Kıskanırım tabii bende istiyorum bendee
begenmezsek öyle yaparız iyiyse ellemeyiz.sonra lazım olur falano kadar yolu gitcez be bari baktiralim da oyle yapalim
hayır canım o değil bu dediğim ince epey uzun...medyum ırmak kervancıoğlu mu öyle bişey..enteresan bi kadındı...ırmak gozluklu tombık kız mı ...eğer oysa bır arkadasım asacaktı kendını onun yuzunden .agzına sıctı bıraktı kızın ...
adamın evını basacaktı nerdeyse .... adamın cocugu var yaptı bu arada 28 yasındaydı arkadasımın sevgılısı.asla donmez bu dedı .eskı karısına dondu dedı.allahtan 3 gun sonra barıstılar hala da beraberler
hayır canım o değil bu dediğim ince epey uzun...medyum ırmak kervancıoğlu mu öyle bişey..enteresan bi kadındı...
:) o kimmişhımm okı o tombık kızdan uzak durun ama hayatımda ılk defa bırının halınden tırstım aklını oynattıracaktı kıza ...
ayy yerim senikimse kimseyi anlamıyor anlamakta istemiyor.
o boyle dedı bu boyle dedı ne kadar surede cıktı benım adımı soyledı benım bedenimi söyledi.
Bende evet suna gittim buna gittim begendım begenmedim dedim ....tabii ki diyeceğiz.
dün gece burda okuduklarım yuzunden acayıp guldugum keyıf aldıgım zamanlar oldu ozellıkle E elabasak koparttı benı :))
ama sarlatanlık lafı kanıma dokunmadı degıl...Merak etmeyın ben eylem de degılım.
herhangı bır komısyon da almıyorum.
Sız ne kadar baktırdıgınız fallarla mutlu oluyorsanız ben de oluyorum.
ama bu kadar fala odaklı yasanmaz şu lafımı kımse yanlıs anlamasın eleştirmek için soylemıyorum ama onun bunun dedıgıne bu kadar takılırsanız kafayı yersınız.
evet bende yazıyorum falları ama yasayınca dur la ben bunu bır yerden hatırlıyorum dıyıp o zaman bakıyorum ana bu demıs bunu dıye.
Ee bende senin ablanım alırım ayağımın altına
Ahahhaha kafayı yedim ben bugün o Ada'm buraya gelecek ulaaaann
Ben yarın baktıracam, randevu aldım direkt yazarımben gidip çekirdek çıtlayıp film izliycem
çıkan fal olursa bana da haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?