sanırım sen moralini düzeltmek ve biraz olsun dertleşmek için birilerini aramışsın fakat duygu'yu neden beğenmediğini anlamadım çünkü burada onun hakkında hep olumlu şeyler söylediği yazılmıştı...Arkadaslar merhaba son 4 aydir asiri depresyondaydim cunku cok agir bir ayrilik yasamistim ve antidepresanlarla hayatimi surduruyordum. Bende burada gordugum duyguya gittim kotu muydu hayir ama deger miydi yine hayir..
Sonra 2 gun once burada bende eyleme fal baktiracaktim benimle benzer sorunu olan A asya2233 adli arkadasimiza ozelden yazdim cidden deger mi diye oda muglada yasayan roza hanimi tavsiye etti allah razi olsun bin kere. Az once kapattim tlfnu hemen asya ya mesah attim oda burada da paylas herkes bilsin dedi hakli olarak.. bende paylasmak istedim roza hanimla bir bucuk saat konustuk hic paragoz bir kadin degil bu gece tekrar bakim yapip beni arayacak 100 tl fali ilk baslarda konusmadan oncr tereddut ettim ama gercekren helali hos olsun sonuna kadar. 10 15 dk çat çat biseyler soyleyip su gun arayacak deyip tlfnu kapatan gunde 10 15 kisiye bakan falcilardan degilmis. 3 kisi max bakiyomus ve iyi niyetli olmasa kimse kimseye 1.30 saatini ayirmaz.
Asya arkadasimdan allah razi olsun ona da dedim mesajda buraya da yziyorum onun vesilesiyle. Gercekten gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.. A asya2233 asyacim sende cok ama cok mutlu ol insallah :)
Asya sen Rozaya baktirip mı eyleme baktırdın.
Pekii farklı şeyler mi söylediler. Yada Roza bu kadar iyi ise neden başka birini daha aramak istedin ki.
Gerci insan dardayken sıkıntısı varken yetinmiyor hep başka birilerini aramak istiyor.
Benim durumun biraz karışık eylemi rozadan sonra aradım ,öyle bi eylem furyası çıkınca merak ettim açıkçası ama 50tl üzüldüm çünkü hem negatif bide yapriklarimla ilgili hic bir şeyi bilemedi, yani burda anlatamadigim daha bir sürü sey.Bende yine Rozanin tlf burdan beyala nicli bi arkadaştan almıştım ay valla iyikide almışım.
sanırım sen moralini düzeltmek ve biraz olsun dertleşmek için birilerini aramışsın fakat duygu'yu neden beğenmediğini anlamadım çünkü burada onun hakkında hep olumlu şeyler söylediği yazılmıştı...
Uzun zaman ayirmasi disinda neyinden memnun kaldin peki? Gecmisi ve su ani mi bildi? Gelecekle ilgili olumlu mu konustu? Tarzi mi iyiydi mesela?
fala bu denli odaklanırsanız tabiki çıkmazofff ben de pazartesi baktirmak istiyorum eyleme ama cok kararsizim olumsuz yorumlar da varolumlu bisiler soyler de sora cikmazsa bosuna umutlanmak da istemiyorum
Farklı mı söyledikleri dün az buçuk bahsettin durumundan Roza ne dedi Eylemin tam tersini mi dedi.
Ayyy inşallah devaamıda gelir canımEylemin bi dedigi daha cikti bu kez ozelle ilgili ama minik :)
Aslinda olmamasini tercih ederdim ama en azindan fali tutturmasi hosuma gitti :) dogrudan beni etkileyen bi sey degil bu arada bununla ilgili duygu da ayni seyi soylemisti bilginizeAyyy inşallah devaamıda gelir canım
aayyyy böyle okudukça seviniyorum :)Eylemin bi dedigi daha cikti bu kez ozelle ilgili ama minik :)
Hatta bi detay var onu ogrenince yazicam, orada eylem farkli duygu farkli demisti. 1-2 aya saglam falcimiz olacak en cok ona seviniyorum
Umarm aynı duyguyu tamamen bende yasarım yaaaa. Su an iyi gidiyor dediği birkaç şey çıktı ama asıl önemli olan ana olyın çıkmasıaayyyy böyle okudukça seviniyorum :)
sonuç ne olursa olsun kadının dedikleri çıkıyor
benim için falcı olayı tamamen eylem abla ile bitmiştir :)
şuan tek favorim :)
olcak ablam olcak mrk etme :)Umarm aynı duyguyu tamamen ben yas
olcak ablam olcak mrk etme :)
Hatta bi detay var onu ogrenince yazicam, orada eylem farkli duygu farkli demisti. 1-2 aya saglam falcimiz olacak en cok ona seviniyorum
aayyyy böyle okudukça seviniyorum :)
sonuç ne olursa olsun kadının dedikleri çıkıyor
benim için falcı olayı tamamen eylem abla ile bitmiştir :)
şuan tek favorim :)
Umarm aynı duyguyu tamamen bende yasarım yaaaa. Su an iyi gidiyor dediği birkaç şey çıktı ama asıl önemli olan ana olyın çıkması
çıkar tatlım yaaa düşünmeyin falları valla düşünmeyince çıkıyor,bende hep öyle :)Yaaa şaka mısınız yaaaaofff kıskandım desemmm. Bana da çıksın yaaa lütfen lütfen lütfen
Neyse şaka bir yana da tebrik ederim kızlar inşallah hep güzel ve mutlu şeyler çıksın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?