Evet biraz bu konuda şüphelendim açıkçası. Didem ortadan kayboldu ve onu bayağı tutan kişiler de artık ses vermiyorlar. Birden eylem yürüyüp gidince öyle şüphe geldi. İnşallah böyle bir durum yoktur. Bir ara şehrazatta böyle yürümüştü sonra didem oldugunu kesin kanıtlayan arkadaşlar olmuştu.
Yeter taksim Pen kafede bakıyor, bayagı meşhurdu aslında. Ben de burdan öğrenmiştim. Baktırmayı düşünürsen gitmeden önce topiklerde yorumları oku mutlaka :)
Ben başta o kadar ümitli değildim dediklerinden ama şuan ne dediyse yaşamışım salı veya çarşamba gidicem nasipse tekrardan.
çok odaklanıyorsun canımmmmm :)Eylem ve didem konusunu kapatalim bence ikisine de baktirmis arkadaslar ayni olmadiklarini soyledi.hadi kiz eylem safak sayiyorum dedklerin bi ciksin da yagli musteri getiricem sana bol bol
evet yeniyimevet var..yazdım o kadar :)
sen yenisin galibaaa
evet çıktıevet yeniyimYARIN BAKTIRACAM BEN DE,size dedikleri cikti mi?
gecmiste va anda nasil peki?nokta atislari varmi?evet çıktı
2 tane daha var onları bekliyorum zamanları var çünkü :)
Ben Didem'e hic baktirmadim ama hen 100 liraya baktigini biliyorum hem de anlatilana gore pembe tablocuymus. Eylul Didem olsaydi biraz daha pembe tablocu olup 100 liradan bakmak istemez miydi? Neden yariya dusursun ki. Tabi belki de haklisindir, tedbirli olmakta fayda var sonucta
bana geçmişle alakalı bişey demedi ki zaten demesin yaniii gerekj yokgecmiste va anda nasil peki?nokta atislari varmi?
Canm hem bu topige hem de cikan cikmayan fallar topigine iyice bak bol bol yorum var eylemle ilgilievet yeniyimYARIN BAKTIRACAM BEN DE,size dedikleri cikti mi?
Ben kadın nefes alırken "aha vallaha bişe kaçtı içine estaizubillah" diye diye içimden bi hal oldum :))))Kizlarrrr bugün damlalar tugbaya baktırdım memnun kaldim cok iyi baktii ama ses kaydı aldm anlamadm yaa eve gidip ses kaydini dinlicem suan da angelsnil ilee yemekkk yiyoruz fall bulusmasi hehehhe
Kac tl canim tugba? Tarot arti kahve mi bakiyor?Ben kadın nefes alırken "aha vallaha bişe kaçtı içine estaizubillah" diye diye içimden bi hal oldum :))))
30 lira,kahve ve tarot bakıyor ama kahve hikaye şöyle bi bakıyo fincana asıl olayı tarot sanırımKac tl canim tugba? Tarot arti kahve mi bakiyor?
gelmelerini isterken elde olmadan onlara enerji yolluyoruz bu da onların enerjilerini yükseltiyor cunku isteyen kişinin enerjısıne de sahip oluyorlar bu sefer isteyen kişi daha dusuk enerjı de oldugu için etkleyemiyor tam anlatamadım gerçi ama bu saatte iader edin[/QUOTE
anladım şeker. bende bir insanı çok düşününce onu da kendi enerjin altına çekiyorsun diye düşünüyordum,yani mesela birini düşünürsün bir bakarsın 2 dak. sonra ya arar ya karşına çıkar örnek mesela. ama senin dediğin benim tezimi çürütüyor o zaman. ee senin dediğine göre enerjiyi çekiyorsa bu kişinin aklında ben olmuyorum heralde dimi?
ayyyy evett evettt ne güzelll pamuğuda biz tıkayalımm haahahaaaaa.Aslında gariplik bizde
Zaten gariplik bizde önce üzül,sonra gurur yap terket ve daha sonra arasın diye bekle ,falcı falcı gez. Siz beni hic dinlemiyorsunuz toplu katliyam en mantiklisi ,hem paramız cebimizde kalır ,hemde agladigimiza değer yattığı yer belli ayyyyy çok mantikliyim bu ara hahaahaa
bu yeter kaça bakıyor şeker?Kızlar ayrıca bugun ben yetere gittim. Ben yetere arada giderim ama fala gelen müşterileri daimleri yani sürekli geldiklerini sölediler bana son söledikleri çıktıgı için gitmiştim tarot yada kahveye baktırıyorsunuz tarotta karsı taraf mı yoksa senın adına mı acıyım diye soruyor karsı taraf derseniz onun sıze dusuncelerı ve ne yapacagını sölüyor ben beğendim ama siz bilirsiniz 7-8 dk sürüyor bilginize
Ben kadın nefes alırken "aha vallaha bişe kaçtı içine estaizubillah" diye diye içimden bi hal oldum :))))[/QUOTE
dimiii bende baktırırken tövbe kadının içine bişeymi kaçtı ne oluyor dedim. sesi kaydettim mecbur. ama tekrar tekrar dinledikçe iyice gülme krizine girdim.
valla şeker şimdi tezin ne derece doğru bilemedim. niye dersen adamı ayrıldıktan 1 sene sonra gördüm konuştuk karşılıklı 1 kere. ona o görmediğim 1 sene boyunca acıdan artık ne kadar bela okuduğumu sen tahmin et. konuştuğumuzdada ciddende bütün 1 yılı psikolojisi bozuk, işsiz güçsüz, anlayacağın berbat geçirmiş. daha sonra zaten ne yaptı bilmiyorum iletişim yok çünkü. ama benim hatırladıkça ona karşı olan kinim ve ağzıma geleni saymam devam ediyor. acaba yaşıyormudur bu kadar bela okumaya onuda bilmem. anlayacağın bana bulaşan konusunda haksızsa ve canımı ciddi yaktıysa ayvayı yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?