Ben anlamıyorum bu insanları. Beğenirsin beğenmezsin eleştirirsin ayrı konu bu tehdit nedir ya.Gercekten ayip olmus hangi donemde yasiyoruz? Bi de neyle tehdit edilmis? Fal cikmazsa diye mi? :))
insanlarımız daki genel aşağılık kompleksi....Ben anlamıyorum bu insanları. Beğenirsin beğenmezsin eleştirirsin ayrı konu bu tehdit nedir ya.
Cikma yolunda ilerleyen sey dedigi gibi olmadi gec olacak demisti ama sadece 1 gun gec gerceklesti oda normal bu tutmadiKızlar bu arada Eylemin bana yaptığı bir uyarı gerçek oldu haberiniz olsun. Bende 3. Çıkan şey ama gene ana konu değil. Başka bir söylediğide çıkma yolunda işerliyor. Artık ana konuda olsa çok sevineceğim
umarım hakkında hayırlı bır seydır....artık uzgun kadın a tahammulum yok herkes mutlu olsun herkesın gonlunden gecen hayırlısıyla olsun ınsallahCikma yolunda ilerleyen sey dedigi gibi olmadi gec olacak demisti ama sadece 1 gun gec gerceklesti oda normal bu tutmadi
bu arada kızlar forumdan biri eylem ablayı tehdit etmiş,dün,ben kendinden öğrenmedim başka biri söyledi,çok çok mrk ederek soruyorum,bi insanı tehdit etmek neden?hangi hakla?sebebiniz neydi?gerçekten şunun cvbını öğrenmek istiyorum..fal bakılır kafa dağıtmak içindir yada eğlenmek içindir yadaaa umut beklemektir amaç bilemem..şu ana kadar ,ömrüm boyunca toplasam 6 kez falcıya gitmişimdir..son zamanlar haricinde gittiğim sadece öylesineydi..hangisini gidip tehdit etme hakkına sahibim düşünüyorum bulamıyorum..bu falcılar size zorlamı fal baktırıyor?yada silah zoruylamı aldınız telefon nolarını?
kesinlikle amacım birini savunmak korumak falan değil
bu yapılan davranış çok çirkin
sebep her ne olursa olsun falcıda bi insan
bu kadar fala bel bağlamak ayrı bi durum zaten
umarım beni anlıyorsunuzdur
ben burda şu ana dek kimseyi savunmadım
bana göre doğru yada yanlış bişey varsa demişimdir
şuan ki durumda tamamen olayın ''tehdit'' aşamasına gelmiş olmasıdır..
tehdit olayı aslına bakılırsa normal ve basit bi olgu değil
konu çok basit bunu biliyorum
her kim yada kimler tehdit etmişse gerçekten sebebiniz neydi bunu soruyorum.
hahahaKızlar bu arada Eylemin bana yaptığı bir uyarı gerçek oldu haberiniz olsun. Bende 3. Çıkan şey ama gene ana konu değil. Başka bir söylediğide çıkma yolunda işerliyor. Artık ana konuda olsa çok sevineceğim
fal bakıldıktan 1 saat sonra,baktırdığı kişiyi tekrar sormuş,eylem abla fal bittiği için tekrar yoğunlaşmam lazım zaten anlattım demesine karşı seni kk da bitircem rezil etcem gibi bişeyler saçmalamış..tüm olay bundan ibaretPess.. Ama artık hiçbişeye şaşırmıyorum. Eylem kime açtıysa bu tehdit edilme derdini, kişiyi de söylese daha iyi olur. Dişe diş.. Böylelerine böyle tepki gerekiyor. Eylemin tepkisi ne olmuş acaba bu konuda ve dha çok yeni bir isim ne gibi problem yaşanmış ki aralarında? Bir duyumun var mı?
Hosgeldin canim:) favori eylem su an. Zehra kim nerde bakiyor? Ozelden yazarsan cok sevinirim :)kızlaar merhaba beeen geri döndüm :)
yurtdışındaydım zehra hanımında baktığı falında dediği gibi Çin'e gittim iş için ve inanılmaz terfi alarak yeni bir döneme başladım.
ben yokken yeni 1 falcı edindiniz mi bakıyım???
gitmeden eyleme baktırmıştım.
zaten zehra hanımdan memnun kaldığımı herkesleer biliyor.
ama eylemde fena sayılmazdı en az zehra hanım kadar iyiydi.
zehra hanımın en son ki falında dediği şeyi bekliyorum.
yüzük var dedi.
ay hadi inşallah
var mı yeni falcı ??
bu arada tam okuma fırsatım olmadı ama tehdit falan olayları dönmüş sanki tam anlayamadım biri bana bu konuyu açıklayabilir mi?
yani tamam bende çok fal baktırıyorum gerçi çok daha fazla baktıranlar var ama yani sonuçta kimse bizi zorla götürmüyor falcılara.
tehdit etmenin kafası nedir???
Merhaba :)kızlaar merhaba beeen geri döndüm :)
yurtdışındaydım zehra hanımında baktığı falında dediği gibi Çin'e gittim iş için ve inanılmaz terfi alarak yeni bir döneme başladım.
ben yokken yeni 1 falcı edindiniz mi bakıyım???
gitmeden eyleme baktırmıştım.
zaten zehra hanımdan memnun kaldığımı herkesleer biliyor.
ama eylemde fena sayılmazdı en az zehra hanım kadar iyiydi.
zehra hanımın en son ki falında dediği şeyi bekliyorum.
yüzük var dedi.
ay hadi inşallah
var mı yeni falcı ??
bu arada tam okuma fırsatım olmadı ama tehdit falan olayları dönmüş sanki tam anlayamadım biri bana bu konuyu açıklayabilir mi?
yani tamam bende çok fal baktırıyorum gerçi çok daha fazla baktıranlar var ama yani sonuçta kimse bizi zorla götürmüyor falcılara.
tehdit etmenin kafası nedir???
bende eylemin tlf numaarasını ve nerede baktığını öğrenmek istiyorum, geriye dönüp mesajları okudum ama bulamadımMerhabalar, eylemin telini alabilirmiyim. Bide uzun zamandır sayfayı takip etmiyordum. Cidden iyimi acaba
Sen cok zekisin ama
Gelecek cikarsa duygu en iyisi bence.. Sonrada tabi ki eylem:) ikisi benim icin esit su anelde memnun olunan roza eylem bi de zehra var anladıgım kadarıyla ....
Bi de gidenler ne dedıgını anlayabılırse belkı de tuba :))))
Gelecek cikarsa duygu en iyisi bence.. Sonrada tabi ki eylem:) ikisi benim icin esit su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?