İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar meraba. Meez cafe ezginin patladigini soylemem lazim. 2 gun once dogum gunumdu ve sana msj aticak olmlu konusursan hediyen fln bile hazir demisti. Oyle bsey olmadi cok uzulerek bildiriyorum...

Kizlar meraba. Meez cafe ezginin patladigini soylemem lazim. 2 gun once dogum gunumdu ve sana msj aticak olmlu konusursan hediyen fln bile hazir demisti. Oyle bsey olmadi cok uzulerek bildiriyorum...
Üzülme lütfen ama işte falcıların çoğu bunu yapıyor ben de üzülerek bunu farkettim doğumgünü lafını duyunca arayacak diyorlar durumu dinleyip laf alıp ona göre akıl veriyorlar, yorum yapıyorlar.Çok şükür benim senin aklına ihtiyacım yok halbuki:)

kızlar ben kadıköy angels cafede cengize baktırdım geçen gün
öyle oha şok olmadım tabi kendiside diyor kesin olur diyemem diyor 30tl verdim falına.
bana yabancı biriyle arkadaslık görüyorum dedi şaka gibi ertesi gün yabancı biriyle tanıstım soru sormustum kiminle nasıl biriyle evlenicem diye ,yurtdısından dönünce nisan ayı dogumlu biriyle 3 lü rakam var dogum tarihnde dedi.
Tanıstıgım kişide 3 nisan dogumluydu tabiki bunlar bi rastlantı benim gözümde ama fal üzerine olunca insan şaşırıyor

Canım ben andaça baktırdım o dönem beklediğim bişey için verdiği tarih 6 haftaydı 6 ay geçti ama olmadı :) ben de laf cafeye gittiğimde genelde çiğdeme baktırırım

Kızlar selamm
Heybeliada fala bakan bir kadın varmıs bilgisi olan var mı bir arkadasım övdü çıkmıs yakınına ama numarası yoktu onda bilen var mıdır:)

Ben daha önce Angels cafedekı cengıze 2 sefer gittim memnun kaldığım için arkadaslarımıda yönlendirdim tesadüfü bilmem ama bu çocuk hakkaten biliyor ama gereği kadar konuşuyor yada bilgi veriyor ben öyle tahmin ediyorum bi kaç gün içinde bende gidicem kendisine..
Bu arada bakırköyde duygu varmış bilen var mı iyi mi kendisi falda?

Bağcılar-güneşli'de evinde bakıyor canım.

Selma hanım kaça bakıyor? Yildizname mi baktirdin?
100 e baktırıyorum ben. Yıllardır baktırıyorum
Yıldızname ve baktığı diğer falları kombin ediyor :) tek yıldızname istemiyorum. O çok nokta atışı gibi hayatındaki net şeyler gibi.

Eski fallarımı okudum bugün kimisinide kaydetmişim dinledim o kadar çok patlak varki. Fos hepsi. Şindi bir eylem diye bir kız var yeni. O belki patlamaz diye umuyorum. Bağzı şeyleri çok iyi bildi.

Kızlar yıgıt burak kurtulus dısında telefon falı bakn var mı kurtulusa sureklı baktırıyorum guzel bakıyo ama artık baskaşarınıda dene dıyo Bıktı benden bursada burak var oda fıyasko cıktı soyledıgı her seyın tersı cıktı sımdı telefonlarıma bıle cevap vermıyo Baska bı galcı denemek ıstıyorum onerısı olan

Ben Eylem'e baktırmıştım beğenmiştim Ankara da fal topiğin de baktıranlar da olmuş beğenmişler.

Banada falı çıkmayan bağzı falcı arkadaşlar telefonu açmıyor.günü gelince hepsini burda deşifre edicem

Kızlar adanalı eylemin nosunu yollarmısınız bende bi deniyim guru sayılırım surda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…