İstanbul'da Fal - Falcılar

Oo aslan eylem, afferin valla bu kdr kucuk kucuk seylerin cikmasi bile insani pozitif dusundurmeye itiyor esas olayda cikacak kesin diyoruz boylece pozitifi cagiriyoruz hic degilse. Cok sevindim kizlar! Hihihij darisi basimaaa ayy
benim 2 olayım kaldı :)
1 tanesi ciddi
1 tane mrk ettiğim
ama daha zamanları var
bişey daha var ama tam olarak olay değilde manevi rahatlamayla alakalı..o ne olacak bilmiyorum :)

Okuyunca seviniyorum valla eylem'le alakalı çıkan fallara ama eylem bana hiç yakın tarihli bişi demedi ya 1 ayı var ya da 2 ayı var bana dediği şeylerin çıkmasına

Ayyy Kıyamam çıkmasın canım kötü şeyler olumsuz şeyler çıkmasın. Aslında hayırlı olan şeyler çıksın diyelim.
evet kuzum yaa zaten 2 senedir nerdeyse adamın yüzünden bunalımdan zor çıktım. onun yüzünden kafamı toplayıp iş konusunda bile odaklanamıyordum. artık yoluna girmesi lazım bir şeylerin hazır toparlanmışken. hepimiz mutlu olalım artık. kızzzz eylem bize iyi şeyler söyle iyi şeyler olsun hayırlısıylaa :))))

yanlız bişi diyim mi intikam duygusu karsındakı ınsanı uzak tutar,istemek ise karsınızdakinin farkında olmadan enerjısını yukseltmenize swbep olur o yuzden denir ya bişey den ne zaman vaZgecersen o zaman olur diye
hayatınızı gelecek gidecek diye duzenlemeyın cepte olmayın kaybetme korkusunu yasatın kuyrugunuz hep dik olsun lütfen başka turlu bunların egolarıyla baş edemeyiz

Aynn katılıyorum

enerjisini yükseltmek derken şeker onu tam anlamadım.

enerjisini yükseltmek derken şeker onu tam anlamadım.
gelmelerini isterken elde olmadan onlara enerji yolluyoruz bu da onların enerjilerini yükseltiyor cunku isteyen kişinin enerjısıne de sahip oluyorlar bu sefer isteyen kişi daha dusuk enerjı de oldugu için etkleyemiyor tam anlatamadım gerçi ama bu saatte iader edin

Aslında gariplik bizde
Hahahahha benim gibi yapın evden başınız dik çıkın ve asla aramayın tabiki evde hergün ağlayıo ararmı diye telefonuda kontrol etmeyi ve fallara umut bağlamayıda asla unutmayın

Zaten gariplik bizde önce üzül,sonra gurur yap terket ve daha sonra arasın diye bekle ,falcı falcı gez. Siz beni hic dinlemiyorsunuz toplu katliyam en mantiklisi ,hem paramız cebimizde kalır ,hemde agladigimiza değer yattığı yer belli ayyyyy çok mantikliyim bu ara hahaahaa

Kızlar hadi pazar falcısı önerileri alalımm eğer bulamazsam yetere gıtcem taksımde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…