İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar yeni üye oldum. istanbulda gidebileceğim iyi bir falcı yada hoca var mı? telefon numarası varsada özelden verebilir misiniz? durumum biraz acil çünkü. teşekkürler:)

Eylem hakkında yorumlar konusunda herkes haklı. Sanırım yoğunluktan böyle oldu ama parayı çöpte bulmuyoruz çok doğru. Bana da 12 dakika baktı ama bilmiyorum şuan ki durumumu bildi inşallah çıkar dedikleri. Bu arada herkese ayrılacaksınız demiş bana da imkansız gibi olan biri hakkında olacaksınız dedi.

Ya Allah aşkına surda o kadar kişi fal baktiyor, numaraları alıyorsunuz 3, 5 kişi dışında kimse iyi kotu yorum yapmıyor

Gerçekten o kadar imkansız mı ya. olması , diğer falcılar ne diyor ...bana da hiç olacağını düşünmediğim biri için olumlu konuştu....

Peki vade falan verdiler mi ay merak ettim hangisininki çıkacak diye. Hangisi senin için hayırlısıysa o olsun
eylem iş için ocak ayına kadar dedi, tugba 2-3 haftadan itibaren dedi. eylem özel için malesef bişey görmüyorum dedi, tugbada özele aralık ayında görüşme olacak dedi şeker. inşallah diyorum tuğba nınki çıkar. elime fırsat çıkar o zaman bende biraz öcümü alırımda ohhh derim

İnşallah rönlü den geçe

ben de baktirmak istiyorum ama kararsizim levent cok iyi konustu malum konu icin ama Eylem de olumsuz konusacak diye cok korkuyorum umutlandim cunki

ben de baktirmak istiyorum ama kararsizim levent cok iyi konustu malum konu icin ama Eylem de olumsuz konusacak diye cok korkuyorum umutlandim cunki
Yok canım eylem iki kişiye olması zor adamlar için olacak demiş durumda.....olumsuz konuşacam diye bir derdi yok yani bence...artık o anki ruh haline göre mi değişiyor bilemiyorum ama her telden çalıyor yani.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…