İstanbul'da Fal - Falcılar

Bnmki fazla pembe ondan inanamıorum.. Ama arkadasımın durumu doğru 9 aylık evliler cocuk evi terk etti..

arzuhal cafe arzu dıyen kımdı ? iki arzu varmıs bırı sahıbıymıs fal bakıyormus bırı sadece fal bakıyormus....kımmıs neymıs kaca bakıyor ? saatı var mı hanı su saat bu saat arası dıye

arzuhal cafe arzu dıyen kımdı ? iki arzu varmıs bırı sahıbıymıs fal bakıyormus bırı sadece fal bakıyormus....kımmıs neymıs kaca bakıyor ? saatı var mı hanı su saat bu saat arası dıye
sen tubaya gitmiycen mi?

he gitcem :)) elde dursun bu da merak ettım her bılgısını aldıgım falcıya gıdeydım oooooo.

kız o benım yazdıgım lıste var ya son 5 senenın dokumu :)

walla an itibariyle duygu patladı...iki hafta içinde mutlaka olacak dediği bişey olmadı...zaten olamazdıda...ama o ısrarla olacak olacak dedi... ki kimseye söylediği şeylerinde çıktıgını sanmıyorum burda....
şu eylemi merak etmiyorda değilim aslında...bana özelden numarasını atacak arkadaşlar olursa sevinirim...

bu arada cafe 46.da ırmak diye birine baktırdım ben...gerçi iki kelime bişey söyledi bana..uzun bakmadı diye sinir olmuştum...bana bikaç bişey söyledi korktum resmen :)

ilginç olan da burda nerdeyse herkes özel hayat dısında cıkanları hıc bır sekılde umursamıyor yaw.

bu arada cafe 46.da ırmak diye birine baktırdım ben...gerçi iki kelime bişey söyledi bana..uzun bakmadı diye sinir olmuştum...bana bikaç bişey söyledi korktum resmen :)

ırmak gozluklu tombık kız mı ...eğer oysa bır arkadasım asacaktı kendını onun yuzunden .agzına sıctı bıraktı kızın ...
adamın evını basacaktı nerdeyse .... adamın cocugu var yaptı bu arada 28 yasındaydı arkadasımın sevgılısı.asla donmez bu dedı .eskı karısına dondu dedı.allahtan 3 gun sonra barıstılar hala da beraberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…