Bir çıkan detayda benden o zaman. Eylemin asıl konu dışında genel günlük şeylerden bir dediği daha oldu.Çıkan falları okuyunca mutlu oluyorum:)
Off hadi asıl konulara sıra gelsin eylem günlük yaşamda çok iyi ama önemli olan aşk mevzuları yahuBir çıkan detayda benden o zaman. Eylemin asıl konu dışında genel günlük şeylerden bir dediği daha oldu.
Aynen öyleOff hadi asıl konulara sıra gelsin eylem günlük yaşamda çok iyi ama önemli olan aşk mevzuları yahu
Canım yönlendirmek istemem ama Duygu fos.. O anda ve geçmişte iyi çok iyi ama olacak dediği hiçbir şey bana ve arkıma olmadı.. Fazla pembeydi zaten şahsım için..Çok fal baktıran birisi değilim senede 1 kez o yüzden iyi seçmek istiyorum Eylem,Duygu ve Tuba arasında kafayı yemek üzereyim ya kimi seçsem çıldıracağım
:) ne zaman oldu bu ben geç kaldımfal işi enerji
meselesidir bana çıkar sana cıkmaz bu gece devir daim baktırdıgım her falda yazdıklarımı kontrol ettım iki şey cıkmış dediği eylemin biri aslında kotu bir şey normalde ama benim için iyi :) bu ozel hayatla ilgili.
biri de isle alakali . bende hala koruyor soyleyip de cikmayan daha 4 sey var bakalim onlarda cikarsa %100 verecegim eyleme
evet evet uyuyodum ama çok kötüydüm gece
nolursa olsun hatunun dedikleri çıkıyorBir çıkan detayda benden o zaman. Eylemin asıl konu dışında genel günlük şeylerden bir dediği daha oldu.
yoo benim ki başka mevzular :):) benim ki çıkarsa hpinizinkinden farklı olacakOff hadi asıl konulara sıra gelsin eylem günlük yaşamda çok iyi ama önemli olan aşk mevzuları yahu
senle konustuktan sonra ırdeledım :) o zaman farkettımyoo benim ki başka mevzular :):) benim ki çıkarsa hpinizinkinden farklı olacak
senle konustuktan sonra ırdeledım :) o zaman farkettım
:) yoğun hatun yapacak bişey yokOfff bekle eylemin keyfini yahu 9 bakicakti, 1 attı ,simdi 2.30 da ara diyo hadi hayırlısı
Eylem size nasıldı bilmiyorum ama Yğit gibi bakıyor fazla detaya girmeden mevcut durumu bana ana hatları ile anlattı ama bildi de yani sallamadı. fakat çok iddialı yahu görürsün dedi durdu. benim için ise konu bayağı imkansız. hoş 1 senedir devamlı fal baktırıyorum. hepsi aynı şeyi söylüyor ama ne gelen vaaaar ne gideeeeen. öf çıksın artık şu fallar yayoo benim ki başka mevzular :):) benim ki çıkarsa hpinizinkinden farklı olacak
Özel hayat mıeylemın dedıgı bır sey daha cıktı 10 dk evel...
kaldı 3 sey
Kiskaniyorum amaeylemın dedıgı bır sey daha cıktı 10 dk evel...
kaldı 3 sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?