- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
DIDEMIN butun fallari cikti mi ???Kızlar saçmalamayın didemi hepimiz biliyoruz. Eylem didem değil . Bilenler biliyor zaten rahat olun asla aynı kişi değiller. Eylem adanada .didemide hortlatmayalım
Ayrıca didem artık burdan beş kuruş kazanamaz zaten lütfedip burdan kimseye telefonunu açmıyordu. bütün falları patladı çünkü
Bacım ne çıkmasıı patladıı hepsiiii patladıııDIDEMIN butun fallari cikti mi ???
Bende ikisine baktırmış biri olarak ki ses tınlarını çok rahatlıkla ayırt edebilen bir yapım var kesinlikle aynı kişi değil söyleyebilirimKızlar saçmalamayın didemi hepimiz biliyoruz. Eylem didem değil . Bilenler biliyor zaten rahat olun asla aynı kişi değiller. Eylem adanada .didemide hortlatmayalım
Ayrıca didem artık burdan beş kuruş kazanamaz zaten lütfedip burdan kimseye telefonunu açmıyordu. bütün falları patladı çünkü
ben yabanciyim anlamiyorum patlamak ne demek yani cikti mi cikmadi miBacım ne çıkmasıı patladıı hepsiiii patladııı
Pardon canım . Yani hiçbir falı çıkmadı demek istedim.ben yabanciyim anlamiyorum patlamak ne demek yani cikti mi cikmadi mi
ömürsün yaben yabanciyim anlamiyorum patlamak ne demek yani cikti mi cikmadi mi
Aynı isimlerden sıkıldım. Telde bakan yeni biri var mı ama normal hızda konuşsunSelam,bugün arkadaşımla taksimdeydik,şu ayhan ışık sokaktaki tugbayı duymuştum,epeydir de falla malla ugraşmıyordum hazır burdayız bi girelim dedik.Ay o neydi öyle selamun kavlen :)Belki de doğru şeyler söylemiştir de,anlamadık kiHızlı konuştugunu duymuştuk ama hayatımızın şokunu yaşattı bize,bir 29 duydum,fal sonu "he yani 29" dedim ama kadın neye 29 dedi Allah belamı versin ki anlamadım
Canımm cok güldüm yazdıklarına ben bayadır gidiyorum tubaya cokta begenırım ses kaydı ypun transa geçiyor sonrasında dinleyin verdiği bir tarih varsa şanlısın bana genellikle tarihleri çıkarSelam,bugün arkadaşımla taksimdeydik,şu ayhan ışık sokaktaki tugbayı duymuştum,epeydir de falla malla ugraşmıyordum hazır burdayız bi girelim dedik.Ay o neydi öyle selamun kavlen :)Belki de doğru şeyler söylemiştir de,anlamadık kiHızlı konuştugunu duymuştuk ama hayatımızın şokunu yaşattı bize,bir 29 duydum,fal sonu "he yani 29" dedim ama kadın neye 29 dedi Allah belamı versin ki anlamadım
eee yine anlamadim simdi cikti mi cikmadi mi : D : d : Dömürsün ya
Ay tuba'ya hiç gitmedim bir süre falcı dosyasını kapanıştım ama aklımda kaldı tuba'da şimdi. Birde bugün sen falcıya gidecektin gittin mi canım? Nasıldı?Canımm cok güldüm yazdıklarına ben bayadır gidiyorum tubaya cokta begenırım ses kaydı ypun transa geçiyor sonrasında dinleyin verdiği bir tarih varsa şanlısın bana genellikle tarihleri çıkar
Kızlar ayrıca bugun ben yetere gittim. Ben yetere arada giderim ama fala gelen müşterileri daimleri yani sürekli geldiklerini sölediler bana son söledikleri çıktıgı için gitmiştim tarot yada kahveye baktırıyorsunuz tarotta karsı taraf mı yoksa senın adına mı acıyım diye soruyor karsı taraf derseniz onun sıze dusuncelerı ve ne yapacagını sölüyor ben beğendim ama siz bilirsiniz 7-8 dk sürüyor bilginize
Canım patladı demek çıkmadı yani falları demek istemiş arkadaşımız :)eee yine anlamadim simdi cikti mi cikmadi mi : D : d : D
canım patladı demek,hiç bişey çıkmadı,o falcının dedikleri fos demek :)eee yine anlamadim simdi cikti mi cikmadi mi : D : d : D
EYLEMLE ilgili tecrubeniz varmi peki?canım patladı demek,hiç bişey çıkmadı,o falcının dedikleri fos demek :)
evet var..yazdım o kadar :)EYLEMLE ilgili tecrubeniz varmi peki?
Kızlar ayrıca bugun ben yetere gittim. Ben yetere arada giderim ama fala gelen müşterileri daimleri yani sürekli geldiklerini sölediler bana son söledikleri çıktıgı için gitmiştim tarot yada kahveye baktırıyorsunuz tarotta karsı taraf mı yoksa senın adına mı acıyım diye soruyor karsı taraf derseniz onun sıze dusuncelerı ve ne yapacagını sölüyor ben beğendim ama siz bilirsiniz 7-8 dk sürüyor bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?