çıkacağı varsa çıkar cnm..mrk etme:)Ne güzel hayırlısı olsun senin için inş cnm eylemin falını bende çok beğendim ama yeni baktırdım bakalım çıkarmı :)
Valla benim ki 24 saatte çıktı. Diğerleri daha uzak tarih beklemedeyiz.Ne güzel hayırlısı olsun senin için inş cnm eylemin falını bende çok beğendim ama yeni baktırdım bakalım çıkarmı :)
Telefonda bakan eylem var bir de yeni bulduğum ama henüz baktiramadigim şu falı bakan biri var.arkadaşlar yeni üye oldum. istanbulda gidebileceğim iyi bir falcı yada hoca var mı? telefon numarası varsada özelden verebilir misiniz? durumum biraz acil çünkü. teşekkürler:)
Yeni buldugunu ozelden yazar misin canim?Telefonda bakan eylem var bir de yeni bulduğum ama henüz baktiramadigim şu falı bakan biri var.
Aynen öyle herkes kendi kabuğunda kendine saklıyoYa Allah aşkına surda o kadar kişi fal baktiyor, numaraları alıyorsunuz 3, 5 kişi dışında kimse iyi kotu yorum yapmıyor
Gerçekten o kadar imkansız mı ya. olması , diğer falcılar ne diyor ...bana da hiç olacağını düşünmediğim biri için olumlu konuştu....Eylem hakkında yorumlar konusunda herkes haklı. Sanırım yoğunluktan böyle oldu ama parayı çöpte bulmuyoruz çok doğru. Bana da 12 dakika baktı ama bilmiyorum şuan ki durumumu bildi inşallah çıkar dedikleri. Bu arada herkese ayrılacaksınız demiş bana da imkansız gibi olan biri hakkında olacaksınız dedi.
eylem iş için ocak ayına kadar dedi, tugba 2-3 haftadan itibaren dedi. eylem özel için malesef bişey görmüyorum dedi, tugbada özele aralık ayında görüşme olacak dedi şeker. inşallah diyorum tuğba nınki çıkar. elime fırsat çıkar o zaman bende biraz öcümü alırımda ohhh derimPeki vade falan verdiler mi ay merak ettim hangisininki çıkacak diye. Hangisi senin için hayırlısıysa o olsun
tuğba damlalar cafede canım. taksimdeTuba nerdeydi kiz? Topikte aradim bulamadim geride kalmis
İnşallah rönlü den geçeeylem iş için ocak ayına kadar dedi, tugba 2-3 haftadan itibaren dedi. eylem özel için malesef bişey görmüyorum dedi, tugbada özele aralık ayında görüşme olacak dedi şeker. inşallah diyorum tuğba nınki çıkar. elime fırsat çıkar o zaman bende biraz öcümü alırımda ohhh derim
KatılıyorumYa Allah aşkına surda o kadar kişi fal baktiyor, numaraları alıyorsunuz 3, 5 kişi dışında kimse iyi kotu yorum yapmıyor
Levent kim diye sirasam cokmu cahil olurum acababen de baktirmak istiyorum ama kararsizimlevent cok iyi konustu malum konu icin ama Eylem de olumsuz konusacak diye cok korkuyorum umutlandim cunki
Yok canım eylem iki kişiye olması zor adamlar için olacak demiş durumda.....olumsuz konuşacam diye bir derdi yok yani bence...artık o anki ruh haline göre mi değişiyor bilemiyorum ama her telden çalıyor yani.....ben de baktirmak istiyorum ama kararsizimlevent cok iyi konustu malum konu icin ama Eylem de olumsuz konusacak diye cok korkuyorum umutlandim cunki
yazarım tabi kuzucum
parayi yatirdiktan kac gun sora bakiyor???Yok canım eylem iki kişiye olması zor adamlar için olacak demiş durumda.....olumsuz konuşacam diye bir derdi yok yani bence...artık o anki ruh haline göre mi değişiyor bilemiyorum ama her telden çalıyor yani.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?