kız nasıl söylesin hatun resim falan istiyor transa geçiyorya bu ezgi telefonda söyler mi ki bir şeyle benim gitmeye vaktim yook
face i falan yok mu?
ordan bi resmini al madememin değilsin
ayy bende gitmek istiyorum bu kıza sırrff böyle doğa üstü olayları sevdiğimden
kız nasıl söylesin hatun resim falan istiyor transa geçiyor
yok tatlım böyle güçleri olanlar var :)ay bilemedim saçma geldi sanki bana@pofu
Yok maalesef öküz biraz asosyal de ben cumartesi şansımı denemek istiyorum gidersem buraya yazarım fikirlerimi
o kız benim de nedense hiç ilgimi çekmedi. Biri geldi, burada iyice reklamını yaptı sonra da kayboldu zaten ortadan, bir kaç kişi gitti galiba, ama hiç kimse de şöyle memnun kaldım, böyle şok oldum falan gibi şeyler yazmadı, ya da ben görmedim.
evvet eylemi de aradım maalesef telefonunu açmadı
ankarada kuzenim baktırmış şuan yeni bilgiler geliyor adı tolgaymış onu aradım mesajla anne adımı baba adımı doğum tarihimi sevdiğim adamın doğum tarihini ve anne adını baba adını ve niyetimi mesajla göndermemi istedi şimdi göndericem bu arada eylem açmadı telefonumu 2 kere kimsiniz kimsin diye mesaj attı.
kontörüm olmadığı için mesaj yazamadım 2 defa daha aradım meşgule verdi.
en son açtı çok şüüküüür.
kimsin diye mesaj atmıştım size kimsiniz dedi
kadınlar kulübünden aldınız değil mi numaramı dedi bende evet dedim.
tarota 50 liraya baktığını söyledi..
yani kızlar kusura bakmayın millet suya 50 liraya bakıyorken tarota 50 lira vermem yani...
sonuçta tarota artık herkes bakıyor.
çoğu kartın üzerinde ne olduğu yazıyor zaten
neyse ben tolgayı deneyeceğim :)
karar verdim zehra hanımdan sonra ilk falım olacak.
oda fos çıkarsa artık zehra hanım son falcım olur arada ona baktırırım :)
ahahahhhay bir yeni falcı arıyorduk, 3 oldu :)))) tolga da bi nüfus kayıt örneği istememiş mübarek. baktır bakalım, sonucu merak ediyorum :)) o kaça bakıyor peki?
şimdi tekrar aradım hesap numarası istemeyi unutmuştum hesap numaramı almadın yatır ara dedi şimdi internet bankacılığıyla yatırdım 10 dakikaya kadar arayacağım.
oysa ki bugün hiç aklımda yoktu fal baktırmak nerden çıktı buuu
bizim kobayımız oldunevvet eylemi de aradım maalesef telefonunu açmadı
ankarada kuzenim baktırmış şuan yeni bilgiler geliyor adı tolgaymış onu aradım mesajla anne adımı baba adımı doğum tarihimi sevdiğim adamın doğum tarihini ve anne adını baba adını ve niyetimi mesajla göndermemi istedi şimdi göndericem bu arada eylem açmadı telefonumu 2 kere kimsiniz kimsin diye mesaj attı.
yani kızlar kusura bakmayın millet suya 50 liraya bakıyorken tarota 50 lira vermem yani...
şimdi tekrar aradım hesap numarası istemeyi unutmuştum hesap numaramı almadın yatır ara dedi şimdi internet bankacılığıyla yatırdım 10 dakikaya kadar arayacağım.
oysa ki bugün hiç aklımda yoktu fal baktırmak nerden çıktı buuu
en son çamaşır katlıyorduBaba adı gerçekten biraz saçma olmuş. neyse bi baksın bakalım, gerçekten kobay oldu kız :))))
Çok fazla bilgi istemiş gibi geldi bana yani bunları onun bilmesi lazım değil mi bakalım neler diyecek bekliyoruzevvet eylemi de aradım maalesef telefonunu açmadı
yok canım ya benim kuzen baktırdıysa iyidir o kötü yerlere gitmezbizim kobayımız oldunbeğenmezsen bizde baktırmıycaz
valla anlamadım canım ben bir tek yıldıznamede baba adı anne adı verilir diye biliyordum ama neyse bi baktıralım bakalımBaba Adı ne alaka ilk defa duydum. Kendine gizemli hava vermek istedi zaar.
Tolga Ankarada mı canım.
10 dakika sonra baktırcam canım bakalım bir defa sizin için kendimi feda edeceğim size kurban olsunBaba adı gerçekten biraz saçma olmuş. neyse bi baksın bakalım, gerçekten kobay oldu kız :))))
canım falcıysa falcıda annemin adını nerden bilsin sonuçta onlarda insan kahin değiller yaÇok fazla bilgi istemiş gibi geldi bana yani bunlarımaz çok onun bilmesi lazım değil mi bakalım neler diyecek bekliyoruz
ahahahhen son çamaşır katlıyordu
canım falcıysa falcıda annemin adını nerden bilsin sonuçta onlarda insan kahin değiller ya
tabiki ole ama çok fazla bilgi istemiş umarım değer baktığına paran boşuna gitmesincanım falcıysa falcıda annemin adını nerden bilsin sonuçta onlarda insan kahin değiller ya
suya bakanların hepsi genelde anne adı ve doğum yılı istertabiki ole ama çok fazla bilgi istemiş umarım değer baktığına paran boşuna gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?