İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen ole baktığı falın ücreti en fazla 30 tl liktir. Boşa giden para neyse yeni falcı bulalım. Lütfen değsinn verdiğimiz paraya fallara çook gitti paracıklar çoook:))

Kizlar ben selenaya mail attim 2 gun icinde bana bakicak yarin yatircam ucretini.
Baktiranlar cikiyor binnaz ablada..

Buradan baktirip cikan memnun kalan var mi ??

kızlar suan tellwedekı selenaya fal baktırayım dedım sıram 34 2 hafta sonraya bakar sanırım

Gerçekten o kadar imkansız mı ya. olması , diğer falcılar ne diyor ...bana da hiç olacağını düşünmediğim biri için olumlu konuştu....
Canım valla eylem'le beraber toplam 3 falcıya baktırdım üçü de aynısını dedi ama ben inanamıyorum galiba bende sorun varimkansıız gibi şuan yani o kişi benim için,net bi şekilde hayır gelecek dedi. Senin için de mi çok imkansız?

Evet imkansız ....Evlilik imkansız yani...

Evet imkansız ....Evlilik imkansız yani...
Peki başka falcıyla konuştun mu sen? Ben sana şöyle sölim eylem diğer falcıların dedikleriyle paralel gitti yani eğer yanılırsa diğerleri de yanılacak. Bir de dedim ben eylem'e yok olmaz imkansız, ısrarla hayır göreceksin imkansız deme dedi.

Diğer parelel giden falcılar kim peki ?

Diğer parelel giden falcılar kim peki ?
Sölim istersen isimlerini ama ben bir falcıya kefil olup sonra çıkmayınca başkasına çok üzülüyorum parası boşuna gidiyormuş gibi geliyor o kişinin arkadya cafe sevim ve sevgi cafe sevgi. Hepsi bana aynı şeyleri söyledi. Ha sana şunu da sölim sevgi yakın geleceğe bakıyor ama sevim uzak geleceği daha çok sölüyor. Ben sevgiye arada giderim çok severim ama bazı arkadaşlarımda sevmiyor.

yok canim kefillik olayinda bende senle ayni fikirdeyim. Sevgi cafedeki sevgiye bende gitmistim ama bana dedigi hicbirsey cikmadi mesela

yok canim kefillik olayinda bende senle ayni fikirdeyim. Sevgi cafedeki sevgiye bende gitmistim ama bana dedigi hicbirsey cikmadi mesela
Evet dediğim gibi arkadaşlarıma da çıkmadı ama bana nedense çıkıyor her gittiğimde herhalde enerjim mi tuttu artık anlamadım. Ama istersen bir sevim'i dene derim bana isim falan söyledi direkt. Ama yüzüne bakarak söylüyor ve hızlı konuşuyor. Bana tekrar gider misin dersen evet giderim .Fiyatı da iyiydi. Bende damlalar tubayı denicem bir ara. Yoğunum şu aralar birazda.

ayy yanlış yazmışım çok pardonnn
gidişatı değil olay kişilerini değiştirdim diyecektim anladınız siz
Kiz amma cok sey soylemis sana baktirdim bu arada ben de. Kisa tarih verdi bakalim ne olacak.. Anda muhtesemfi diyemem cunku suana dair hicbsey demedi direk boyl olacak falan diye gelecekle ilgili soylemeye basladi. Ama onda da az sey soyledi cunku ben bolup sormak zorunda kaldim x kisisini sonra odagimiz hep ona kaydi

X kişi ile ilgili düşündüğün, tahmin ettiğin şeyleri mi söyledi....olumlu mu olumsuz mu konuştu??...ben taktım da bu konuya

X kişi ile ilgili düşündüğün, tahmin ettiğin şeyleri mi söyledi....olumlu mu olumsuz mu konuştu??...ben taktım da bu konuya
Imkansiz buldugum seyleri soyledi canim. Ustune basa basa kesinlikle geliyor sana geri donuyor falan diye olumlu konustu. Artik bu kdr emin ve olumlu falcilara inatla inanmiyorm. Daha cok duymak istedgmi soyluuolar gbi gelio

Imkansiz buldugum seyleri soyledi canim. Ustune basa basa kesinlikle geliyor sana geri donuyor falan diye olumlu konustu. Artik bu kdr emin ve olumlu falcilara inatla inanmiyorm. Daha cok duymak istedgmi soyluuolar gbi gelio
Bana da aynı şeyi söyledi.....ben de inanmadım tabii...çok emin konuşuyor.....keşke eylemi uzun süreli tanıyan ve baktıran birileri olsaydı da özelde söyledikleri çıkıyor mu bize söyleseydi....ama maalesef en uzun baktıranımız bile 2-3 aydır baktırıyor sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…