seda nerede fal bakıyor arkadaşım?
Merhaba. Nasılsınız arkadaşlar. Arzu benim baktırdığım kişi miymiş öğrenemedim. Baktıran nasıl buldu? Birde arzu dediğim kişi galipten ses duyardı. Kahve vs bakmıyor bilginize..
Benim 1 çıkan fal haberim daha var :)
Selma Taşpınar ın dediği oldu. Hüseyin e baktırmıştım. Anı iyi bildi ama dediği şey olmadı. Tam tersi Selma hn dediği oldu.. Olsa iyiydi ama kısmet napalım :) Selma hn bu şekilde olmasının daha iyi sonuçlanacağını o zaman söylemişti. Ses kaydımdan tekrar dinledim. Dediği gibi oldu. Daha iyisi de olur inşallah
Duygunun telini veya adresini özel den verirmisiniz lütfenArkadaslar duygu hanimin dediği kismende olsa çıktı bugun aslaaa aramam dedigim insanı bisey duydugumdan dolayi arayip agzina ettim iletisime gecmis olduk ama ondan gelen bisey değildi benden olan biseydi ama ben de hicc onu arayacagm aklima gelmezdi öyle bir sinirlendimki mecbur kaldm.kismen cikti yani haber edim dedim
Merhaba. Nasılsınız arkadaşlar. Arzu benim baktırdığım kişi miymiş öğrenemedim. Baktıran nasıl buldu? Birde arzu dediğim kişi galipten ses duyardı. Kahve vs bakmıyor bilginize..
Benim 1 çıkan fal haberim daha var :)
Selma Taşpınar ın dediği oldu. Hüseyin e baktırmıştım. Anı iyi bildi ama dediği şey olmadı. Tam tersi Selma hn dediği oldu.. Olsa iyiydi ama kısmet napalım :) Selma hn bu şekilde olmasının daha iyi sonuçlanacağını o zaman söylemişti. Ses kaydımdan tekrar dinledim. Dediği gibi oldu. Daha iyisi de olur inşallah
Ben hiç memnun kalmamıştım, üzgünümarkadaslaarrr, ben cok arastirdim symbol cafe levemt hakkinda cok iyi yorumlar var,oraya gitmek istiyorum randevu da aldim hatta bilgisinve tecrubesi olan paylasa bilirmi???gelecek icin soyledigi hersey cikiyor diyorlar
Birsene ben baktirdim iyidir güzel bakıyor ve cok ilgileniyor.fall gecmisine muhakkak eklemelisin ☺=)Kızlar gaziosmanpaşa da Birseni tanıyan fal baktıran var mı?
Birsene ben baktirdim iyidir güzel bakıyor ve cok ilgileniyor.fall gecmisine muhakkak eklemelisin ☺=)[/QUOT
Peki çıktımı söledikleri tatlım
Handenn dedikleri çok iyi çıkıyordu eskiden çnkü korktum ve bir daha gitmedm :)) bu arada bnde bakırköydeym bana da önerin bi yer:))Besiktas mi cafe hande cikan var mi kizlar ? Biriside birseni sormus o kadin iyi ama bazen sacmalayabiliyor
Handenn dedikleri çok iyi çıkıyordu eskiden çnkü korktum ve bir daha gitmedm :)) bu arada bnde bakırköydeym bana da önerin bi yer:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?