Valla anı ve geçmişi hatta olayları neden buraya geldiği konusunda çok iyiydi. Etrafımdaki kişilerin analizlerindede iyiydi. Gelecek için 11 kasım gibi bir tarih verdi. Bekleyip görücez ama en önemlisi enerjisi süperdi. Bu arada ben daha önce hiç gitmemiştim işk gidişim bekleyip gelecekle ilgili öngörülerini görücez :)
Nasıl ulaşabiliriz peki bu ara çok ihtiyacım var100 e baktırıyorum ben. Yıllardır baktırıyorum
Yıldızname ve baktığı diğer falları kombin ediyor :) tek yıldızname istemiyorum. O çok nokta atışı gibi hayatındaki net şeyler gibi.
arayıp sorun tam net fiyat bilmiyorumFiyat ?
Gördüm Can'ım çok iyi Bi falcıya ihtiyacım var bu ara geçen hafta bende laf cafede Canan'a gittim ama bekliyorum anı doğru bildiÖzelden attım tel Cnm
İstanbul Anadolu yakasındaNerde peki?
Bende istiyorum telefonuNasıl ulaşabiliriz peki bu ara çok ihtiyacım var
Attım CnmBende istiyorum telefonu
İstanbul Anadolu yakasında
Banada telefon numarasını verir misinizNasıl ulaşabiliriz peki bu ara çok ihtiyacım var
Numarasını veriri misiniz özeldentelefondan bakan şermin var
Ben aradım Şermin hanımı 150 lira yaptım dediAttım Cnm
Cnm Selma nın teli attım ben. O 150 ye bakıyor ama ben 100 veriyorum evet. Benden aldığını söyleseydin. Yazdım sanaBen aradım Şermin hanımı 150 lira yaptım dediçok gekdi bana
Söyledim artık 150 yaptım ben dediCnm Selma nın teli attım ben. O 150 ye bakıyor ama ben 100 veriyorum evet. Benden aldığını söyleseydin. Yazdım sana
Evet uzun zamandır 150 ye bakıyor. Ben eski müşteriyim 100 E baktırıyorum hep :))Söyledim artık 150 yaptım ben dedi
Eree eski müşteri olunca olsun o kadarEvet uzun zamandır 150 ye bakıyor. Ben eski müşteriyim 100 E baktırıyorum hep :))
Nasip boşver
Kızlar yıgıt burak kurtulus dısında telefon falı bakn var mı kurtulusa sureklı baktırıyorum guzel bakıyo ama artık baskaşarınıda dene dıyo Bıktı benden bursada burak var oda fıyasko cıktı soyledıgı her seyın tersı cıktı sımdı telefonlarıma bıle cevap vermıyo Baska bı galcı denemek ıstıyorum onerısı olan
Ücreti ne kadar?Ankara Sıla vAr beğenmeyeni de var ama beğeneni de çok ben şahsen. Şimdilik her dediğini yaşıyorum ben. Tel de de bakıyor duydun mu hiç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?