onu anladım.
Vallahı hatırlamıyroum kikahveye nasıl bakıyor telde?resimmi yolladın naptın?
aştık biz aştık çığır aştık falda
Telefonda baktırdımm bende canım yani o zamnlardakı herkes erkek arkdasımla evlenecegımı soluyordu cok nadır baktırdıgım falcılar arasında bu kadın sen kasımda bıtırceksın hayatıma gircek insanı sölemiş bana söledikleri cıkmıs ama su anda nasıldır bilemem yine söliyimdetelefonda bakıyor mu canım? :)
yani şuan ona ulaşabileceğimiz bir telefon numarası falan var mı sende?Telefonda baktırdımm bende canım yani o zamnlardakı herkes erkek arkdasımla evlenecegımı soluyordu cok nadır baktırdıgım falcılar arasında b kadın sen kasımda bıtırceksın hayatıma gircek insanı sölemiş bana söledikleri cıkmıs ama su anda nasıldır bilemem yine söliyimde
ahh littleeeeyani şuan ona ulaşabileceğimiz bir telefon numarası falan var mı sende?
Yolladım canım özeldenyani şuan ona ulaşabileceğimiz bir telefon numarası falan var mı sende?
zehra hanımın bana dedikleri çıktı çıkıyor zaten ama ne biliyim bi arar bayanın sesini duyarım hoşuma gitmezse baktırmam :)ahh littleeeekız dur bii neye baktırcan yine zehranın dedikleri çıkmadı
Selam,Haha gecen sene dadanmıstım bu fallara bu ara yıne abarttım bende baktırıyorum. Ne kadara baktırdıgımı hatırlamıyorum kı ama kahveye bakmıs ses kaydından onu anladım.
bu bayanın adı neydi?Yolladım canım özelden
bana da versenYolladım canım özelden
valla şimdi telefon elimde arıyordum sesine bi bakıcam kaça baktığını öğreniyim beğenmezsem baktırmam :)bana da versenbende bi bakim napıyormuş little arasında bi haber eylesin
kız hadi elin çalışmasın az çeneye vurvalla şimdi telefon elimde arıyordum sesine bi bakıcam kaça baktığını öğreniyim beğenmezsem baktırmam :)
şuan benim için gereksiz çünkü fal baktırmak. zehra hanımın dedikleri çıktı sonuçta hatta napsam bir kere daha mı zehra hanıma baktırsam?
neyse şu kadını bir arayımda
şimdi aradım...kız hadi elin çalışmasın az çeneye vur
şimdi aradım...
hanımefendi telefondaki fallarına 50 liraya bakıyormuş ve sabah 9 ila 11 arasında bakıyormuş..
bak bak bak
ters ters konuştu zaten o ne öyle
bende bayılmıyordum zaten
telefonda niye 50
30 liraya bakıyormuş birde sinirliydi bir görüceksin kızına bağrıyordu bir yandan
uzaktan frekans parası alıyortelefonda niye 50
ışınlanmaları mı zormuş tey allahım
hahaha antenleri bükerim ben beuzaktan frekans parası alıyor
sende mi bürütüsay bak yine kararsız kaldım, adanalı mı samsunlu mu :))) gerçi hemen şimdi baktırmam 1-2 hafta sonra belki ama yeni birileri lazım artık. yiğit'i cok seviyorum ama hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?