Ahh ahh yolla tatlım numarasını onuda deneyelim gitti paracıllarbana da telefonla bakanların numaralarını verir misiniz? rica etsem. ben de gülcan diye bir falcıya baktırdım gecen gun yıldızname actı gecmisi ve günümüzü bildi. gelecegi beklemekteyim. isteyene telefonu verebilirim. 50 liraya baktı kendisi.
Toprağa baktırdım ama sana dedikleri çıktı mı ? Bi de taksm bi melek cafe de sevgi var geçen ona gittim beni dövmekten beter etti onun ve adanın dedikleri çıkıyomu merak ediyorum.Evet canım toprak baktır
Kızlar yarın 4 arkadasımı ezgıye yolluyorum size 4 tane yorum yazcam hadi iyisiniz) bende gamzeye gidicemm
Tatlım toprak anı bıldı sölediği bir kaç seyde tutturdu ama yenı baktırdım yanındakı muratı kımse begenmedıgınin toprak dedım sana yoksa daha yenı baktırdığım için çıktıgı bir şey yokToprağa baktırdım ama sana dedikleri çıktı mı ? Bi de taksm bi melek cafe de sevgi var geçen ona gittim beni dövmekten beter etti onun ve adanın dedikleri çıkıyomu merak ediyorum.
sende mi dileğe gittin :) durum analizi iyi ama yaKızlar bu arada kadınlar kahvesi Dilek söylediği seyler tutmadı. Bır tek o gittiğimiz gün aksam yediden sonra bir seyler değişecek demıstı o kısmen tuttu dıyebılırım bır o dogru çıktı. 24u, 27si tarıhler vermişti hiçbir yakın tarıh çıkmadı. Şaşırmadım:)
Cano simdi yoldayim gidiyorum bu haftaya kismetmisah buldum işte
sendin gidennn ezgiye
evet evet gittinmi buldun mu naptın anlat bakiimmm
şu kıza bi gitmek nasip olmadı yahu
Aha bekliyorum haberleri büyük bi istekleCano simdi yoldayim gidiyorum bu haftaya kismetmis
Aha bekliyorum haberleri büyük bi istekle
Korkma yahu sakin ol :)Kizim asiri korkyom ya hem olaydan hem alcagm cevaplardan :S
Bugün herkes orda sanırım:)))Kızlae şu anda ezgideyiz bir arkadşım baktırdı 50 dk sürdü fal baya beğendi karşımda sevgilim oturuyormuş gibiymiş dedi sevgilisinin hareketlerıyle düşüncelerini anlatmış.
Bileydim bn de gelirdim :))))Haha evet kadınlar kulübunden bır bayanla oturuyoruz şu anda)
Bu ezgi dediginiz neredeHaha evet kadınlar kulübunden bır bayanla oturuyoruz şu anda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?