Yok tatlım mevcuttakiler şu anki durumumu çözemiyorlar.....arayış içindeyim......KK nın eski sayfalarını sürekli okuyorum, belki gözden kaçan iyi birileri var mı diye... o durumdayım yani şu andaWorking sen süper falcılar biliyosun kız var mı yeni keşfin?
Bana da aynı şeyi söyledi.....ben de inanmadım tabii...çok emin konuşuyor.....keşke eylemi uzun süreli tanıyan ve baktıran birileri olsaydı da özelde söyledikleri çıkıyor mu bize söyleseydi....ama maalesef en uzun baktıranımız bile 2-3 aydır baktırıyor sanırım....
Anladım....Eyleme olan güvensizlik aslında ondan kaynaklanmıyor....kızın hiç bir suçu yok tabii...bizim diğer falcılardan yediğimiz kazıklardan sonra oluşan psikolojiden olsa gerek...temkinli yaklaşıyoruz...çünkü aksi olursa sonunda üzülen yine biz olucaz....bir ilişkiye olacak gözüyle bakmak , eğer olmayacaksa hayatı kaçırmak demektir, telafisi olmayan kayıplar demektir, duygusal anlamda.....7-8 aydır ben tanıyorum. bende ozelde de cogu sey genelde nerdeyse her sey cıktı.
ayrılıgımıza kadar her seyı bıldı.3 vakıt surucek bu ayrılık ama ayrılık degıl ara verme dıye dusun demıstı.
hadi len ne alakası var dıye dusunmedım degıl o zaman ....takrıbı bı 10 gun sonra 3 ayımız dolacak
ekim sonuna kadar haber ı var demıstı.soguk olmayan sakın bır haber aldım ondan 29 ekımde .
Biraz da benım ınadım ve umursamazlıgım yuzunden cekındı adam.
Cok yakın zamanda haber var dıyor sımdı ...onu beklıyoruz bakalım
Anladım....Eyleme olan güvensizlik aslında ondan kaynaklanmıyor....kızın hiç bir suçu yok tabii...bizim diğer falcılardan yediğimiz kazıklardan sonra oluşan psikolojiden olsa gerek...temkinli yaklaşıyoruz...çünkü aksi olursa sonunda üzülen yine biz olucaz....bir ilişkiye olacak gözüyle bakmak , eğer olmayacaksa hayatı kaçırmak demektir, telafisi olmayan kayıplar demektir, duygusal anlamda.....
Bence de fala kitlenip gelecek o nasılsa diyip hayatı ona bağlamak kaçırmamıza neden oluyor. Bana da eylem gelecek dedi ama kafamın arkasına attım şuan gelirse gelir gelmezse gelmez artık görecez. Bir kaç kötü bir şeyler demişti hayatımla ilgili kasım ayı için şimdi elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum o kötü olacak dediği şeyleri.bısey dıyım mı ? gelen haber faldan geldıgı surece gelecek dıye dusunmeyın hayatı normal duzenekte yasamak daha ıyıdır.
eylem ıcın konusmuyorum sırf genel anlamda ....
ukalalık dıye de algılamasın benı kımse.sadece beklemekle kalmayın hayatınızı bır yandan duzeltın kendınız ıcın bır seyler yapın.fala kıtlenıp oyle beklemede kalınırsa hıc bır sey cıkmıyor.
hayatı kacırmayın baska ınsanları denemekten vazgecmeyın.gelir se gelir gelmezse gelmez yapacak bır sey yok.
Ve sadece Allah ' a guvenın bır de kendınıze ....
Canim ozelse detaya girmeden kabaca soyleyebilir misin durumu? Nasi bise cikti mesela isle fln mi ilgiliEylemin kucuk de olsa bi dedigi dun aksam bana da cikti.. Cikmasa iyiydi ama napalim :) en azindan fali cikan bi falcimiz oldu
Ivittt ben dedim onuuu hakli ciktim sisirme sisirme isler boyle hepimiz birbirimizi gaza getiriyoruz desarj oluyoruz iste o anda kafayi dagitiyoruz olay bundan ibaret ... :)Aslında falcıların günlük kota koymaları lazım ama daha fazla para kazanmak için bunu göz ardı diyolar herkesi aynı güne aynı saate alıyorlar enerjileri düşüyo sonra hooop başlasın salla pati bakımlar bunu bi eylem için söylemiyorum çoğu böyle,eyleme ben ilk geçen hafta baktırdım bana 20-25 dk baktı ve ztn çok iyiydi dün baktırdığım benimde 10 dk flndı kısaydı yani ama iyiydi bana göre fakat ben ikinci kez baktırdım ilk baktıranlar için o süre yetersiz tabiki o yüzden diyorum işte bu kadar yığılma olmasın emin olmayanlar baktırmasın diye sonuç ortada beğenmeyenlerin parası gidiyo 50 lirada az değil yüzden arkadaşlar bi falcının adını duyduğunuzda önce bi içinize sorun iyi bi elektrik alıyosanız baktırınn
Canim hoslanmadigim bi arkadasla ilgili nisbet durumu oldu. Benle artik isi olmaz diyordum hatta eylem soylediginde de sanmam demistim. Dun aksam hala benimle ugrastigini gorduk konuyu bilmeyen ayni cevreden arkadasim soyledi. Onemsiz ama sinir bozucu isteCanim ozelse detaya girmeden kabaca soyleyebilir misin durumu? Nasi bise cikti mesela isle fln mi ilgili
Anladim canim aman insallah en olumsuzu bu kdr kucuk ve sinir bozucu olur da canini baska bise hic skmazCanim hoslanmadigim bi arkadasla ilgili nisbet durumu oldu. Benle artik isi olmaz diyordum hatta eylem soylediginde de sanmam demistim. Dun aksam hala benimle ugrastigini gorduk konuyu bilmeyen ayni cevreden arkadasim soyledi. Onemsiz ama sinir bozucu iste
Umarim sagol canim.. Ve umarim devami gelmezAnladim canim aman insallah en olumsuzu bu kdr kucuk ve sinir bozucu olur da canini baska bise hic skmaz
Niye o zaman 10 aydan once olmaz demis :))) sanki 10 ayi sen demissin gibi olmys. Ya telefonda bazen yanlis anlamalar da oluyor acep adanaya gidip de mi baktirsak:)eyleme bende baktırdım bir kaç gün önce. kişilik olarak begendım kibar bi kız. bana tam verdiği saatte baktı ne 5 dk once ne 5 dk sonra. tarzı biraz farklı, yani mesela diyoki 10 aydan once bu işin olmaz ama yolu açık bak once şu olacak sonra bu.. ondan sonra asıl işinin yolu var..neyse sen kalkıp eee 10 ay sonra olacak mı diyince 10 ay sonrayı ben nerden bileyim tavrı var ki tam olarak öylede söyledi:) yanı fazla dogrucu bı kız bence. hatta ilk başta acaba olmayacakta geçiştiriyo mu diye düşündüm ama öyle değil kendide söyledi kim sana herhangi bir şey hakkında 9 ay 10 ay 1 yıl vakit veriyosa at o falı çöpe doğru değil dedi. falım görece güzeldi ama baktırdıgım cogu falcı gibi beklediğim cogu seyı duymadım tabıkı:) ama olsun cıksında madem böyle olsun cıkarsa yazıcam tabıkı.
Haberlerini bekliyoruz biz unutabiliriz çıksada çıkmasada sen yazarmısınBana da eylem vade olarak barismak uzeresiniz dedi ama ben ddm 5 aydir hicbi ses seda yok. 3 gun icnde yada ayin 13unu bekle lutfen dedi. Dedm 5 ay beklemisim seni mi kiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?