İstanbul'da Fal - Falcılar

Ahh ahh yolla tatlım numarasını onuda deneyelim gitti paracıllar

Kızlar yarın 4 arkadasımı ezgıye yolluyorum size 4 tane yorum yazcam hadi iyisiniz) bende gamzeye gidicemm

arkadaslar kadınlar kahves, dilek abla ne soylese cıktı.baska aramanıza gerek yok randevu ile de calısıyorlar.kacırmayın deneyin derim :)

Toprağa baktırdım ama sana dedikleri çıktı mı ? Bi de taksm bi melek cafe de sevgi var geçen ona gittim beni dövmekten beter etti onun ve adanın dedikleri çıkıyomu merak ediyorum.
Tatlım toprak anı bıldı sölediği bir kaç seyde tutturdu ama yenı baktırdım yanındakı muratı kımse begenmedıgınin toprak dedım sana yoksa daha yenı baktırdığım için çıktıgı bir şey yok

sende mi dileğe gittin :) durum analizi iyi ama ya

Tutturan kimse henüz yok. Geleceği kimse bilemez boşuna arıyoruz ikibinsayfadır bugünedi dek kimse bilip tutturamadı hiç görmedik

Kızlae şu anda ezgideyiz bir arkadşım baktırdı 50 dk sürdü fal baya beğendi karşımda sevgilim oturuyormuş gibiymiş dedi sevgilisinin hareketlerıyle düşüncelerini anlatmış.

Kızlae şu anda ezgideyiz bir arkadşım baktırdı 50 dk sürdü fal baya beğendi karşımda sevgilim oturuyormuş gibiymiş dedi sevgilisinin hareketlerıyle düşüncelerini anlatmış.
Bugün herkes orda sanırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…