İstanbul'da Fal - Falcılar

hahaha tahmin ettiğim şey miiii acaaabbbaaa
Maşallah cnm biz burda pinekliyoruz tarih bekliyoruz ne gzl umut oluyosun bize bizimkilerde olsa artık içim şişti.valla kendimi tutamayıp tuğbayada gidesim varda çok uykum var ya

Gelecek cikarsa duygu en iyisi bence.. Sonrada tabi ki eylem:) ikisi benim icin esit su an
Bende zamanlar olarak duygu tutmadi ama soyleyeyim belki zamanlar kaymistir bilemem ama o tarihleri verirken en gec su tarihte falan diye vermisti

Bende tarihler hepsinde gectigi icin esit dedim. Duygu olaylari daha iyi bilmisti digerleri bi yerden yakalayip yorum yapti. Duygu ve Eylem esit bu yuzden gelecek cikmadigi icin ve beklemedeyim su an

canım bu üçü arasında en iyisi hangisidir?
Canım bana eylemin dedikleri çıkmadı anla anlakalı hayatımda olmayan bir durumu anlattı aonrasonda ben ole bişi yok dedim lafı değiştirdi geçiştirdi gibi geldi bu kadar çok fala baktırdım ve yorumum kesınlıkle 50 tl bir fal değil buraya ben aradıgımda ismimle hitap etti diye yazan ilk kişiyim çok umutluydum ama malesef çıkmadı arkadasım benden once baktırdı onunda hayatından farklı bır yasam anlattı duyguya gelince ona baktıranlar baya şaşkın 3 kez gittim isim isim sana hayatını ve olacakları anlatıyor bana dedıklerı cıktı ama tarıhınde bıraz gecıktı cıkmasını bekledıgım bir kaç şey daha var
Tubaya gelelım oda ses kaydı yaptırmadan surece anlayamazsın izinde verio zaten bence tuba eylemden cok daha ıyı 30 tl olmazsıda cabası venim yorumum böle

hi. bulaştırmıyım o zaman en son gitmeden zehra hanımla eyleme baktırmıştım.
ben yine zehra hanıma naktırıyım en iyisi :)

elde memnun olunan roza eylem bi de zehra var anladıgım kadarıyla ....

Bi de gidenler ne dedıgını anlayabılırse belkı de tuba :))))
elde memnun olunan roza eylem bi de zehra var anladıgım kadarıyla ....

Bi de gidenler ne dedıgını anlayabılırse belkı de tuba :))))
Zehrayı geç
Falları patladı ve reklam kokuyo ortalık

Yok o değil duyguya hiç baktırmadım ben günahını alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…