İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar pendik kartal tarafinda evinde bakan hamiyet diye bi kadin varmis. Sakin gitmeyin bi arkadas denedi bos yere 100tl m gitti diyor. Ne gecmisi ne bugunu bilmis ustelik sallamis hem arkadasima hem onu yaninda goturdugu 2 kisiye aklinizda olsun

Ben de melekler kahvesi emreyi ve şahcihanı kewinlikle önermiyorum. Yiğitin verdiği tarih patladı (eğitimle ilgili)
Yeterin dedikleri ve verdiği tarihte dahil çıktı bana. Yiğit beyin okuyor anladıgım kadarıyla.
Online falcılardan Aylini çok beğeniyorum. Her dediği çıktı neredeyse.
Naira Şumandan da cevabım 2 gün önce geldi. Onu da çok beğendim.
Eylem çok övülüyor, umarım arkasından didem çıkmaz. Aslında patlayan ve çıkan falları daha detaylı tek tek yazıcam ama kasım sonu aralık başı yazmayı planlıyorum. Yetere ben tekrar gidicem mayısta baktırmıştım en son. Geçen hafta ses kaydını dinledim her cümlesi çıkmış. İnşallah eylem de böyle sonuçlar verir ona da baktırabiliriz birkaç hafta sonra.

Canim didemle eylem ayni kisi mi demek istedin? Yeter nerde bakiyor bi de ? :)

Eyleme baktir diye demiyorum sadece şüphen olmasın canım ben Dideme de baktirdim eylemede farklı kişiler

Kızlar eylem, telefonda bakan bursalı burak ve 2 falcı daha bana kasım sonuna kdr vade verdi 1 haftası gecti bi gelişmem suan için yok ama olursa yazıcam en yakın tarihlerden biri bnmki galiba..

ben biraz once konustum eylemle,yarin parayi yatirip baktiracam,korkuyorum olumsuz seyler soyler diye ya bi de arkadaslar parayi nasil yatiriyoruz???ben yabanciyim pek bilmiyorum banka islerini,internetten yatira biliyormuyuz?eylem abla bana dedi atmerden yatira bilirsin benim kartim yok nakit nasil yatira bilirim bankanin kendisine gitmeden???

kartsız işlem diye seçenek olması lazım. o şekilde girip eylemin hesap nosunu girip parayı bankamatiğe yatırabilirsin, direktifler zaten çıkar bankamatik ekranında.

Canım ben atm den yatirdim kartsiz islem yapabiliyorsun. Ama başıma geleni anlatayim 50 tl ye 6 tl islem ücreti aliyor maalesef. Eğer imkanin varsa internetten eft yap kendi hesabindan çünkü bana o şekilde biraz fazlaya mal oldu.

eftde de 3.5 tl kesiliyor, çok da fark yok.

Canim didemle eylem ayni kisi mi demek istedin? Yeter nerde bakiyor bi de ? :)

Evet biraz bu konuda şüphelendim açıkçası. Didem ortadan kayboldu ve onu bayağı tutan kişiler de artık ses vermiyorlar. Birden eylem yürüyüp gidince öyle şüphe geldi. İnşallah böyle bir durum yoktur. Bir ara şehrazatta böyle yürümüştü sonra didem oldugunu kesin kanıtlayan arkadaşlar olmuştu.
Yeter taksim Pen kafede bakıyor, bayagı meşhurdu aslında. Ben de burdan öğrenmiştim. Baktırmayı düşünürsen gitmeden önce topiklerde yorumları oku mutlaka :)
Ben başta o kadar ümitli değildim dediklerinden ama şuan ne dediyse yaşamışım salı veya çarşamba gidicem nasipse tekrardan.

canım ben didem'le iki defa konuştum telefonda, eylem'e de bir defa baktırdım. Kesinlikle aynı kişi değiller. ama didem şehrazat onlar kesin aynı :)) Yeter'e randevulu mu gidiliyor peki? ne bakıyor ve de kaça bakıyor?

Bu arada biraz forumda dolandım ama hakkında güncel bir bilgiye rastyalamadım. Arkadaşlarım Emine Akkaya'yı çok övüyor, ona giden, falından memnun kalan var mı??

bi tek iban numarasini kayd ediyoruz o zaman degilmi??

anaksarete ben sana sanırım özelden didem değil demiştim ?
şüphe duymana bişey diyemem
öyle bişey olsa burda gelip de ben yazmazdım en başta

Kızlar saçmalamayın didemi hepimiz biliyoruz. Eylem didem değil . Bilenler biliyor zaten rahat olun asla aynı kişi değiller. Eylem adanada .didemide hortlatmayalım
Ayrıca didem artık burdan beş kuruş kazanamaz zaten lütfedip burdan kimseye telefonunu açmıyordu. bütün falları patladı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…