tabiki ole ama çok fazla bilgi istemiş umarım değer baktığına paran boşuna gitmesin
valla anne adı tamam da, babasının adını nerden bileyim ya hu :/ baktırırsam onsuz bakacak artık. bi baba adı eksikti başımıza :)))
Ne kadar uzun bakmış oleee an ve olayları bildi diyorsun yani iyimiişkızlar baktırdım.
5.30 da aradım 6.17 de telefonu kapattım.
gayet durumu bildi.
falın sonunda sorularını alayım dedi 20 ye yakın soru sordum
hepsine tık tık cevap verdi.
yani anlayacağınız ben memnun kaldım
bildiğimiz falcılar gibi bakmadı
soru sordurdu bana ordan suya baktığını söyleyip cevapladı çokta tatmin edici cevaplar verdi.
dediğim gibi ben memnun kaldım hele ki zehra hanımdan sonra...
kızzz önce yorumlayıp sonra soru mu sor dedikızlar baktırdım.
gayet durumu bildi.
soru sordurdu bana ordan suya baktığını söyleyip cevapladı çokta tatmin edici cevaplar verdi.
canım şuan hakkında olayları konuştu ondan sonra sorulara geçti :)kızzz önce yorumlayıp sonra soru mu sor dedi
yoksa direk soru mu sor dediii
ööfffff yaaaa neden parayı hemen istiyor ki
özelden yaz hemencanım şuan hakkında olayları konuştu ondan sonra sorulara geçti :)
parayıda bi sor istersen arayıp ben tanımıyorum çünkü adamı belki bakar yarın yatır der bilemem
kızlar baktırdım.
gayet durumu bildi.
ezgi ezgi dediniz dayanamadım belki ordadır diye gideyim dedim bugün ama yoktu bende merve ablaya baktırdım :)[/QU
Aynı cafe de yanın daki bayan mı ? Nasıldı bilgi verebilir misin?
canım zehra hanım daha iyiydi ama tolgada gayet tutarlıydı bence :)Gelecekle ilgili bir seyler soyledi mi ve zehra haniminkiyle tutarli miydi
selam,Haha gecen sene dadanmıstım bu fallara bu ara yıne abarttım bende baktırıyorum. Ne kadara baktırdıgımı hatırlamıyorum kı ama kahveye bakmıs ses kaydından onu anladım.
ah anacım para yok parabana da telefonla bakanların numaralarını verir misiniz? rica etsem. ben de gülcan diye bir falcıya baktırdım gecen gun yıldızname actı gecmisi ve günümüzü bildi. gelecegi beklemekteyim. isteyene telefonu verebilirim. 50 liraya baktı kendisi.
Evet canım toprak baktırMandal cafe adaya baktıran oldu mu aranızda hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?