İstanbul'da Fal - Falcılar

matah bir şey değil olmayaydı da bosuna tansiyonum fırlamayaydı ama sımdıden olması da ıyı vardır bır hayır deyıp nasıl kısmet demek lazım.

Sevindim cnm çıkmasına umarım kötü bişey değildir tabi Böle sürekli olucakmı olmicakmı diye beklemekte doğru değilde elinde olmuyo insanın darısı başımıza bekliyoruz bakalım.:)

Baktımı cnm sana nasıldı eylem :)
evet baktırdım,gayet iyi ve tutarlıydı..

eylem bana diğerlerinden daha iyiydi..dediklerini de cidden harfi harfine yaşıyorum..yaşamaya da devam

eylemın dedıgı bır sey daha cıktı 10 dk evel...
kaldı 3 sey
hobaaaa ne çıktı kiii :)

Eylemi bu kadar saat beklediğime deydimi bilmiyorum , özelim le ilgili geçmişi bildi sma 2 gün öncesine kadar karar alıp vaz gectigim benim için kotu olan bi olayin devam edeceğini söylemesi kafami karıştırdı açıkçası, evet çok büyük ailevi olaylar yaşadım ve 2 gün öncesine kadar eylemin söyledikleri doğruydu ama karar vermesi gereken benim ,karşı taraf değil ve ben eylemin bana söyledigi şeyin aksine bi karar verdim. Bilmiyorum kararın değişecek dedi ve hep olumsuzdu ya ,ses kaydı var keske paylaşabilsek ama ,kararım değişirse ve söylediklerinden başka bisey çıkarsa yazarım ,gerçi hepsi benim için olumsuz ama , kızlar umarım sizin bütün güzel fallariniz çıkar .

İçini karartma canım hayat bu belli olmaz hep KESK'in kararlar aldık diyoruz ama sonra bi şekilde yumuşatıyoruz ha tabi fala çok bağlanılmaz ama baştan gemileri batırma

İçini karartma canım hayat bu belli olmaz hep KESK'in kararlar aldık diyoruz ama sonra bi şekilde yumuşatıyoruz ha tabi fala çok bağlanılmaz ama baştan gemileri batırma

Acikliyim bari şifreli yazamiycam ,canım boşanma kararı aldım 2 gün öncesine kadar ama karşı taraf ikna etti vazgeçtim , eylem tutturdu boşanacaksın diye , bu adamdan bisey olmaz değişmez diye, şuan için herşey iyi gidiyor tabi dediği çıkıp boşamazsam adamı ama 2 gün öncesine kadar yaşadıklarımı bildi , ama herşey için hep olumsuzdu .

Canım yazını okuyunca beğendim tuşuna bastım ama hani olurya okuduğun da içine işler anlarsın yazanin ne demek istediğini . Anladım canım yazdıklarını herkes dönem dönem bir süreçten sınavdan geçer.
Sen de öyle bir donemdesin anlaşılan.
Eylem yada başka biri ne derse desin inşallah senin için en hayırlısı neyse o olsun. Allah mutlaka bir çıkış yolu açar.
Fallara inanmayalim diyoruz da hepimizde etkileniyoruz maalesef.
Ama inancın tam olsun Rabbim'e güven inan ona teslim ol.
O zaman fala iki gün takarsin sonra yine yolunu bulursun.
İnşallah güzel gelişmeler yazarsın bi daha yazında.

Anladım canım Hakkı'nda hayırlısı neyse o olsun inş eylem ilk falda Banada olumsuz konuşmuştu karşı taraf için ama ikinci fal da daha ılımlıydı hatta fallar değişir diye kendi söyledi o yüzden her an her şey olabilir

Sağol canım , evet zorlu bi süreçten geçiyorum inşallah atlatırım , keşke güzel bisey soyleseydide gerceklesseydi bende seve seve paylaşırdım ama herşey negatifti malasef ama ben eylemin geçmiş ve ani bildiğine inanıyorum çünkü vaz geçtim ayrılmaktan tam aksini söyledi bana, benimki kuzu gibi oturuyor karsimda , eylemin söylediklerini düşündükçe kalkıp boğasım var valla.

Bakkk güldürdun şimdi de Dur Boğma adamı hele biraz daha şans ver canım.
Bu arada hoşgeldin demek istiyorum. Burası çok iyi gelecek sana inan ki konusup dertlesip bazen gülüp bazen ağlayıp bazen de tartisacaksin.
Kafani dağıtacak burasi emin oll.

Hoş buldum ,valla şimdiden iyi geldi bana ,yok bu gece boğmam merak etme ,boğarsam muhakkak haberiniz olur hahaaa

Ben 5 aydır boğmaya kalkmadım merak etme sabredebiliuorsun

Ay canımsın ya , su fal işlerini bırakıp biz en iyisi toplu katliyam yapalım ama bunların hepsini ayni yere toplayalım ki suçu işlediğimiz semtten ötürü ayni koğuşa atarlar bizide ne güzel beraber zaman geçer, baktirdigimiz falcilari anlatır dururuz ,ay canımsınız ya valla çok iyi geldiniz bu günkü su iğrenç faldan sonra bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…