evet o konu dogru ama ayrilik yasadiginda verdigin enerji farkli tamamen
biz ona ilahi adalet diyoruz kuzumvalla şeker şimdi tezin ne derece doğru bilemedim. niye dersen adamı ayrıldıktan 1 sene sonra gördüm konuştuk karşılıklı 1 kere. ona o görmediğim 1 sene boyunca acıdan artık ne kadar bela okuduğumu sen tahmin et. konuştuğumuzdada ciddende bütün 1 yılı psikolojisi bozuk, işsiz güçsüz, anlayacağın berbat geçirmiş. daha sonra zaten ne yaptı bilmiyorum iletişim yok çünkü. ama benim hatırladıkça ona karşı olan kinim ve ağzıma geleni saymam devam ediyor. acaba yaşıyormudur bu kadar bela okumaya onuda bilmem. anlayacağın bana bulaşan konusunda haksızsa ve canımı ciddi yaktıysa ayvayı yiyor
Ulasırsanız bnde almak isterim adresıAslında bakan böyle bakmalı.. soru sorup cevap arayan onlar üzerinde yorum yapan büyü ve kurşun olaylarını araya katan falcılar hiç samimi gelmiyor.. nasıl ulaşabiliriz bu kadına ^^
Bu kadin dediginiz kimdir kizlar? Eylem mi?Ulasırsanız bnde almak isterim adresı
Valla pes ne tehditi fal olayı ne kdr abartıldıbu arada kızlar forumdan biri eylem ablayı tehdit etmiş,dün,ben kendinden öğrenmedim başka biri söyledi,çok çok mrk ederek soruyorum,bi insanı tehdit etmek neden?hangi hakla?sebebiniz neydi?gerçekten şunun cvbını öğrenmek istiyorum..fal bakılır kafa dağıtmak içindir yada eğlenmek içindir yadaaa umut beklemektir amaç bilemem..şu ana kadar ,ömrüm boyunca toplasam 6 kez falcıya gitmişimdir..son zamanlar haricinde gittiğim sadece öylesineydi..hangisini gidip tehdit etme hakkına sahibim düşünüyorum bulamıyorum..bu falcılar size zorlamı fal baktırıyor?yada silah zoruylamı aldınız telefon nolarını?
kesinlikle amacım birini savunmak korumak falan değil
bu yapılan davranış çok çirkin
sebep her ne olursa olsun falcıda bi insan
bu kadar fala bel bağlamak ayrı bi durum zaten
umarım beni anlıyorsunuzdur
ben burda şu ana dek kimseyi savunmadım
bana göre doğru yada yanlış bişey varsa demişimdir
şuan ki durumda tamamen olayın ''tehdit'' aşamasına gelmiş olmasıdır..
tehdit olayı aslına bakılırsa normal ve basit bi olgu değil
konu çok basit bunu biliyorum
her kim yada kimler tehdit etmişse gerçekten sebebiniz neydi bunu soruyorum.
aynen cnm bende dün akşam birinden duydum şaşırdımValla pes ne tehditi fal olayı ne kdr abartıldı
kim olduklarını bilmiyorumOhha yani
yuhhhhhh kız nasıl atm den yatıramadıınn aayyy manyak mı bunlar 30 tl yazık yaaaben simdi yatirdim parayi eylem icin,yabanci oldugum icin atmden yaptiramadim islemi kabul etmedi bankadan da 30 lira masraf cikti toplamda 80 lira para yatirdim
inan bana çok saçma sapan bişeyGercekten ayip olmus hangi donemde yasiyoruz? Bi de neyle tehdit edilmis? Fal cikmazsa diye mi? :))
yabanci oldugum icin oyle olduyuhhhhhh kız nasıl atm den yatıramadıınn aayyy manyak mı bunlar 30 tl yazık yaaa
Hiç ağzım bozuk değildir ama yuhh yani 50 tl ye 30 tl mi aldılar hiç mi yoktu çevrende İnternet bankacılığını kullanan masraf almıyor bir daha baktırmak istersen öyle yap.ben simdi yatirdim parayi eylem icin,yabanci oldugum icin atmden yaptiramadim islemi kabul etmedi bankadan da 30 lira masraf cikti toplamda 80 lira para yatirdim
Gercekten ayip olmus hangi donemde yasiyoruz? Bi de neyle tehdit edilmis? Fal cikmazsa diye mi? :))[/QU dün akiam konuştuk özlemle hatta arkadaşım baktırdı hiç bahsetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?