İstanbul'da Fal - Falcılar

Niye o zaman 10 aydan once olmaz demis :))) sanki 10 ayi sen demissin gibi olmys. Ya telefonda bazen yanlis anlamalar da oluyor acep adanaya gidip de mi baktirsak:)

ya bu işimle ilgili bir şeydi ve ben hanı kısa zamanda olur diye düşünüyordum açıkçası. ama o işin gerçekleşmesine kadar 2-3 aşamadan daha geçeceksin dedi hatta ilk aşama için aralık başını verdi tarih olarak. kusura bakma ama 10 aylık bi süre zarfında ben bu iş olur diye görmüyorum sadece yolu açık dedi, 10 ayı öyle söyledi. 10 aydan sonrasınıda ben bilemem önce diğerleri olsun bekle dedi. peki 10 aydan sonra olur mu diyincede senın kararların bile saat başı değişiyorken ben nereden bilebilirim tarzı bir şey söyledi tabi daha kibarcasını:) yani bazen diyorum olacak olan zaten olacaktır, değişmez görmesi lazım bakan kişinin. bazende diyorum mantıklı olan bu, bilemez. kader konusu gibi coktan secmeli bi konu bu benim için:) neyse artık bekleyıp görelim

evet canım ben ilk falında sadece dinledim ve not aldım
ilk baktırdığımdan beri diyorum eylem abla bende net ve açık herşeyi cuk diye bildi ve olayları bağladı...şuan 2 olayım kaldı ama onların zamanına var çıkarsa yazarım zaten..ben zamana takılmıyorum gidişat ve olaylar önemli..

ufak tefek de olsa aynen dediği gibi yaşıyorum..bi tanesi de dün gece oldu işte :)

Eylemin kucuk de olsa bi dedigi dun aksam bana da cikti.. Cikmasa iyiydi ama napalim :) en azindan fali cikan bi falcimiz oldu
iyi yada kötü çıkıyor ama :) diğer falcılardan daha tutarlı
Bana uzak geleceği göremem fal kademe kademedir demişti artık söledikleri çıksında sonraki etapta baktırız yine kısmetse:)
aynen fal kademelidir dedi,ben sana şuandan bahsetmiyorum olacakları diyorum dedi hep :)

bir de kızlar bu soru hepinize;fal bakılırken bişey düşünüyo musunuz?bunu özellikle soruyorum..ben fal bakılırken genelde zihnimi boşaltıyorum,hiç bişey düşünmüyorum,mesela ikinci falda aniden bişey düşündüm eylem abla hemen onla ilgili konuşmaya başladı :) belkide sizde böyle bi sorun vardır ha ne dersiniz?bugün yazılanları okurken aklıma geldi..

Bence zihin okuyo çünkü bana anlatırken sana karlındaki insanın düşüncelerini anlatıyorum demişti

ben falcının dediklerine konsantre oluyorum, bir şey düşünemiyorum :) ama değişik geldi düşüncen.. acaba bir şeylere yoğunlaşmak gerekiyor mu? suya bakanlar mesela yoğunlaş diyor bazen. bilemedim

Bence zihin okuyo çünkü bana anlatırken sana karlındaki insanın düşüncelerini anlatıyorum demişti
o farklı bişey
benim demek istediğim sizin aklınızda bişey oluyorsa belki ona yoğunlaşıyordur..bunu bi kaç defa daha denemiştim,bi keresinde aklım çok karışıktı fal da bildiğin karman çorman olmuştu :)

ben falcının dediklerine konsantre oluyorum, bir şey düşünemiyorum :) ama değişik geldi düşüncen.. acaba bir şeylere yoğunlaşmak gerekiyor mu? suya bakanlar mesela yoğunlaş diyor bazen. bilemedim
genelde zihnimin bomboş olmasına özen gösteririm yoksa enerji yoğunluğu karışıyor...

Ay ben açıkcası düşünüyorum ama bundan sonra bende boşaltacam kafamı belki daha iyi bAkarlar dediğin doğru

Arkadaslar merhaba son 4 aydir asiri depresyondaydim cunku cok agir bir ayrilik yasamistim ve antidepresanlarla hayatimi surduruyordum. Bende burada gordugum duyguya gittim kotu muydu hayir ama deger miydi yine hayir..

Sonra 2 gun once burada bende eyleme fal baktiracaktim benimle benzer sorunu olan A asya2233 adli arkadasimiza ozelden yazdim cidden deger mi diye oda muglada yasayan roza hanimi tavsiye etti allah razi olsun bin kere. Az once kapattim tlfnu hemen asya ya mesah attim oda burada da paylas herkes bilsin dedi hakli olarak.. bende paylasmak istedim roza hanimla bir bucuk saat konustuk hic paragoz bir kadin degil bu gece tekrar bakim yapip beni arayacak 100 tl fali ilk baslarda konusmadan oncr tereddut ettim ama gercekren helali hos olsun sonuna kadar. 10 15 dk çat çat biseyler soyleyip su gun arayacak deyip tlfnu kapatan gunde 10 15 kisiye bakan falcilardan degilmis. 3 kisi max bakiyomus ve iyi niyetli olmasa kimse kimseye 1.30 saatini ayirmaz.
Asya arkadasimdan allah razi olsun ona da dedim mesajda buraya da yziyorum onun vesilesiyle. Gercekten gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.. A asya2233 asyacim sende cok ama cok mutlu ol insallah :)

Ay canım ne demek sana iyi geldi ve mutlu olduysan ben en çok buna sevinirim işte, inşallah herşey gönlünce olur ...

İnşallah dedikleri çıkar peki umut verici mi konuştu merak ettim

İnşallah dedikleri çıkar peki umut verici mi konuştu merak ettim

Canim benim durumum cok farkli cikti.. bu gece tekrar bir bakim yapicak ve onun neticesinde tekrar konusicaz. Bugune kadar tanidik tanimadik kimseye su kisiyi oneriyorum dememisimdir ne burada ne de disarida kendi hayatimda ama cok umutluyum herseyin guzel olacagina inaniyorum. Iyi ki buraya uye olup asyaya mesaj atmisim. Aklinda hic suphe olmadan arayabilirsin canim gercekten. Asla amab artij bitse tlfnu kapatsa modunda degil hatta daha parasini yatrmamisken bana mesaj atti arayabilirsin diye. Bende sasirdim hic beklemiyordum cok mutluyum suan once asya ya yazdim sonra burada paylas dedi paylastim. Bas edemedigin kendini cikmazda hissettigin durumlar varsa baktir bence zaten her zaman ulasilir bir insann az once yine msjlastik asya da dedi dertlesmek icin bile ariyorum diye. Uzun uzun yaziyorum 4 aydir bu kdr umutlu bi zaman dilimi gecirmedigm icin :)

Ay canım ne demek sana iyi geldi ve mutlu olduysan ben en çok buna sevinirim işte, inşallah herşey gönlünce olur ...

Asya sen Rozaya baktirip mı eyleme baktırdın.
Pekii farklı şeyler mi söylediler. Yada Roza bu kadar iyi ise neden başka birini daha aramak istedin ki.
Gerci insan dardayken sıkıntısı varken yetinmiyor hep başka birilerini aramak istiyor.

Arkadaslar roza icin ben de heyecanlandim ama eski forumlarda reklam diye baya olumsuz yorum yapilmis. Hangi roza acaba bu?

Bu arada alakasiz ama ben de sunu dusunuyorum artik fal baktirirken. Diyelim falci donecek bu sana asik hala diyor icmden diyorum 'hep oyle diyosunuz ama donmuyo iste. Donmez kesin' falan gbi

Canim asya zaten psman olmus baktrdgna. Ben aslen ona eylemin nosunu almk icin mesaj attim heralde oda benim gibi burada unlendi diye baktirmis bende etkilendim baktirmak istedim ama durumum basit bir ayrilik geri donme olayi olmadigi icin eyleme hic bulasma ck olumsuz havaya giden para dedi rozayi tavsiye etti. Iyi ki de ona msj atmisim diyorum
Bu dedigim roza muglada bu arada. Bide taksimde varmis sanirim onada soruyorlarmis sen tusulanin kizi fln misin diye taksimde tusulanin kiziyms galiba ben baktirmadm tam bilmiyorum ama o degil

Bu arada alakasiz ama ben de sunu dusunuyorum artik fal baktirirken. Diyelim falci donecek bu sana asik hala diyor icmden diyorum 'hep oyle diyosunuz ama donmuyo iste. Donmez kesin' falan gbi
Olumsuzlara oyle deyip olumlulari serbest birakmak gerek sanirim :) ayni hatayi ben de yapiyorum

Uzun zaman ayirmasi disinda neyinden memnun kaldin peki? Gecmisi ve su ani mi bildi? Gelecekle ilgili olumlu mu konustu? Tarzi mi iyiydi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…