Tutanlar olduğu kadar tutmayanlarda olcak tabi fal işi herkese garanti bişey değil eylem çok rağbet gördüğü için kapasitesinin üstünde çalışmaya başladı bence,bunu herkes kaldıramaz o yüzden enerjisinin düştüğünü düşünüyorum 10 dk ztn çok kısa Bi süre enerji kolay kolay yakalanamaz bu süre içinde.o yüzden eyleme baktırmak isteyenler bence Bi süre ara versin çünkü Olumsuz yorum çok gelmeye başladı
Aynen canım bu ara psikolojisi herkes ayrılsın yönünde galiba ,ayrılacaksın da ayrılacaksın diyo bana hahaaa
Duygu yu tavsiye ederim :) gelecek cikmadi zamanlar gecti ama enerjisi super. Hatta bence gecmis ve su ani en iyi bilen o. Bana eylemin de tubanin da gelecegi cikmadigi icin hepsi ayni simdilikBu kötü enerjiyi dağıtmak için bugün fal baktırmak şart oldu ,çivi çiviyi söker
Yani benimde moralimi bozdu şu anda ayrıldıgın biri var bır kac hafta gecmıs donmesını beklıyorsun doncek dıyor ben ole bısı yok dıyorum yenı barıstınız yıne ayrılcaksınız dıyor moral bozucu ama işle alakalı bilmiyorum ya ben sevmedim malesef umarım size sölediği iyi şeyler çıksın olumsuzlardan uzak duralım.Dün hiç fal baktırmayan bi arkadasım ısrarım üstüne eyleme fal baktırdı cok mutsuzum kızın durumunun yanından bile gecmemiş ne ask ne iş. Kızın kendi ofisi var patronundan filan bahsetmiş, 2 kişi arasında kararsız sevgilin sana evlilikle gelicek demiş 10 dk bakmıs sorun varmı demiş tek kelimesi tutmayan fala ne sorsun garibim kapamıs yok diyip diyceğim o ki baktırıp unutun bu fal işi eğlencenin ötesine gecmior cıkan sansa cıkıo ztn iki ihtimal var olumlu olumsuz falcınında tabi %50 sansı..
Evet aşırı yüklenip kurutmayın yaTutanlar olduğu kadar tutmayanlarda olcak tabi fal işi herkese garanti bişey değil eylem çok rağbet gördüğü için kapasitesinin üstünde çalışmaya başladı bence,bunu herkes kaldıramaz o yüzden enerjisinin düştüğünü düşünüyorum 10 dk ztn çok kısa Bi süre enerji kolay kolay yakalanamaz bu süre içinde.o yüzden eyleme baktırmak isteyenler bence Bi süre ara versin çünkü Olumsuz yorum çok gelmeye başladı
Bu bizimle alakalı oldugunu düşünmüyorum ben 50 tl bir fal olmadıgınıda düşünüyorum çok fazla bunu biz değil onun düşünmesi lazım fazla kazanmaktan cok insanlara verimli olması adına süreklı fal almamalı gecenın 3 lerine kadar normal olarak bizde fal baktırmak istiyoruz şimdi bakcam dıyor 1 gun sonra ya atıyor kötülemek için değil ama burda eleştriyi eylem hak edıyor.Evet aşırı yüklenip kurutmayın ya
Bişi sorucam size mesela gelecek kişiye göre tutuyor ya da tutmuyor ama genelde hepimiz mevcut durumu bildi diyoruz. Sizce gerçekten başkalarının sizin için ne düşündüğünü de biliyorlar mı?Yani söyledikleri doğru mu? Mesela seni düşünüyor seni seviyor diyor ama görüntüde bambaşka bir profil var. Gayet kendi hayatında mutlu mesut yaşayan biri var. Gördüğüme mi inanayım duyduğuma ben şimdi hadi bakalım?! :)madem öyle bu da benden gelsin
eylem bana bi durumla ilgili pat diye olacak demişti
ve az önce o durumun ilk konuşmaları meydana geldi :)
ha olay olur mu onu bilmem çünkü birden gerçekleşecek dedi..
şuan bile o olayın sinyalleri meydana çıktı birden,ortada uzun zamandır böyle bi durum dahi yokken
asla övmüyorum bunu daha öncede belirttim eylem bende gayet net ve açık tuttu..
aynen söyledi ne düşündüğünüBişi sorucam size mesela gelecek kişiye göre tutuyor ya da tutmuyor ama genelde hepimiz mevcut durumu bildi diyoruz. Sizce gerçekten başkalarının sizin için ne düşündüğünü de biliyorlar mı?Yani söyledikleri doğru mu? Mesela seni düşünüyor seni seviyor diyor ama görüntüde bambaşka bir profil var. Gayet kendi hayatında mutlu mesut yaşayan biri var. Gördüğüme mi inanayım duyduğuma ben şimdi hadi bakalım?! :)
kesinlikle fal işi aşırı enerji yiyen bi olay..kadına da hak vermek gerek :)Kizlar Eylem'i korumak icin soylemiyorum benimki genel bir empati yanlis anlamayin. Simdi kadinin fal bakmak disinda da bir hayati isi var. Bir anda boyle yigilma yaptigimiz icin o da tam ayarlayamadi. Biri fal bakar misiniz diyince bakarim diyor ama planlamasini yapamayinca surekli erteleniyor. Burda cikan fal haberini gorunce galiba tahminimizden cok daha fazla yigilma oldu. Bir de bu cok enerji alan bir is. Belki de o yuzden olumsuz yorumlar artmaya basladi cunku baya bir kisiye bakiyor. Ben bir yerde gunde 2 faldan sonra fallarin giderek kalitesizlestigini okumustum cunku cok enerji gerektiriyor. Mental acidan cok yorucu :))
zaten çoğu kişi baktırdı :) belli süre baktıran olmaz sanırsamBence bir müddet kendi halime bırakalım ilk moduna geri döndün yoksa kimsenin işine yaramayacak
Çoğu baktıranda yorum yazmıyorkizaten çoğu kişi baktırdı :) belli süre baktıran olmaz sanırsam
aynen neyse artık kadın rahate der biraz :)Çoğu baktıranda yorum yazmıyorki
kesinlikle fal işi aşırı enerji yiyen bi olay..kadına da hak vermek gerek :)
Ne güzel hayırlısı olsun senin için inş cnm eylemin falını bende çok beğendim ama yeni baktırdım bakalım çıkarmı :)madem öyle bu da benden gelsin
eylem bana bi durumla ilgili pat diye olacak demişti
ve az önce o durumun ilk konuşmaları meydana geldi :)
ha olay olur mu onu bilmem çünkü birden gerçekleşecek dedi..
şuan bile o olayın sinyalleri meydana çıktı birden,ortada uzun zamandır böyle bi durum dahi yokken
asla övmüyorum bunu daha öncede belirttim eylem bende gayet net ve açık tuttu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?