yapma ya :S başka kadın mı var yani?9 aylık yuh ya 1 sene bile değil..hayırlısı olsun herkese ne diyelim..Bnmki fazla pembe ondan inanamıorum.. Ama arkadasımın durumu doğru 9 aylık evliler cocuk evi terk etti..
sen tubaya gitmiycen mi?arzuhal cafe arzu dıyen kımdı ? iki arzu varmıs bırı sahıbıymıs fal bakıyormus bırı sadece fal bakıyormus....kımmıs neymıs kaca bakıyor ? saatı var mı hanı su saat bu saat arası dıye
5 sene maşallah dile kolayhe gitcem :)) elde dursun bu da merak ettım her bılgısını aldıgım falcıya gıdeydım oooooo.
kız o benım yazdıgım lıste var ya son 5 senenın dokumu :)
5 sene maşallah dile kolay
Öyle şeyleri biliyo ztn inş özel hayatla ilgili dedikleri de çıkarKızlar ben biraz önce notları karıştırırken Eylemin maddiyatla ilgili bir miras olayını bildiğini farkettim.
herkes bilemiyor ama :)Öyle şeyleri biliyo ztn inş özel hayatla ilgili dedikleri de çıkar
ablam gel sana ilişki açılımı yapimValla inan benimde umudum o zaten. Düşğn hiç bunu bildiğinin farkunda bike değilim :)
:)))) dün konuşmuştuk sankiiiiAdresi alıyım hemen :)
bu arada cafe 46.da ırmak diye birine baktırdım ben...gerçi iki kelime bişey söyledi bana..uzun bakmadı diye sinir olmuştum...bana bikaç bişey söyledi korktum resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?