İstanbul'da Fal - Falcılar

tabiki ole ama çok fazla bilgi istemiş umarım değer baktığına paran boşuna gitmesin

Aslında çok bilgi yokk genelde anne adı doğum tarihi standart ekstra baba Adı istemiş yaa o tuhaf geldi. Belkide öyle ağız alışkanlığı anne baba Adı demiştir

ayy hadi baktır da gel yapıştım kaldım sandalyeye

valla anne adı tamam da, babasının adını nerden bileyim ya hu :/ baktırırsam onsuz bakacak artık. bi baba adı eksikti başımıza :)))

kızlar baktırdım.

5.30 da aradım 6.17 de telefonu kapattım.
gayet durumu bildi.
falın sonunda sorularını alayım dedi 20 ye yakın soru sordum
hepsine tık tık cevap verdi.
yani anlayacağınız ben memnun kaldım
bildiğimiz falcılar gibi bakmadı
soru sordurdu bana ordan suya baktığını söyleyip cevapladı çokta tatmin edici cevaplar verdi.
dediğim gibi ben memnun kaldım hele ki zehra hanımdan sonra...

Ne kadar uzun bakmış oleee an ve olayları bildi diyorsun yani iyimiiş umarım gelecekte cıkar

kızzz önce yorumlayıp sonra soru mu sor dedi
yoksa direk soru mu sor dediii
ööfffff yaaaa neden parayı hemen istiyor ki

kızzz önce yorumlayıp sonra soru mu sor dedi
yoksa direk soru mu sor dediii
ööfffff yaaaa neden parayı hemen istiyor ki
canım şuan hakkında olayları konuştu ondan sonra sorulara geçti :)
parayıda bi sor istersen arayıp ben tanımıyorum çünkü adamı belki bakar yarın yatır der bilemem

Gelecekle ilgili bir seyler soyledi mi ve zehra haniminkiyle tutarli miydi

ezgi ezgi dediniz dayanamadım belki ordadır diye gideyim dedim bugün ama yoktu bende merve ablaya baktırdım :)

evet aynı cafede ki bayan
geleceğe yönelik bakıyor söyledikleri biraz gerçekleşmesi zor şeyler bana göre ama bilemiyorum zamanla görücem olup olmadığını ama olmasını istediğim bir şeyi söyledi şimdiye kadar ki fallarımda çıkmayan bir olay :)
pozitif samimi biri onun haricinde bildiği şeylerde oldu bilemedikleri de oldu her falda olduğu gibi :)

bana da telefonla bakanların numaralarını verir misiniz? rica etsem. ben de gülcan diye bir falcıya baktırdım gecen gun yıldızname actı gecmisi ve günümüzü bildi. gelecegi beklemekteyim. isteyene telefonu verebilirim. 50 liraya baktı kendisi.

ah anacım para yok para
telefonda mı bakıyor ki
iyi mi bari
yıldızname kolay bakılan bişey değildir de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…