İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok fal baktıran birisi değilim senede 1 kez o yüzden iyi seçmek istiyorum Eylem,Duygu ve Tuba arasında kafayı yemek üzereyim ya kimi seçsem çıldıracağım

Çok fal baktıran birisi değilim senede 1 kez o yüzden iyi seçmek istiyorum Eylem,Duygu ve Tuba arasında kafayı yemek üzereyim ya kimi seçsem çıldıracağım
Kim içinden geliyorsa ona baktır hangisini merak ediyorsan çünkü bana süper bakan sana bakamayabilir ki bunun örneklerini görüyoruz

kızlar eylem'e arkadaşım baktırdı, ben onun ağzından dile getiriyorum. şu isim meselesi ile ilgili arkadaşım annesinin telefonundan aradı ona rağmen ismiyle hitap etti ve bilmesinin imkanı yok bir program ya da başka birşey ile yani kadın gerçekten isimleri biliyor..

söylediği şeyler bir wow efekti yaratmadı, iyi bir cafe falcısı seviyesindeydi falı dedi arkadaş hani kibar kadın tatlı kadın belki dedikleri de çıkar ama fiyat/performans bazında eh.. kaldı. paragöz bir insan değil kendisi onu anladık bir de. denenebilir görünüyor ki okuduklarımıza göre performansı da kişiden kişiye değişiyor, enerji meselesi gibi.

fal işi enerji
meselesidir bana çıkar sana cıkmaz bu gece devir daim baktırdıgım her falda yazdıklarımı kontrol ettım iki şey cıkmış dediği eylemin biri aslında kotu bir şey normalde ama benim için iyi :) bu ozel hayatla ilgili.
biri de isle alakali . bende hala koruyor soyleyip de cikmayan daha 4 sey var bakalim onlarda cikarsa %100 verecegim eyleme

pofu merak ediyordun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…