İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bende baktırdım eylem'e bugün. Kesin dediği nokta atışları vardı bakalım olursa yazarım. Ama çok merak ettiğim bir şeyi ben sormadan söyledi ama inanamıyorum bilmiyorum imkansız gibi bir de olumsuz şeyler bana da dedi ama iyi ki demiş kendime geldim öyle işte. Merakla bekliyorum bakalım çıkacak mı?

Ay canım fal a çok sabit kalma bazen çıkıyor bazen çıkmıyor zaten seçtiğimiz seçimlere göre hayatımız da değişiyor ve aynı yönde fallarda tabi

Ay herkes uyudunu ,çıkan güzel fal haberi duysamda kendimi çıkmış gibi sevinsem yaww

Yorumun nedir peki canım tuba hakkında
valla canım çok enteresan bir kız. bilmiyorum sen gittinmi. fala zaten tarot-kahve beraber bakıyor. toplamda falı 5-6 dak. sürüyor. faldan önce normal konuşan kız, sanki falda birden değişim yaşıyor. bir ara tırstım konuşma şekli otomatige bağlamış gibi hızlandı,dedim noluyor lann bu kızın içine bişeymi kaçtııı tövbeeeee o kadar enteresan ve hızlı konuşuyorki kesinlikle anlamak için ses kaydı yapman gerek. ben faldan çıktıktan sonra tekrar ses kaydını dinledim ama koptum gülmekten. kulaklıkla gidiyorum bir taraftan kahkaha atıyorum millet bana bakıyor, demişlerdir bana bu manyak diye arkamdan. kesin kız taramalı tüfek gibi. ama genel olarak falını beğendim. bakalım çıkacak mı. çünkü imkansıza olacak dedi görücez.

Eyleme baktırmışmıydın oeki parelelliği varmı ?

özelde faklı şeyler söylediler kişi analizinde değil ama konunun sonucunda. ama iş konusunda hemen hemen aynı şeyleri söylediler.

Aminnn canım hepimiz için hayırlısı olsun. aynen dediğin gibi kişi analizi hemen hemen aynı ama sonuçlar farklı. yalnız dediğim gibi iş konusunda aynı şeyleri söylediler.
Peki vade falan verdiler mi ay merak ettim hangisininki çıkacak diye. Hangisi senin için hayırlısıysa o olsun

Tuba faldayken transa geçiyor ama ben dediği tarihleri yaşadım o yüzden sürekli giderim çevremdeki kızlarda çok beğenir onlarda müdayimi oldu. Eyleme gelince bende baktırdım ama anlamadım ya bana geride bıraktıgın biri var görüşmüyorsunuz dedi ee ben 5 gün once barıştım o kişiyle yanı anlamadım ki sonra ben böle bir şey yok dedim barıştım yine ayrılcaksınız dedi anlamadım ya bana göre 50 tl bir fal değil kesinlikle çogu kişi de böle yazmıs bende katılıyorum. İşle alakalı sölediğide aralıkta bakalım ama ben anlam veremedim sölediği seyle yaşadıgım şeyler çok farklı neyse hayırlısı ben yarın bi tuba ya gidiyim bakalım o ne dicek

Son düzenleyen: Moderatör:
anam bu tugba transamı geçiyor yoksa başka birimi bedene giriyor tövbe anlamadım

Peki vade falan verdiler mi ay merak ettim hangisininki çıkacak diye. Hangisi senin için hayırlısıysa o olsun
tatlım eylem aşk için bişey demedi çünkü görmüyorum hiç bişey dedi. tuğba aralıkta dedi görüşme. ama iş konusunda eylem ocak, tuğba 2 haftadaya kadar başlayacak değişim dedi iş ile ilğili

Tugbayi bilmem canım ama eylemde bana aynı şeyi söyledi , ayrısınız dedi bu adam seni istemiyor dedi ama ben onun ısrarı üstüne barıştım ayrıca ,eyleme de söyledim ısrarla ayrılacaksınız o zaman dedi ay ne biliyim bencede 50 tl lik falcı değil , bir dahada baktirirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…