İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar merhaba,
benim de fal baktırdıklarım hakkında yorum yapmak istedim:)arayan arkadaşlara belki yardımcı olur..
ataköy sentius cafe- cansu ; bakarken iyi fakat gelecek ile ilgili pek başarılı değil ama şahane moral veriyor..
bakırköy matrak cafe - funda ; bakarken iyi, yönlendirmeleri ve moral vermesi şahane.. çok pozitif bir enerji ile çıkıyorsunuz yanından.. bir de fal+ terapi gibi geçiyor sohbetler :)

Ben anlamıyorum bu insanları. Beğenirsin beğenmezsin eleştirirsin ayrı konu bu tehdit nedir ya.
insanlarımız daki genel aşağılık kompleksi....
Çıkar çıkmaz bır daha baktırmazsın baktırırsın.
Hiç kimse sokaktan toplamıyor parayı ama verdiğiniz 50 TL ile kımseyı satın almıs moduna gıremezsın.bu kompleks değil had bilmemektir.
Ayrıca bir fal baktırdıgında bır saat sonra arayıp falla ılgılı soru soramazsın.
ya soylersın ya da senı kadınlar klubunde bıtırırım de ayrı bır komedı...

Cikma yolunda ilerleyen sey dedigi gibi olmadi gec olacak demisti ama sadece 1 gun gec gerceklesti oda normal bu tutmadi

Cikma yolunda ilerleyen sey dedigi gibi olmadi gec olacak demisti ama sadece 1 gun gec gerceklesti oda normal bu tutmadi
umarım hakkında hayırlı bır seydır....artık uzgun kadın a tahammulum yok herkes mutlu olsun herkesın gonlunden gecen hayırlısıyla olsun ınsallah

Pess.. Ama artık hiçbişeye şaşırmıyorum. Eylem kime açtıysa bu tehdit edilme derdini, kişiyi de söylese daha iyi olur. Dişe diş.. Böylelerine böyle tepki gerekiyor. Eylemin tepkisi ne olmuş acaba bu konuda ve dha çok yeni bir isim ne gibi problem yaşanmış ki aralarında? Bir duyumun var mı?

hahaha tahmin ettiğim şey miiii acaaabbbaaa

fal bakıldıktan 1 saat sonra,baktırdığı kişiyi tekrar sormuş,eylem abla fal bittiği için tekrar yoğunlaşmam lazım zaten anlattım demesine karşı seni kk da bitircem rezil etcem gibi bişeyler saçmalamış..tüm olay bundan ibaret

kızlaar merhaba beeen geri döndüm :)
yurtdışındaydım zehra hanımında baktığı falında dediği gibi Çin'e gittim iş için ve inanılmaz terfi alarak yeni bir döneme başladım.
ben yokken yeni 1 falcı edindiniz mi bakıyım???
gitmeden eyleme baktırmıştım.
zaten zehra hanımdan memnun kaldığımı herkesleer biliyor.
ama eylemde fena sayılmazdı en az zehra hanım kadar iyiydi.
zehra hanımın en son ki falında dediği şeyi bekliyorum.
yüzük var dedi.
ay hadi inşallah
var mı yeni falcı ??
bu arada tam okuma fırsatım olmadı ama tehdit falan olayları dönmüş sanki tam anlayamadım biri bana bu konuyu açıklayabilir mi?
yani tamam bende çok fal baktırıyorum gerçi çok daha fazla baktıranlar var ama yani sonuçta kimse bizi zorla götürmüyor falcılara.
tehdit etmenin kafası nedir???

Hosgeldin canim:) favori eylem su an. Zehra kim nerde bakiyor? Ozelden yazarsan cok sevinirim :)

Merhaba :)
zehra hanım kim, nerede bakıyor, bilgi verirmisiniz?
benim son dönemde ki popüler falcım funda hanım...

Merhabalar, eylemin telini alabilirmiyim. Bide uzun zamandır sayfayı takip etmiyordum. Cidden iyimi acaba

Merhabalar, eylemin telini alabilirmiyim. Bide uzun zamandır sayfayı takip etmiyordum. Cidden iyimi acaba
bende eylemin tlf numaarasını ve nerede baktığını öğrenmek istiyorum, geriye dönüp mesajları okudum ama bulamadım

elde memnun olunan roza eylem bi de zehra var anladıgım kadarıyla ....

Bi de gidenler ne dedıgını anlayabılırse belkı de tuba :))))

Gelecek cikarsa duygu en iyisi bence.. Sonrada tabi ki eylem:) ikisi benim icin esit su an

duygunun bıldıgım kadarıyla gelecekle ılgılı ne olay ne tarıhler tuttu dıye okudum ama karıstırmıs ta olabılırım.

duygu su devamlı felaketler zıncırı yasayan degıl mı H Handannn78 ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…