İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Didem'e hic baktirmadim ama hen 100 liraya baktigini biliyorum hem de anlatilana gore pembe tablocuymus. Eylul Didem olsaydi biraz daha pembe tablocu olup 100 liradan bakmak istemez miydi? Neden yariya dusursun ki. Tabi belki de haklisindir, tedbirli olmakta fayda var sonucta

Eylem ve didem konusunu kapatalim bence ikisine de baktirmis arkadaslar ayni olmadiklarini soyledi. hadi kiz eylem safak sayiyorum dedklerin bi ciksin da yagli musteri getiricem sana bol bol

Ya ben ilk eylemden hiç şüphelenmedim hatta pofuya ve elabasak diye bir üyeye hemen msj atıp no istedim. Sonra eylem hakkındaki yorumları yorumları okuyayım deyince eskiden didemi sabunan kişilerin sonradan didemi kötüleyip eylemi önerdiğini okudum. Tedirgin oldum. Burda başka falcıların yakın arkadaşlarını telefonda konuşturup yeni numaralarla arka plandan bilgileri telefondaki kişiye aktardıklarını okumuştuk önceden. Böyle bir şüphe geldi. Aamaaan neyse. Benim derdim kimse kandırılmasın. Yoksa eyleme ben de baktırmak istiyorum eğer böyle bir durum yoksa. Bir de beni dn çok tahrik eden şey "dedikleri çıktıı" cümleleri.. Allahım hemen baktırmak istiyorum öyle okuyunca bunları
Bizim de zayıf noktamız bu sanırım.

Umarım herkesin falı çıkar. Olumlu olanlarınki daha doğrusu..
Kötü şeyler çıkmasın Nesibenin dediği gibi. Bu arada nesibe fal sepetindeki
"Kötü gördüklerim inşallah çıkmaz, iyi gördüğüm herşey hemencecik çıkar" gibi bir cümleyle başlıyordu falına hehe

Kizlarrrr bugün damlalar tugbaya baktırdım memnun kaldim cok iyi baktii ama ses kaydı aldm anlamadm yaa eve gidip ses kaydini dinlicem suan da angelsnil ilee yemekkk yiyoruz fall bulusmasi hehehhe
Ben kadın nefes alırken "aha vallaha bişe kaçtı içine estaizubillah" diye diye içimden bi hal oldum :))))

ayyyy evett evettt ne güzelll pamuğuda biz tıkayalımm haahahaaaaa. çok mu kötüyüz neee

kızlar eylem in numarasını atabilir misiniz baktırip yorum yazarım hemen

bu yeter kaça bakıyor şeker?

Ay yok biz profesyonel de değiliz öyle ses kaydedelim.Önce ben gittim kadının yanına mal gibi geri döndüm,sonra arkadaşım gitti,döndü bana diyo ki Allah belanı vermesin bi uyarsaydın bari :)) Dediğim gibi belki iyi bişiler de söylemiştir benim bi yakaladığım ayın 29 u,işimle ilgili bişey mi olur artık ailemle mi Allah kerim :))

evet o konu dogru ama ayrilik yasadiginda verdigin enerji farkli tamamen E elabasak
valla şeker şimdi tezin ne derece doğru bilemedim. niye dersen adamı ayrıldıktan 1 sene sonra gördüm konuştuk karşılıklı 1 kere. ona o görmediğim 1 sene boyunca acıdan artık ne kadar bela okuduğumu sen tahmin et. konuştuğumuzdada ciddende bütün 1 yılı psikolojisi bozuk, işsiz güçsüz, anlayacağın berbat geçirmiş. daha sonra zaten ne yaptı bilmiyorum iletişim yok çünkü. ama benim hatırladıkça ona karşı olan kinim ve ağzıma geleni saymam devam ediyor. acaba yaşıyormudur bu kadar bela okumaya onuda bilmem. anlayacağın bana bulaşan konusunda haksızsa ve canımı ciddi yaktıysa ayvayı yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…