İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yeni bir falcı bulduk baya övülüyor bahçeşehirde birsen duyan bilen var mıdır bir kaç kişiden çıkan falları duyduk etkilendik.

Gecen soylediginiz bu muydu?
Aynenn ben iş yoğunlugundan baktıramıcam bu haftasonu bende yeni duydum bu kadını bir kaç kişi çıkan fallarını anlatınca şaşırdık baya iyimiş ama biraz pahalı buda duygu gibi isim veriomus ama daha da şaşırtıyormus falan bilen varsa anlatsın

Sorusturayim yazayim canim kac tl? Haftaya denerim belki?

Valla isterim ama of korkuyorm da bugunku tugba gbi canmi cok skcak diye ( bi sure birakcam sanirim

canım tugba zaten cok sevecen boyle hande gibi duygu gibi pozitif bi tip değil yanı benım dusuncem bu. o yüzden benı sevmedi falan dıye cok takılma. bide bana soylediği bazı seyler cıkmıstı ama bırebır soylediği şekilde değil, cok takılma yanı.. bıde hislerinden ziyade iyi bir kart yorumcusudur, o yüzden falınada cok takılma

ayy angel bende senden haber beklıyodum bu hafta sonu gıdersınız dıye senden once ben denersem şaşırma

Anladim canm sagolasin. Ya bi de dedikleri biliyorum cogu kisiye cikiyor saygim sonsuz ama kizin show yonu beni cok irite etti yani karttan bakarken bilerek oyle hizli konusmak, dramatik nefes almak ve kullandigi 'aldigimiz son rakamlara son durum tahlillerine gore mevsimsel dalgalanmar' fln diye icmden dedm borsa mi yorumluyoruz hava durumu mu bi de ortam da kotuydu turku evi fln olunca bilmiyorum ya ben pek begenmedim iste begenen arkadaslara umarim cikar tabi ona bisey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…