İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu ezgi dediginiz nerede
Cafenin adi ne
fiyat ne tam olarak
İyi bakiyormu
cafe nin adı meez cafe
yeri üsküdarda
fiyatı 50tl
trans olarak fal bakıyor yani telepati yoluyla,tam olarak falda denemez tamamen düşünce okuyor :)

cafe nin adı meez cafe
yeri üsküdarda
fiyatı 50tl
trans olarak fal bakıyor yani telepati yoluyla,tam olarak falda denemez tamamen düşünce okuyor :)
Eee ben zaten dusuncelerimi biliyorum:) yönlendirme gerek bana:))

Eee ben zaten dusuncelerimi biliyorum:) yönlendirme gerek bana:))
yok tatlım senin düşüncelerin değil,kimin düşüncelerini istersen o kişininkini söylüyor sana,ne var ne yoksa :)kısacası beynine giriyor o kişinin :)

yok tatlım senin düşüncelerin değil,kimin düşüncelerini istersen o kişininkini söylüyor sana,ne var ne yoksa :)kısacası beynine giriyor o kişinin :)
Simdi sevgilim ve eski sevgilileriminkini ogrenebilirmym aynı anda yoksa tek kişinin mi ahahhaha

bildiğim kadarıyla tek kişi,düşünce gücüyle odaklanmak kolay bişey değil çünkü :)
Bana nasıl gidicegimi yazabilirmisin
Simdi beşiktaş üsküdar motorundan indim nasıl bi yol izleyeceğim,nereye gidicem neye bincem :))

Ya bosverin yalan hepsi bana 2 farkli falci ilk oglun olacak demisti ama kizima hamileyim inanmayin arkadasla

evet canım aynen öyle
ve böyle birini bulmak da normalde çok zor :)
onun için acaip gitmek istiyorum bi fırsatım olmadı
Bi adam vardi 60li yaslarda aynen aradigin gibi biriydi hatta karsina gecib beyninden ne geciriyosan okuyodu maalesef rahmetli oldu) tovbe estafurillah))

Bi adam vardi 60li yaslarda aynen aradigin gibi biriydi hatta karsina gecib beyninden ne geciriyosan okuyodu maalesef rahmetli oldu) tovbe estafurillah))
bu tamamen Allah vergisi bi yetenek cnm
doğal olaylar
o kişi ruhsal güçleri çok yüksek olan birisiymiş..
tamamen psişik gücünü rahat kullanan biri :)
gittiğimiz falcılarda inlerini cinlerini kullanmak yerine,3.gözlerini ve durugörü yeteneklerini kullansalardı o zaman her dedikleri doğru olurdu işte :)

Canim acikcadi ben falciya gitmemistim bi kadin hisslerinin cok kuvbetli oldugunu ve dediklerinin gercek oldugunu soylepyip aniden senin ilk oglun olacak demisti oburune de arkadasim gitmisti iste resmimi gosterince o da oyle demisti)

Canim acikcadi ben falciya gitmemistim bi kadin hisslerinin cok kuvbetli oldugunu ve dediklerinin gercek oldugunu soylepyip aniden senin ilk oglun olacak demisti oburune de arkadasim gitmisti iste resmimi gosterince o da oyle demisti)
psişik gücü olanlar benim güçlerim var herşeyi bilirim demez ki :)) onlar sadece bi anda bak böyle böyle der anlıyor musun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…