benim 2 olayım kaldı :)Oo aslan eylem, afferin valla bu kdr kucuk kucuk seylerin cikmasi bile insani pozitif dusundurmeye itiyor esas olayda cikacak kesin diyoruz boylece pozitifi cagiriyoruz hic degilse. Cok sevindim kizlar! Hihihij darisi basimaaa ayy
yaaa ama bana eylem özelim için iyi şeyler demedi bana çıkmasın((
Ne gzl devamı gelir inş cnmEylemin bi dedigi daha cikti bu kez ozelle ilgili ama minik :)
evet kuzum yaa zaten 2 senedir nerdeyse adamın yüzünden bunalımdan zor çıktım. onun yüzünden kafamı toplayıp iş konusunda bile odaklanamıyordum. artık yoluna girmesi lazım bir şeylerin hazır toparlanmışken. hepimiz mutlu olalım artık. kızzzz eylem bize iyi şeyler söyle iyi şeyler olsun hayırlısıylaa :))))Ayyy Kıyamam çıkmasın canım kötü şeyler olumsuz şeyler çıkmasın. Aslında hayırlı olan şeyler çıksın diyelim.
yanlız bişi diyim mi intikam duygusu karsındakı ınsanı uzak tutar,istemek ise karsınızdakinin farkında olmadan enerjısını yukseltmenize swbep olur o yuzden denir ya bişey den ne zaman vaZgecersen o zaman olur diyebirde hayırlısıyla başka şeyler olurken onu da şöyle bir karşıma çıkarsın inşallah Rabbimde bir güzel benzeteyim. hiç değilse 2 senenin acısı biraz hafifler bende ohhhhhh derim. sonra kalan sağlar bizimdir. :)))))))
Aynn katılıyorumyanlız bişi diyim mi intikam duygusu karsındakı ınsanı uzak tutar,istemek ise karsınızdakinin farkında olmadan enerjısını yukseltmenize swbep olur o yuzden denir ya bişey den ne zaman vaZgecersen o zaman olur diye
hayatınızı gelecek gidecek diye duzenlemeyın cepte olmayın kaybetme korkusunu yasatın kuyrugunuz hep dik olsun lütfen başka turlu bunların egolarıyla baş edemeyiz
enerjisini yükseltmek derken şeker onu tam anlamadım.yanlız bişi diyim mi intikam duygusu karsındakı ınsanı uzak tutar,istemek ise karsınızdakinin farkında olmadan enerjısını yukseltmenize swbep olur o yuzden denir ya bişey den ne zaman vaZgecersen o zaman olur diye
hayatınızı gelecek gidecek diye duzenlemeyın cepte olmayın kaybetme korkusunu yasatın kuyrugunuz hep dik olsun lütfen başka turlu bunların egolarıyla baş edemeyiz
gelmelerini isterken elde olmadan onlara enerji yolluyoruz bu da onların enerjilerini yükseltiyor cunku isteyen kişinin enerjısıne de sahip oluyorlar bu sefer isteyen kişi daha dusuk enerjı de oldugu için etkleyemiyor tam anlatamadım gerçi ama bu saatte iader edinenerjisini yükseltmek derken şeker onu tam anlamadım.
Ohhhhh devamı da gelsin iyi olaylar şeklindeeeEylemin bi dedigi daha cikti bu kez ozelle ilgili ama minik :)
Hahahahha benim gibi yapın evden başınız dik çıkın ve asla aramayın tabiki evde hergün ağlayıo ararmı diye telefonuda kontrol etmeyi ve fallara umut bağlamayıda asla unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?