Bana 2 ay dedi aralık sonu gibi bekle o zamana kadar dedi, bende dedim beklim hadiBana da eylem vade olarak barismak uzeresiniz dedi ama ben ddm 5 aydir hicbi ses seda yok. 3 gun icnde yada ayin 13unu bekle lutfen dedi. Dedm 5 ay beklemisim seni mi kiricam
Niye o zaman 10 aydan once olmaz demis :))) sanki 10 ayi sen demissin gibi olmys. Ya telefonda bazen yanlis anlamalar da oluyor acep adanaya gidip de mi baktirsak:)
evet canım ben ilk falında sadece dinledim ve not aldımKiz amma cok sey soylemis sanabaktirdim bu arada ben de. Kisa tarih verdi bakalim ne olacak.. Anda muhtesemfi diyemem cunku suana dair hicbsey demedi direk boyl olacak falan diye gelecekle ilgili soylemeye basladi. Ama onda da az sey soyledi cunku ben bolup sormak zorunda kaldim x kisisini sonra odagimiz hep ona kaydi
ufak tefek de olsa aynen dediği gibi yaşıyorum..bi tanesi de dün gece oldu işte :)Ya valla @catist78 in dedikleri bana umut veriyo.pofu cumda yasamis bir suru dediklerini ufak tefek seyleri yasayan arklar da var burda insallah herkese cikar ya. Gerci eylemin cikmasi selenanin ckmamasi demek olur cunku selena bana sen aramazsan aramaz dedi ve selena 2-3 kisi haric herkese cikiyo malum.. Uf yalnz eylemin gundelik hayatla dediklerini yasiyosunuz ya counuz, ben o kdr sadece donus var mi x ten diye sordum ki kadin bana gundelik hayatla ilgili cok az sey soyledi sanirim. O yuzden ben 'bu dedigini yasadim' diyemicem direk buyuk olaycikarsa davulla zurnayla giricem olaya
iyi yada kötü çıkıyor ama :) diğer falcılardan daha tutarlıEylemin kucuk de olsa bi dedigi dun aksam bana da cikti.. Cikmasa iyiydi ama napalim :) en azindan fali cikan bi falcimiz oldu
aynen fal kademelidir dedi,ben sana şuandan bahsetmiyorum olacakları diyorum dedi hep :)Bana uzak geleceği göremem fal kademe kademedir demişti artık söledikleri çıksında sonraki etapta baktırız yine kısmetse:)
Bence zihin okuyo çünkü bana anlatırken sana karlındaki insanın düşüncelerini anlatıyorum demiştibir de kızlar bu soru hepinize;fal bakılırken bişey düşünüyo musunuz?bunu özellikle soruyorum..ben fal bakılırken genelde zihnimi boşaltıyorum,hiç bişey düşünmüyorum,mesela ikinci falda aniden bişey düşündüm eylem abla hemen onla ilgili konuşmaya başladı :) belkide sizde böyle bi sorun vardır ha ne dersiniz?bugün yazılanları okurken aklıma geldi..
ben falcının dediklerine konsantre oluyorum, bir şey düşünemiyorum :) ama değişik geldi düşüncen.. acaba bir şeylere yoğunlaşmak gerekiyor mu? suya bakanlar mesela yoğunlaş diyor bazen. bilemedimbir de kızlar bu soru hepinize;fal bakılırken bişey düşünüyo musunuz?bunu özellikle soruyorum..ben fal bakılırken genelde zihnimi boşaltıyorum,hiç bişey düşünmüyorum,mesela ikinci falda aniden bişey düşündüm eylem abla hemen onla ilgili konuşmaya başladı :) belkide sizde böyle bi sorun vardır ha ne dersiniz?bugün yazılanları okurken aklıma geldi..
o farklı bişeyBence zihin okuyo çünkü bana anlatırken sana karlındaki insanın düşüncelerini anlatıyorum demişti
genelde zihnimin bomboş olmasına özen gösteririm yoksa enerji yoğunluğu karışıyor...ben falcının dediklerine konsantre oluyorum, bir şey düşünemiyorum :) ama değişik geldi düşüncen.. acaba bir şeylere yoğunlaşmak gerekiyor mu? suya bakanlar mesela yoğunlaş diyor bazen. bilemedim
Ay ben açıkcası düşünüyorum ama bundan sonra bende boşaltacam kafamı belki daha iyi bAkarlar dediğin doğrubir de kızlar bu soru hepinize;fal bakılırken bişey düşünüyo musunuz?bunu özellikle soruyorum..ben fal bakılırken genelde zihnimi boşaltıyorum,hiç bişey düşünmüyorum,mesela ikinci falda aniden bişey düşündüm eylem abla hemen onla ilgili konuşmaya başladı :) belkide sizde böyle bi sorun vardır ha ne dersiniz?bugün yazılanları okurken aklıma geldi..
Belki de düşündüğün için olmuyordur,bi dahakine hiç bişey düşünme bakalım neler olacak :)Ay ben açıkcası düşünüyorum ama bundan sonra bende boşaltacam kafamı belki daha iyi bAkarlar dediğin doğru
Arkadaslar merhaba son 4 aydir asiri depresyondaydim cunku cok agir bir ayrilik yasamistim ve antidepresanlarla hayatimi surduruyordum. Bende burada gordugum duyguya gittim kotu muydu hayir ama deger miydi yine hayir..
Sonra 2 gun once burada bende eyleme fal baktiracaktim benimle benzer sorunu olan A asya2233 adli arkadasimiza ozelden yazdim cidden deger mi diye oda muglada yasayan roza hanimi tavsiye etti allah razi olsun bin kere. Az once kapattim tlfnu hemen asya ya mesah attim oda burada da paylas herkes bilsin dedi hakli olarak.. bende paylasmak istedim roza hanimla bir bucuk saat konustuk hic paragoz bir kadin degil bu gece tekrar bakim yapip beni arayacak 100 tl fali ilk baslarda konusmadan oncr tereddut ettim ama gercekren helali hos olsun sonuna kadar. 10 15 dk çat çat biseyler soyleyip su gun arayacak deyip tlfnu kapatan gunde 10 15 kisiye bakan falcilardan degilmis. 3 kisi max bakiyomus ve iyi niyetli olmasa kimse kimseye 1.30 saatini ayirmaz.
Asya arkadasimdan allah razi olsun ona da dedim mesajda buraya da yziyorum onun vesilesiyle. Gercekten gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.. A asya2233 asyacim sende cok ama cok mutlu ol insallah :)
Ay canım ne demek sana iyi geldi ve mutlu olduysan ben en çok buna sevinirim işte, inşallah herşey gönlünce olur ...
İnşallah dedikleri çıkar peki umut verici mi konuştu merak ettimArkadaslar merhaba son 4 aydir asiri depresyondaydim cunku cok agir bir ayrilik yasamistim ve antidepresanlarla hayatimi surduruyordum. Bende burada gordugum duyguya gittim kotu muydu hayir ama deger miydi yine hayir..
Sonra 2 gun once burada bende eyleme fal baktiracaktim benimle benzer sorunu olan A asya2233 adli arkadasimiza ozelden yazdim cidden deger mi diye oda muglada yasayan roza hanimi tavsiye etti allah razi olsun bin kere. Az once kapattim tlfnu hemen asya ya mesah attim oda burada da paylas herkes bilsin dedi hakli olarak.. bende paylasmak istedim roza hanimla bir bucuk saat konustuk hic paragoz bir kadin degil bu gece tekrar bakim yapip beni arayacak 100 tl fali ilk baslarda konusmadan oncr tereddut ettim ama gercekren helali hos olsun sonuna kadar. 10 15 dk çat çat biseyler soyleyip su gun arayacak deyip tlfnu kapatan gunde 10 15 kisiye bakan falcilardan degilmis. 3 kisi max bakiyomus ve iyi niyetli olmasa kimse kimseye 1.30 saatini ayirmaz.
Asya arkadasimdan allah razi olsun ona da dedim mesajda buraya da yziyorum onun vesilesiyle. Gercekten gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.. A asya2233 asyacim sende cok ama cok mutlu ol insallah :)
İnşallah dedikleri çıkar peki umut verici mi konuştu merak ettim
Ay canım ne demek sana iyi geldi ve mutlu olduysan ben en çok buna sevinirim işte, inşallah herşey gönlünce olur ...
Asya sen Rozaya baktirip mı eyleme baktırdın.
Pekii farklı şeyler mi söylediler. Yada Roza bu kadar iyi ise neden başka birini daha aramak istedin ki.
Gerci insan dardayken sıkıntısı varken yetinmiyor hep başka birilerini aramak istiyor.
Olumsuzlara oyle deyip olumlulari serbest birakmak gerek sanirim :) ayni hatayi ben de yapiyorumBu arada alakasiz ama ben de sunu dusunuyorum artik fal baktirirken. Diyelim falci donecek bu sana asik hala diyor icmden diyorum 'hep oyle diyosunuz ama donmuyo iste. Donmez kesin' falan gbi
Uzun zaman ayirmasi disinda neyinden memnun kaldin peki? Gecmisi ve su ani mi bildi? Gelecekle ilgili olumlu mu konustu? Tarzi mi iyiydi mesela?Canim asya zaten psman olmus baktrdgna. Ben aslen ona eylemin nosunu almk icin mesaj attim heralde oda benim gibi burada unlendi diye baktirmis bende etkilendim baktirmak istedim ama durumum basit bir ayrilik geri donme olayi olmadigi icin eyleme hic bulasma ck olumsuz havaya giden para dedi rozayi tavsiye etti. Iyi ki de ona msj atmisim diyorum
Bu dedigim roza muglada bu arada. Bide taksimde varmis sanirim onada soruyorlarmis sen tusulanin kizi fln misin diye taksimde tusulanin kiziyms galiba ben baktirmadm tam bilmiyorum ama o degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?