- 31 Ağustos 2015
- 403
- 274
- 103
- 35
eylem nerede bakıyor?iletişim bilgisi rica edebilirmiyim ?Gelecek cikarsa duygu en iyisi bence.. Sonrada tabi ki eylem:) ikisi benim icin esit su an
Maşallah cnm biz burda pinekliyoruz tarih bekliyoruz ne gzl umut oluyosun bize bizimkilerde olsa artık içim şişti.valla kendimi tutamayıp tuğbayada gidesim varda çok uykum var yahahahatahmin ettiğim şey miiii acaaabbbaaa
Bende zamanlar olarak duygu tutmadi ama soyleyeyim belki zamanlar kaymistir bilemem ama o tarihleri verirken en gec su tarihte falan diye vermistiGelecek cikarsa duygu en iyisi bence.. Sonrada tabi ki eylem:) ikisi benim icin esit su an
uydu eskiden bakirkoyde duygum cafesi olan duygu simdi yesilkoyde cafe acmis. Rosa ( ben baktırmadım ama ) muglada telefonda bakan biri.duygu kiiim roza kiiiim
Taksimde Ayhan isik sokakta damlalar turku evinde fal bakiyor. Ozelligi cok hIzli konusmasiymiskızlar tuğba kim? kaça bakıyor? nerde bakıyor? neye bakıyor?
canım bu üçü arasında en iyisi hangisidir?D
uydu eskiden bakirkoyde duygum cafesi olan duygu simdi yesilkoyde cafe acmis. Rosa ( ben baktırmadım ama ) muglada telefonda bakan biri.
Bende tarihler hepsinde gectigi icin esit dedim. Duygu olaylari daha iyi bilmisti digerleri bi yerden yakalayip yorum yapti. Duygu ve Eylem esit bu yuzden gelecek cikmadigi icin ve beklemedeyim su anduygunun bıldıgım kadarıyla gelecekle ılgılı ne olay ne tarıhler tuttu dıye okudum ama karıstırmıs ta olabılırım.
duygu su devamlı felaketler zıncırı yasayan degıl mı H Handannn78 ???
Eylemin telini alabilirmiyim acabaGelecek cikarsa duygu en iyisi bence.. Sonrada tabi ki eylem:) ikisi benim icin esit su an
Canım bana eylemin dedikleri çıkmadı anla anlakalı hayatımda olmayan bir durumu anlattı aonrasonda ben ole bişi yok dedim lafı değiştirdi geçiştirdi gibi geldi bu kadar çok fala baktırdım ve yorumum kesınlıkle 50 tl bir fal değil buraya ben aradıgımda ismimle hitap etti diye yazan ilk kişiyim çok umutluydum ama malesef çıkmadı arkadasım benden once baktırdı onunda hayatından farklı bır yasam anlattı duyguya gelince ona baktıranlar baya şaşkın 3 kez gittim isim isim sana hayatını ve olacakları anlatıyor bana dedıklerı cıktı ama tarıhınde bıraz gecıktı cıkmasını bekledıgım bir kaç şey daha varcanım bu üçü arasında en iyisi hangisidir?
Zehranın falı çıkmıyor paranı sokağa dökmeHosgeldin canim:) favori eylem su an. Zehra kim nerde bakiyor? Ozelden yazarsan cok sevinirim :)
sen ne zaman baktırmıştım canım zehra hanımaZehranın falı çıkmıyor paranı sokağa dökme
elde memnun olunan roza eylem bi de zehra var anladıgım kadarıyla ....
Bi de gidenler ne dedıgını anlayabılırse belkı de tuba :))))
Zehrayı geçelde memnun olunan roza eylem bi de zehra var anladıgım kadarıyla ....
Bi de gidenler ne dedıgını anlayabılırse belkı de tuba :))))
neden merak ediyorsun ?sen ne zaman baktırmıştım canım zehra hanıma
merak değil sordum sadece bu kadar agresif davranmana gerek yok?neden merak ediyorsun ?
Yok o değil duyguya hiç baktırmadım ben günahını alamamduygunun bıldıgım kadarıyla gelecekle ılgılı ne olay ne tarıhler tuttu dıye okudum ama karıstırmıs ta olabılırım.
duygu su devamlı felaketler zıncırı yasayan degıl mı H Handannn78 ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?