- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Ya ben istyorm ama cok uzaaaakkizlar mandal cafe topraga gitmek isteyen varmi gidelim birlikte
Yesilkoy dios cafe duyguduygu hangi duygu canim???
sen nerdesinki?ben avcilardan gelecemmYa ben istyorm ama cok uzaaaak
Taa anadolu hisarisen nerdesinki?ben avcilardan gelecemm
ayy neolacak canimm gel gidelim birlikte yada daha iyisini bulursan o tarafda ben oraya geleyimTaa anadolu hisari
Hakikaten sen çok uxaksın yaaaaTaa anadolu hisari
Valla isterim ama of korkuyorm da bugunku tugba gbi canmi cok skcak diyeayy neolacak canimm gel gidelim birlikte yada daha iyisini bulursan o tarafda ben oraya geleyimyeterki iyi bi falci olsun
Gecen soylediginiz bu muydu?Kızlar yeni bir falcı bulduk baya övülüyor bahçeşehirde birsen duyan bilen var mıdır bir kaç kişiden çıkan falları duyduk etkilendik.
hicc duymadim oyle biriGecen soylediginiz bu muydu?
Aynenn ben iş yoğunlugundan baktıramıcam bu haftasonu bende yeni duydum bu kadını bir kaç kişi çıkan fallarını anlatınca şaşırdık baya iyimiş ama biraz pahalı buda duygu gibi isim veriomus ama daha da şaşırtıyormus falan bilen varsa anlatsınGecen soylediginiz bu muydu?
Sorusturayim yazayim canim kac tl? Haftaya denerim belki?Aynenn ben iş yoğunlugundan baktıramıcam bu haftasonu bende yeni duydum bu kadını bir kaç kişi çıkan fallarını anlatınca şaşırdık baya iyimiş ama biraz pahalı buda duygu gibi isim veriomus ama daha da şaşırtıyormus falan bilen varsa anlatsın
150 tl ye bakıyormus canım yani çok iyi oldugu övüldüğü için yüksek olsada bende baktırcam merak ettımSorusturayim yazayim canim kac tl? Haftaya denerim belki?
Telefonunu özelden atar mısınız?Kızlar yeni bir falcı bulduk baya övülüyor bahçeşehirde birsen duyan bilen var mıdır bir kaç kişiden çıkan falları duyduk etkilendik.
Valla isterim ama of korkuyorm da bugunku tugba gbi canmi cok skcak diye( bi sure birakcam sanirim
Aynenn ben iş yoğunlugundan baktıramıcam bu haftasonu bende yeni duydum bu kadını bir kaç kişi çıkan fallarını anlatınca şaşırdık baya iyimiş ama biraz pahalı buda duygu gibi isim veriomus ama daha da şaşırtıyormus falan bilen varsa anlatsın
Anladim canm sagolasin. Ya bi de dedikleri biliyorum cogu kisiye cikiyor saygim sonsuz ama kizin show yonu beni cok irite etti yani karttan bakarken bilerek oyle hizli konusmak, dramatik nefes almak ve kullandigi 'aldigimiz son rakamlara son durum tahlillerine gore mevsimsel dalgalanmar' fln diye icmden dedm borsa mi yorumluyoruz hava durumu mucanım tugba zaten cok sevecen boyle hande gibi duygu gibi pozitif bi tip değil yanı benım dusuncem bu. o yüzden benı sevmedi falan dıye cok takılma. bide bana soylediği bazı seyler cıkmıstı ama bırebır soylediği şekilde değil, cok takılma yanı.. bıde hislerinden ziyade iyi bir kart yorumcusudur, o yüzden falınada cok takılma
Denersen haber ver tatlımm bende çok merak ettımm :)ayy angel bende senden haber beklıyodum bu hafta sonu gıdersınız dıyesenden once ben denersem şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?