Katılıyorum
Şu anki durumu bilmiyorum...1 hafta önce aynı gün birkaç saat rotarlı balıyorduparayi yatirdiktan kac gun sora bakiyor???
Aynen ole baktığı falın ücreti en fazla 30 tl liktir. Boşa giden para neyse yeni falcı bulalım. Lütfen değsinn verdiğimiz paraya fallara çook gitti paracıklar çoook:))Eylem organize ve motive olamiyorsa her önüne gelene bakarım demiycek, sorunu ve beklentisi olmayan hic kimse fal baktırmaz zaten , parayida hic birimiz yoldan toplamıyoruz arkadaşlar, gece 3 kadar bakiyorsa en az 20 kişi demek yani günlük 1000tl ,(ay ne hesap yaptım ayrıca ) mademki kapasiteni aşıyorsun o zaman 10 kişiye indir de hem bu kadar sacmalamamis ol,hem kazandığı paranın hayrını gör, hemde bize doğru düzgün bak.
Canım valla eylem'le beraber toplam 3 falcıya baktırdım üçü de aynısını dedi ama ben inanamıyorum galiba bende sorun varGerçekten o kadar imkansız mı ya. olması , diğer falcılar ne diyor ...bana da hiç olacağını düşünmediğim biri için olumlu konuştu....
Evet imkansız ....Evlilik imkansız yani...Canım valla eylem'le beraber toplam 3 falcıya baktırdım üçü de aynısını dedi ama ben inanamıyorum galiba bende sorun varimkansıız gibi şuan yani o kişi benim için,net bi şekilde hayır gelecek dedi. Senin için de mi çok imkansız?
Peki başka falcıyla konuştun mu sen? Ben sana şöyle sölim eylem diğer falcıların dedikleriyle paralel gitti yani eğer yanılırsa diğerleri de yanılacak. Bir de dedim ben eylem'e yok olmaz imkansız, ısrarla hayır göreceksin imkansız deme dedi.Evet imkansız ....Evlilik imkansız yani...
Diğer parelel giden falcılar kim peki ?Peki başka falcıyla konuştun mu sen? Ben sana şöyle sölim eylem diğer falcıların dedikleriyle paralel gitti yani eğer yanılırsa diğerleri de yanılacak. Bir de dedim ben eylem'e yok olmaz imkansız, ısrarla hayır göreceksin imkansız deme dedi.
Sölim istersen isimlerini ama ben bir falcıya kefil olup sonra çıkmayınca başkasına çok üzülüyorum parası boşuna gidiyormuş gibi geliyor o kişininDiğer parelel giden falcılar kim peki ?
yok canim kefillik olayinda bende senle ayni fikirdeyim. Sevgi cafedeki sevgiye bende gitmistim ama bana dedigi hicbirsey cikmadi meselaSölim istersen isimlerini ama ben bir falcıya kefil olup sonra çıkmayınca başkasına çok üzülüyorum parası boşuna gidiyormuş gibi geliyor o kişininarkadya cafe sevim ve sevgi cafe sevgi. Hepsi bana aynı şeyleri söyledi. Ha sana şunu da sölim sevgi yakın geleceğe bakıyor ama sevim uzak geleceği daha çok sölüyor. Ben sevgiye arada giderim çok severim ama bazı arkadaşlarımda sevmiyor.
Evet dediğim gibi arkadaşlarıma da çıkmadı ama bana nedense çıkıyor her gittiğimde herhalde enerjim mi tuttu artık anlamadım. Ama istersen bir sevim'i dene derim bana isim falan söyledi direkt. Ama yüzüne bakarak söylüyor ve hızlı konuşuyor. Bana tekrar gider misin dersen evet giderim .Fiyatı da iyiydi. Bende damlalar tubayı denicem bir ara. Yoğunum şu aralar birazda.yok canim kefillik olayinda bende senle ayni fikirdeyim. Sevgi cafedeki sevgiye bende gitmistim ama bana dedigi hicbirsey cikmadi mesela
ayy yanlış yazmışımgünaydın kızlar..
dün eylemin dediği bi olay daha oldu ama gidişatı ben değiştirdim..sadece olay aynı kişiler farklı :)
Kiz amma cok sey soylemis sanaayy yanlış yazmışımçok pardonnn
gidişatı değil olay kişilerini değiştirdim diyecektimanladınız siz
X kişi ile ilgili düşündüğün, tahmin ettiğin şeyleri mi söyledi....olumlu mu olumsuz mu konuştu??...ben taktım da bu konuyaKiz amma cok sey soylemis sanabaktirdim bu arada ben de. Kisa tarih verdi bakalim ne olacak.. Anda muhtesemfi diyemem cunku suana dair hicbsey demedi direk boyl olacak falan diye gelecekle ilgili soylemeye basladi. Ama onda da az sey soyledi cunku ben bolup sormak zorunda kaldim x kisisini sonra odagimiz hep ona kaydi
Imkansiz buldugum seyleri soyledi canim. Ustune basa basa kesinlikle geliyor sana geri donuyor falan diye olumlu konustu. Artik bu kdr emin ve olumlu falcilara inatla inanmiyorm. Daha cok duymak istedgmi soyluuolar gbi gelioX kişi ile ilgili düşündüğün, tahmin ettiğin şeyleri mi söyledi....olumlu mu olumsuz mu konuştu??...ben taktım da bu konuya
Bana da aynı şeyi söyledi.....ben de inanmadım tabii...çok emin konuşuyor.....keşke eylemi uzun süreli tanıyan ve baktıran birileri olsaydı da özelde söyledikleri çıkıyor mu bize söyleseydi....ama maalesef en uzun baktıranımız bile 2-3 aydır baktırıyor sanırım....Imkansiz buldugum seyleri soyledi canim. Ustune basa basa kesinlikle geliyor sana geri donuyor falan diye olumlu konustu. Artik bu kdr emin ve olumlu falcilara inatla inanmiyorm. Daha cok duymak istedgmi soyluuolar gbi gelio
X kişi ile ilgili düşündüğün, tahmin ettiğin şeyleri mi söyledi....olumlu mu olumsuz mu konuştu??...ben taktım da bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?