- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
Çok pahalı yaaCnm Selma nın teli attım ben. O 150 ye bakıyor ama ben 100 veriyorum evet. Benden aldığını söyleseydin. Yazdım sana
50 ila 100 sanırım. Yalnız sıla hep çok yoğun. Müthiş kalabalık olıyor telefonda baktığını bilmiyodum müşterisi çokÜcreti ne kadar?
Ücreti ne kadar?
Bende rozaya 2 kere baktrdim gece bakıp arıyordu ertesi gün sanırım bende çok memnundum vee her soruya cevap veriyor uzun uzun bakıyor. Dediklerinide yaşamıştım ama pahali en son 100 tlydi iki kere baktirdikdan sonra artk o parayi vermek icimden gelmedigi icin baktirmadm daha ama cok iyi bakar ayni kisimi bilmiorm.Herkese merhaba bir kaç ay önce bu formdan Roza nın numarasini alıp aramıştım , simdi formlara baktım tekrar kactane Roza var ,benim aradığım tasulanin kızı değildi telefonda baktirmistim ve bildiğim kadarıyla cafede falanda çalışmıyor ve 2 saate yakın konusmustuk ben çok memnun kaldım , numarayı kimden aldigimi hatırlamıyorum ama burdan bi çok kişi aramıştı, arayan arkadaşlar görüşlerinizi öğrenmek istiyorum
Duygu kim nerde kaca bakar teli nedir kızlar bu ara cok ihtiyacım var yardım lütfenkızlar duyguya gittim. öncelikle burdan duyguyu keşfetmemizi sağlayanlara teşekkür benim için ilginç bi deneyimdi. ortada kart kahve su vs hiç bir şey olmadan sadece yüzüne bakıp şakır şakır konusan baska bı falcı hıc gormemiştim cok şaşırtttı beni.ne doğum tarihi ne burc ne baska bısey hıc bır seyde sormadı. hayatımdakı herkesi bak harf harf demiyorum bildiğin isim isim bilip anlattı geçmişte dahil. yani ayşe isimli kardeşin böyle böyle ali isimli arkadaşın böyle böyle annen şu baban şu eski sevgilin bu anlamadım nasıl bi tarzı var:) bakım olarak ciddi anlamda cok beğendim, verdiği tarihler çok kısa 3-4 gün, 1.5 ay ,20 gün gibi.. çıkarsa yazıcam inşallah cıkıyordur:)
Ücreti ne kadar?
Merhaba, ankaradaki sıla'nın telefonunu gönderir misin?:)Ücreti ne kadar?
Duygu kim nerde kaca bakar teli nedir kızlar bu ara cok ihtiyacım var yardım lütfen
Numarası var mıBende rozaya 2 kere baktrdim gece bakıp arıyordu ertesi gün sanırım bende çok memnundum vee her soruya cevap veriyor uzun uzun bakıyor. Dediklerinide yaşamıştım ama pahali en son 100 tlydi iki kere baktirdikdan sonra artk o parayi vermek icimden gelmedigi icin baktirmadm daha ama cok iyi bakar ayni kisimi bilmiorm.
Ankara Sıla vAr beğenmeyeni de var ama beğeneni de çok ben şahsen. Şimdilik her dediğini yaşıyorum ben. Tel de de bakıyor duydun mu hiç ??
50 ila 100 sanırım. Yalnız sıla hep çok yoğun. Müthiş kalabalık olıyor telefonda baktığını bilmiyodum müşterisi çok
İyi mi bu kadar :)Kizlarrrr bu doğru mu? Gercekten mi ben bilmiyorum nasıl yaaa ne zamandır telde bakmaya başlamış. Offff çok üzüldüm ben aylardır ona gitmek için ugrasiyorum bileydim telden ulasirdim. Ama çok dakik olacağını sanmıyorum çünkü yoğun ve çalışma saatlerine pek uymuyor.
Neyse ara verdim zaten Eylem kesti benii.
İyi mi bu kadar :)
Valla canım benim ilk göz ağrımdir Sıla bu lanet fal olayina onunla başladım. Ama ben onu çok sevdim enerjisini insanligini falan falida iyidir. Ciktigi kadar cikmayan falida var. Artı benim sevdigim gibi onu hicccc sevmeyen de varrr
sen bırak sıla'yı falan, benim de aklımı çelme. Biz finali yaptık, yaptık di mi? hmm hmmm evet evet yaptık, yok bize sıla falan :))))
Ayyy yokk kizz Sıla öyle değil ben zaten noktayı onunla koyacaktim gidemeyince eylemi aradım. Şu anda iyiyim baktirasim yokkk ben sadece telde baktigini bilmiyordum ona üzüldüm. Ama biraz zaman geçsin değerlendirme yaparim Sıla başka sohbet için ararım kizz söz fal için değil.
ahahahaha valla bence biz kasım'a kadar bile dayanamıcaz da ben kesin kararlıyım, fal falan yok bi süre. battım zaten :/ ama bi ara ben de sıla'yı sohbet muhabbet tanışma hoş beş için ararım belki :)))))))))))))))))))))
söyledikleri çok mu gerçek dışı, yani ihtimal vermiyor musunuz olmalarına? olumsuz konuşmuyor sanırım o kadın yazılanlara bakılırsa...Selam millet. Dun duyguya gittim bende. Valla ne yalan soyliyim isim fln konusunda beni sasirtti soyleyerek. Kisiligimi cok iyi bilememis olabilr ama ilskide nqsi davrandiimi fln bildi. Bi 10gun icnde surunerek gelecek dedi ama pek inanasim yok cnku ole biri degl. Biraz pembeci mi diye dusnmedm dgl motive etmek icn ama insallah cikar. Bana da pasta getrceksn pasta ycez dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?