İstanbul'da Fal - Falcılar

Arzuhalde km iyi ona gidiym :))

arkadaşlar benim gitmediğim medyum,falcı,astrolog kalmadı tam her şeyden ümidimi kesmişken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine son kez olarak şermin tokuşçu'yla görüştüm yurt içi ve yurt dışında o kadar bu tarzda medyum vardı ki ümitsizce görüştüm fakat üç sene boyunca hiç bir medyum derdime derman olmadı şermin hanım 4 aylık bir çalışmayla benim hayatta en çok istediğim kişiyle(allahın isteğiyle şermin hanımın da dediği gibi) evlenmemi sağladı bir senedir benim sesimi duymaya bile tahammül edemeyen canım eşimle evliyim 2aylıkta hamileyim ve her gün şermin hanıma dua ediyorum bence benim gibi vakit kaybetmeyin sahte medyumlara hem paranızı hem umudunuzu verip bağlamayın mutlaka şermin hanımı arayıp görüşün.Şermin hanımla ilgili bilgilere internetten ulaşabilirsiniz,Ben sayesinde mutluluğu yakaladım sizde yakalayın sağlıcakla kalın

Şuana kadar okuduğum yorumlar arasında hep olumlu yorum alan iki isim var biri Hande(beşiktaş) birisi de Duygu(yeşilköy) İkisine birden baktıran birisi kıyaslama yapabilir mi? Hande'nin ücreti nedir?

Fiyat ?

Bakırköy fincan cafe şenay için ne diyorsunuz yorumlarınızı alıyım baktıran varsa bn pek memnun kalmadım sanki sallıyor gibi geldi :)

Bakırköy fincan cafe şenay için ne diyorsunuz yorumlarınızı alıyım baktıran varsa bn pek memnun kalmadım sanki sallıyor gibi geldi :)
Bana dedikleri cikmadi ama soyle diyim o denilen sey icin hala beklemedeyim baskalari hep onumuzdeki ayi soylerken o bundan 1,5 ay once 2 hafta sonra olacak ben eminim burdayim demisti olmadi

Bana dedikleri cikmadi ama soyle diyim o denilen sey icin hala beklemedeyim baskalari hep onumuzdeki ayi soylerken o bundan 1,5 ay once 2 hafta sonra olacak ben eminim burdayim demisti olmadi
Bana da baya salladı ya tutmadı diyim :)) aile bağlarımız kopuk aile bağlarınız sağlam dedi İki saatir gülüyorum yüzüne bön bön bakınca değiştirdi yani :)) bnde ara sıra tarot bakmaya çalışırm kendime çıkan kart olumlu şenayınki olumsuz :/ salladı da salladı ya.hey yarabbm o hep orda canm ztn nasl kmse taşlamıyo kadını hayret

asla gitmeyin derim. arkadaşımla beraber gitmiştim birkaç ay önce. kısa 30 tl ve uzun 40 tl olarak bakıyor. mantıken uzun olanı seçtik ve sonuç vasat. hiçbir şeyi tutturamadı ikimizde de.

asla gitme derim. arkadaşımla beraber gitmiştim birkaç ay önce. kısa 30 tl ve uzun 40 tl olarak bakıyor. mantıken uzun olanı seçtik ve sonuç vasat. hiçbir şeyi tutturamadı ikimizde de.
Bn o yüzdn öylesine baksn dedm de moralimi bozdu kendi işimi kendim bulcakmşm hemde istanbul gibi bi yerde. He canm he çok salladı yaa :/ geçmişide salladı şimdiyide yani bari geçmişi bil. Ayrılık yaşamışsn diyo iki üç aymı oldu diyo resmen ağızdan laf almalık yani mantıkla cevaplamaya çalışıyo yahu kartlar olumlu nasıl olumsuz oluyo anlamadm

Şuana kadar okuduğum yorumlar arasında hep olumlu yorum alan iki isim var biri Hande(beşiktaş) birisi de Duygu(yeşilköy) İkisine birden baktıran birisi kıyaslama yapabilir mi? Hande'nin ücreti nedir?
Canım ikisine de gittim handeye 3 kez gıttım anı bildi ama hiç bir dedıgı çıkmadı duyguya da 4 kez gıttım dedıklerını yaşadıgım oldu hala bazı dedıklerı için beklemedeyım zaman var bilgine

asla gitmeyin derim. arkadaşımla beraber gitmiştim birkaç ay önce. kısa 30 tl ve uzun 40 tl olarak bakıyor. mantıken uzun olanı seçtik ve sonuç vasat. hiçbir şeyi tutturamadı ikimizde de.
Bu arada mandal cafe adayı denediniz mi o da saçmaladı :/ anlamadm onun dediklerini hiç bi de çıkarsa üzülürüm yaa

Çok teşekkür ederim.. peki Hande'nin ücretini hatırlıyor musun?

bakırköy'de neredeyse her cafede fal bakılıyor artık o kadar fazlalaştılar ki hangisi iyi hangisi kötü karar veremiyor insan... eskiden popüler olanlar da artık eskisi gibi değil bence.. mesela bakırköy fal dedin mi akla ilk laf cafe çiğdem gelirdi. hala çok gideni var fakat üslubu bana değişik geliyor. mesela bana söylediği bir şeyin nedenini sorduğumda "bana öyle söylüyorlar şekerim" demişti. tutturma açısında etrafında türeyen insanlardan birkaç seviye üstte olduğu kesin ama canı isterse... andaç'a da baktırdım, açıkçası aynı anda tarot ve kahve bakanlar bana inandırıcı değil de laf kalabalığı gibi geliyor.

Ben gecen hafta çiğdeme gittim ilk defa gittim aslında iyidi anı çok güZel bildi bakalım ne olcak bide güzel akıllar veriyor andaç a baktırmadım ama tanımadıgım yanı falcılarda tanıstıgım bir kaç kişi tarih konusunda çok iyi oldugunu söledi onu da merak ettım yanı

andaç'a tekrar uğrayabilirim bak şimdi içime kurt düşürdün :) bir de yiğit çok popüler olmuştu burada ama nedense artık kimse baktırmıyor ya da yazmıyor.

beğendin mi canım? nasıldı? çok merak ettim
Valla anı ve geçmişi hatta olayları neden buraya geldiği konusunda çok iyiydi. Etrafımdaki kişilerin analizlerindede iyiydi. Gelecek için 11 kasım gibi bir tarih verdi. Bekleyip görücez ama en önemlisi enerjisi süperdi. Bu arada ben daha önce hiç gitmemiştim işk gidişim bekleyip gelecekle ilgili öngörülerini görücez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…