İstanbul'da Fal - Falcılar

DIDEMIN butun fallari cikti mi ???

Bende ikisine baktırmış biri olarak ki ses tınlarını çok rahatlıkla ayırt edebilen bir yapım var kesinlikle aynı kişi değil söyleyebilirim

Selam,bugün arkadaşımla taksimdeydik,şu ayhan ışık sokaktaki tugbayı duymuştum,epeydir de falla malla ugraşmıyordum hazır burdayız bi girelim dedik.Ay o neydi öyle selamun kavlen :)Belki de doğru şeyler söylemiştir de,anlamadık ki Hızlı konuştugunu duymuştuk ama hayatımızın şokunu yaşattı bize,bir 29 duydum,fal sonu "he yani 29" dedim ama kadın neye 29 dedi Allah belamı versin ki anlamadım

Aynı isimlerden sıkıldım. Telde bakan yeni biri var mı ama normal hızda konuşsun

Eylemi aradım, sesler farklı evet. Falları çıkan var mı eyleme baktırıpta? Nokta atışı yapıyor mu böyle güzel güzel? Ben de baktırayım birkaç hafta içinde.

Canımm cok güldüm yazdıklarına ben bayadır gidiyorum tubaya cokta begenırım ses kaydı ypun transa geçiyor sonrasında dinleyin verdiği bir tarih varsa şanlısın bana genellikle tarihleri çıkar

Kizlarrrr bugün damlalar tugbaya baktırdım memnun kaldim cok iyi baktii ama ses kaydı aldm anlamadm yaa eve gidip ses kaydini dinlicem suan da angelsnil ilee yemekkk yiyoruz fall bulusmasi hehehhe

Kızlar ayrıca bugun ben yetere gittim. Ben yetere arada giderim ama fala gelen müşterileri daimleri yani sürekli geldiklerini sölediler bana son söledikleri çıktıgı için gitmiştim tarot yada kahveye baktırıyorsunuz tarotta karsı taraf mı yoksa senın adına mı acıyım diye soruyor karsı taraf derseniz onun sıze dusuncelerı ve ne yapacagını sölüyor ben beğendim ama siz bilirsiniz 7-8 dk sürüyor bilginize

Canımm cok güldüm yazdıklarına ben bayadır gidiyorum tubaya cokta begenırım ses kaydı ypun transa geçiyor sonrasında dinleyin verdiği bir tarih varsa şanlısın bana genellikle tarihleri çıkar
Ay tuba'ya hiç gitmedim bir süre falcı dosyasını kapanıştım ama aklımda kaldı tuba'da şimdi. Birde bugün sen falcıya gidecektin gittin mi canım? Nasıldı?

canım sana duygu'nun bilgilerini sormuştum ben özelden ama gitmedim ya hem 50 tl çok geldi hem çok az kişinin çıktı diye.

hande'ye gittim ve fazla memnun kaldım. kadın içimi okudu desem yeridir. ama kadında bir hal var gözlerinin içine bakıyor bir de kartlara. üç harflilerle bakmadığını söyleyebilirim. gerçekten birşeyler gördüğünü görebiliyorsun. 30 diye gittik 40 tl çıktı ayrı konu ama verdiğim her kuruşa değdiğini söyleyebilirim, suratım bembeyaz çıktım. bir de böyle pozitif bir enerji ile çıktım, elimi neye atsam o gün rast gitti, iyi geldi yani kalan falcılarla aynı tabloyu çizdi, göreceğiz. onun da çıkmayan falları varmış, enerji kısmet falan artık

tuğba içinde arkadaş gitmiş, hiçbir şey anlamamış eh bir de benim bir algı bozukluğum var ondan sakin anlatan biri daha iyi olacaktır :) yeter'i merak ettim şimdi ilk kez duydum

Çok sevindim bunu okuduğuma. Bana da gittğim zaman, yakın zamanda bi daha gel bu sefer tarotla onun adına bakalım demişti. Hisleri bana çok kuvvetli geliyor. Zaten baglanıyor gibi cümleleri peşi sıra biyerden okur gibi sıralıyor ve bana kahve olsun tarot olsun bunlar vasıtaymış gibi geldi. Dediği 3 tarihte dediği zaman tutmuş. Ben 3-4 ay önceki fallarının ses kayıtlarını geçirdiğim defteri kaybetmiştim. Geçen hafta hem defteri buldum hem bir daha dinledim yeterin sesini. Hiç çıkar diye ümit etmiyordum hatta ordan 2 arkadaş edinmiştik ben de bir arkadaşımla gitmiştim. No'larımızı falan almıştık, tüm hayatlarımızı birbirimize anlatıp baya bi eglenmiştik taksim midpointte o gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…