İstanbul'da Fal - Falcılar

seda nerede fal bakıyor arkadaşım?

Bağcılar-güneşli'de evinde bakıyor canım.

Selma hanım kaça bakıyor? Yildizname mi baktirdin?

Merhaba duygunun baktığı kafenin adresi veya telefonu nu bende rica ediyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

Arkadaslar duygu hanimin dediği kismende olsa çıktı bugun aslaaa aramam dedigim insanı bisey duydugumdan dolayi arayip agzina ettim iletisime gecmis olduk ama ondan gelen bisey değildi benden olan biseydi ama ben de hicc onu arayacagm aklima gelmezdi öyle bir sinirlendimki mecbur kaldm.kismen cikti yani haber edim dedim

Duy
Duygunun telini veya adresini özel den verirmisiniz lütfen

Kim.bunlar nerede bakuyrlar

arkadaslaarrr, ben cok arastirdim symbol cafe levemt hakkinda cok iyi yorumlar var,oraya gitmek istiyorum randevu da aldim hatta bilgisinve tecrubesi olan paylasa bilirmi???gelecek icin soyledigi hersey cikiyor diyorlar

Bundan 4-5 sene evvel Bağdat Caddesindeki Symbol Cafe'de ismini hatırlayamadığım (Metin diyesim geliyor ama emin değilim..) kel bir beye fal baktırmıştım anı falan cok iyi bilmişti epey şaşırmıştım ve şuan anlıyorum ki dediği pek çok şey uzun vadeli olarak çıkmış... Paylaşmak istedim.

[QUOTEkl, post: 43119847, member: 253906"]Merhaba. Nasılsınız arkadaşlar. Arzu benim baktırdığım kişi miymiş öğrenemedim. Baktıran nasıl buldu? Birde arzu dediğim kişi galipten ses duyardı. Kahve vs bakmıyor bilginize..
Benim 1 çıkan fal haberim daha var :)
Selma Taşpınar ın dediği oldu. Hüseyin e baktırmıştım. Anı iyi bildi ama dediği şey olmadı. Tam tersi Selma hn dediği oldu.. Olsa iyiydi ama kısmet napalım :) Selma hn bu şekilde olmasının daha iyi sonuçlanacağını o zaman söylemişti. Ses kaydımdan tekrar dinledim. Dediği gibi oldu. Daha iyisi de olur inşallah[/QUOTE]
Selma Taşpınar nerde bakıyor arkadaşım ?

Besiktas mi cafe hande cikan var mi kizlar ? Biriside birseni sormus o kadin iyi ama bazen sacmalayabiliyor

Besiktas mi cafe hande cikan var mi kizlar ? Biriside birseni sormus o kadin iyi ama bazen sacmalayabiliyor
Handenn dedikleri çok iyi çıkıyordu eskiden çnkü korktum ve bir daha gitmedm :)) bu arada bnde bakırköydeym bana da önerin bi yer:))

Handenn dedikleri çok iyi çıkıyordu eskiden çnkü korktum ve bir daha gitmedm :)) bu arada bnde bakırköydeym bana da önerin bi yer:))

bende eskıden symboldeyken dedıklerını yaşamıstım 4 sene once ıste, sımdı buldum bır daha gıttım enerjısı super bıldıklerıde oldu ama devamı cıkar mı bakalım :) ınsallah cıkar burdada begenende begenmeyende var galıba genelde herkese oyle zaten fal garıp bır olay .

ay bakırkoyde o kadar cok baktırmıstım kı zamanında laf cafe andac ıyıdır bak bıraz tuturuyor,bıde orda arkadaşlarım baktırıyorum garson bır cocuk varmıs ama falda bakıyormus galıba ona ıyı dedıler ama ben denemedım,sarmaşık cafe dıye bır yer vardı aman aman o kadın olumsuz enerjı yumağı resmen, başka da orda arzuhal cafe vardı bıraz o cıkardı ama baskada bılmıyorum bakırkoyde baya bır falcı var ınsanın aklı karısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…