İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar eski mesajlardan okudum şimdi Didem'e baktıran memnun kalan var mı acaba konusu cok gecmiş

Merhaba Mary Jane ve diger merak eden arkadaşlar...Ben uzun zamandır Angel's cafe'yi bilirim.Oradan çom falcı gelmiş geçmiştir ona da şahidim. Ve net olarak çok emin bir şekilde söylemeliyim ki falcı Dilara oranın en iyisidir. Özellikle çok iyi tarot bakar ve bugüne kadar bana ne dediyse zaman içinde hepsinin gerçekleşmesini yaşadım hatta yaşıyorum.Ne görüyorsa dobra bi şekilde söyler.Iyiyi de kötüyü de söyler.Karşımdaki üzülmesin diye yalan söylemez.Iyiyse iyi olana yönlendirir,kötü bir durum varsa da söyler ve uyarır. Elbette fal bir yere kadar...Fala inanma falsız kalma demişler ama bu çerçevede gönül rahatlığıyla kendisine güvenebilirsiniz...Hisleri, eli ve yorumları çok güçlüdür.

Özellikle Dilara hanımla ilgili yorum yapmak için mi üye oldunuz? Reklam kokuyor mesajınız. Baktıracağım varsa bile baktırmam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…