İstanbul'da Fal - Falcılar

sanırım sen moralini düzeltmek ve biraz olsun dertleşmek için birilerini aramışsın fakat duygu'yu neden beğenmediğini anlamadım çünkü burada onun hakkında hep olumlu şeyler söylediği yazılmıştı...

Benim durumun biraz karışık eylemi rozadan sonra aradım ,öyle bi eylem furyası çıkınca merak ettim açıkçası ama 50tl üzüldüm çünkü hem negatif bide yapriklarimla ilgili hic bir şeyi bilemedi, yani burda anlatamadigim daha bir sürü sey.Bende yine Rozanin tlf burdan beyala nicli bi arkadaştan almıştım ay valla iyikide almışım.

Farklı mı söyledikleri dün az buçuk bahsettin durumundan Roza ne dedi Eylemin tam tersini mi dedi.

Yok canim aradigmda dertlesmek moralimi duzeltmek gibi bi dusuncem yoktu zaten dedm ya antidepresan kullaniyorum kimsenin konusmasiyla moralim duzelecek degil. Duyguyu kotulemedim aslinda gittim kotu degildi yazdim ama siradan 20 dk konusan cok olumlu konusan biriydi benin icin yani mesela mandal da murata baktirmstm oda oyleydi birbirleribden farki yok bence bu tarz kisilerin. Duygu kotu biri demedim yoksa iyi konusan biri ama dedikleri cikmadi o ayri. Ben zaten once asya ya yazmistm mesajla tesekkur amacli. O burada da paylas dedi bende belki benim durumumda basit bi ayrilik yasamayan birine umut olur diye paylastim..

Uzun zaman ayirmasi disinda neyinden memnun kaldin peki? Gecmisi ve su ani mi bildi? Gelecekle ilgili olumlu mu konustu? Tarzi mi iyiydi mesela?

Evet canim herseyi bildi bu gece tekrar bir bakim yapilmasi gereken bir durum var hayatimda tekrar konusunca buraya yazarim. Kadin kendi dedi zaten gorulmeyen varliklarla calisiyorum bakim yapiyorum falci gibi degilim diye. Ben tlfnda daha once gulsum cansu v.s... baktirmstm son bu eyleme baktircaktm iste asya sayesinde rozayi buldum.

Birde gunde max 3 kisiye bakim yapmasi mantikli geldi yani eylem ya da diger tlfbda cafelerde bakan falcilar gunde onlarca kisiyle konusuyo bi sure sonra otomatige baglayip cogu kisiye benzer seyler soyluyorlar ne kdri dogru cikabilr mantkli dusununce ondan sogumustm bu fal islerinden. Bi son eyleme mi yoksa selanaya mi baktirsam diye dusundum ama artk onlarida dusunmuyorum. Ama amacim karalamak degil kimseyi enerji meselesi tabi cikan da birsuru kisiler var :)

offf ben de pazartesi baktirmak istiyorum eyleme ama cok kararsizim olumsuz yorumlar da var olumlu bisiler soyler de sora cikmazsa bosuna umutlanmak da istemiyorum

offf ben de pazartesi baktirmak istiyorum eyleme ama cok kararsizim olumsuz yorumlar da var olumlu bisiler soyler de sora cikmazsa bosuna umutlanmak da istemiyorum
fala bu denli odaklanırsanız tabiki çıkmaz
fala baktırdıktan sonra,falı unutunn!!!!!
ne kadar yoğunlaşırsanız o kadar negatif olur..
bak ben sabah yorum yazdım
eylem abla bana bişey dedi
o şey gerçekleşti ama kişiler farklı çünkü kişilerle ben oynadım
anlatabiliyor muyum?
yani siz olacak olaylarla oynayabilirsiniz

Hatta bi detay var onu ogrenince yazicam, orada eylem farkli duygu farkli demisti. 1-2 aya saglam falcimiz olacak en cok ona seviniyorum

Eylemin bi dedigi daha cikti bu kez ozelle ilgili ama minik :)
aayyyy böyle okudukça seviniyorum :)
sonuç ne olursa olsun kadının dedikleri çıkıyor
Hatta bi detay var onu ogrenince yazicam, orada eylem farkli duygu farkli demisti. 1-2 aya saglam falcimiz olacak en cok ona seviniyorum

benim için falcı olayı tamamen eylem abla ile bitmiştir :)
şuan tek favorim :)

Umarm aynı duyguyu tamamen bende yasarım yaaaa. Su an iyi gidiyor dediği birkaç şey çıktı ama asıl önemli olan ana olyın çıkması

Eylem'in telefon numarasını özelden birisi bana yazabilir mi?
Çok yorum takip ettim ve bir teraziye koyduğumda gerçekten Eylem'le ilgili iyi yorumlar ağır basıyor.
Bekletmesi de problem değil zaten benim açımdan bu yüzden bunu eksi olarak görmüyorum...
Umarım benim de enerjim tutar 2-3 senedir fal baktırmadım kimseye.

olcak ablam olcak mrk etme :)

Umarm aynı duyguyu tamamen bende yasarım yaaaa. Su an iyi gidiyor dediği birkaç şey çıktı ama asıl önemli olan ana olyın çıkması

Yaaa şaka mısınız yaaaa offf kıskandım desemmm. Bana da çıksın yaaa lütfen lütfen lütfen

Neyse şaka bir yana da tebrik ederim kızlar inşallah hep güzel ve mutlu şeyler çıksın herkese

Yaaa şaka mısınız yaaaa offf kıskandım desemmm. Bana da çıksın yaaa lütfen lütfen lütfen

Neyse şaka bir yana da tebrik ederim kızlar inşallah hep güzel ve mutlu şeyler çıksın herkese
çıkar tatlım yaaa düşünmeyin falları valla düşünmeyince çıkıyor,bende hep öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…