İstanbul'da Fal - Falcılar

evet o konu dogru ama ayrilik yasadiginda verdigin enerji farkli tamamen
biz ona ilahi adalet diyoruz kuzum

Angelsnil canım bu arada sormayı unuttum, tarotunu beğendin mi yeterin?
Karşındaki kişi için nasıl bakıyor? Tarih veriyor mu?
Bir de son fiyatı ne? Ben en son 4 ay önce kahve baktırmıştım. 25 tlydi.

bu arada kızlar forumdan biri eylem ablayı tehdit etmiş,dün,ben kendinden öğrenmedim başka biri söyledi,çok çok mrk ederek soruyorum,bi insanı tehdit etmek neden?hangi hakla?sebebiniz neydi?gerçekten şunun cvbını öğrenmek istiyorum..fal bakılır kafa dağıtmak içindir yada eğlenmek içindir yadaaa umut beklemektir amaç bilemem..şu ana kadar ,ömrüm boyunca toplasam 6 kez falcıya gitmişimdir..son zamanlar haricinde gittiğim sadece öylesineydi..hangisini gidip tehdit etme hakkına sahibim düşünüyorum bulamıyorum..bu falcılar size zorlamı fal baktırıyor?yada silah zoruylamı aldınız telefon nolarını?
kesinlikle amacım birini savunmak korumak falan değil
bu yapılan davranış çok çirkin
sebep her ne olursa olsun falcıda bi insan
bu kadar fala bel bağlamak ayrı bi durum zaten
umarım beni anlıyorsunuzdur
ben burda şu ana dek kimseyi savunmadım
bana göre doğru yada yanlış bişey varsa demişimdir
şuan ki durumda tamamen olayın ''tehdit'' aşamasına gelmiş olmasıdır..
tehdit olayı aslına bakılırsa normal ve basit bi olgu değil
konu çok basit bunu biliyorum
her kim yada kimler tehdit etmişse gerçekten sebebiniz neydi bunu soruyorum.

Valla pes ne tehditi fal olayı ne kdr abartıldı

ben simdi yatirdim parayi eylem icin,yabanci oldugum icin atmden yaptiramadim islemi kabul etmedi bankadan da 30 lira masraf cikti toplamda 80 lira para yatirdim

ben simdi yatirdim parayi eylem icin,yabanci oldugum icin atmden yaptiramadim islemi kabul etmedi bankadan da 30 lira masraf cikti toplamda 80 lira para yatirdim
Hiç ağzım bozuk değildir ama yuhh yani 50 tl ye 30 tl mi aldılar hiç mi yoktu çevrende İnternet bankacılığını kullanan masraf almıyor bir daha baktırmak istersen öyle yap.

Arkadaşlar selamlar,

Lütfen bana acil Anadolu yakasında yüzyüze bakacak sağlam bi falcı önerir misiniz?

Dipteyim, sondayım, depresyondayım diyorum durumu sizi anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…