Üzülme lütfen ama işte falcıların çoğu bunu yapıyor ben de üzülerek bunu farkettim doğumgünü lafını duyunca arayacak diyorlar durumu dinleyip laf alıp ona göre akıl veriyorlar, yorum yapıyorlar.Çok şükür benim senin aklına ihtiyacım yok halbuki:)Kizlar meraba. Meez cafe ezginin patladigini soylemem lazim. 2 gun once dogum gunumdu ve sana msj aticak olmlu konusursan hediyen fln bile hazir demisti. Oyle bsey olmadi cok uzulerek bildiriyorum...
Canım ben andaça baktırdım o dönem beklediğim bişey için verdiği tarih 6 haftaydı 6 ay geçti ama olmadı :) ben de laf cafeye gittiğimde genelde çiğdeme baktırırımBen gecen hafta çiğdeme gittim ilk defa gittim aslında iyidi anı çok güZel bildi bakalım ne olcak bide güzel akıllar veriyor andaç a baktırmadım ama tanımadıgım yanı falcılarda tanıstıgım bir kaç kişi tarih konusunda çok iyi oldugunu söledi onu da merak ettım yanı
Kurşun olayına girme soyuyolar yaa. Etraf dolandırıcı kaynıyo. Bol bol dua oku kendine bence en güzeli o :)Kızlar fal/falcıdan ziyade Anadolu yakasında kurşun döktürebilecegim birini arıyorum. Var mı bildiginiz birileri?
100 e baktırıyorum ben. Yıllardır baktırıyorumBağcılar-güneşli'de evinde bakıyor canım.
Selma hanım kaça bakıyor? Yildizname mi baktirdin?
100 e baktırıyorum ben. Yıllardır baktırıyorum
Yıldızname ve baktığı diğer falları kombin ediyor :) tek yıldızname istemiyorum. O çok nokta atışı gibi hayatındaki net şeyler gibi.
Ben Eylem'e baktırmıştım beğenmiştim Ankara da fal topiğin de baktıranlar da olmuş beğenmişler.Kızlar yıgıt burak kurtulus dısında telefon falı bakn var mı kurtulusa sureklı baktırıyorum guzel bakıyo ama artık baskaşarınıda dene dıyo Bıktı benden bursada burak var oda fıyasko cıktı soyledıgı her seyın tersı cıktı sımdı telefonlarıma bıle cevap vermıyo Baska bı galcı denemek ıstıyorum onerısı olan
Banada falı çıkmayan bağzı falcı arkadaşlar telefonu açmıyor.günü gelince hepsini burda deşifre edicemKızlar yıgıt burak kurtulus dısında telefon falı bakn var mı kurtulusa sureklı baktırıyorum guzel bakıyo ama artık baskaşarınıda dene dıyo Bıktı benden bursada burak var oda fıyasko cıktı soyledıgı her seyın tersı cıktı sımdı telefonlarıma bıle cevap vermıyo Baska bı galcı denemek ıstıyorum onerısı olan
O nerde bakıyoKızlar Rabia Sahraya baktıran oldu mu?
Ben Eylem'e baktırmıştım beğenmiştim Ankara da fal topiğin de baktıranlar da olmuş beğenmişler.
Evet canım o.Eylem şu adanalı kız di mi?
Gönderdim ben şindiKızlar adanalı eylemin nosunu yollarmısınız bende bi deniyim guru sayılırım surda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?