Var esas oğlan izmirde bende cok gittim bütün yaz sana demedimi akdeniz ege?
Rahatladım hahahademedi çünkü orayla bi alakam yok falda çıkması gerekecek şekilde
Rahatladım hahaha
Bn egeliyim bana böyle bişi demedi :)) ztn yoğunlaşmasnı istediğim konuda konştu :))Herkese akdeniz ege diosa yolcam sacını ama banada bunu dedi:/
Patladı dediler bi iki ay önce ya bnde ondan gitmedim hiç..Kızlar şu angels daki cengiz merak ettin ya baktıranlar bi yorum döktürsün
Fırsat olmadı sormaya cnm çok yoğunduSorarım cnm
Nasıldı ?Fırsat olmadı sormaya cnm çok yoğundu
Fırsat olmadı sormaya cnm çok yoğundu
Valla iyiydi ses kaydı aldım dinlicem bi daha çok hızlı konuştuğu için yarısını anlamadım zaten:)esas konuyla alakalı eylem ve yiğitle ve cengizle aynı şeyleri söledi bakalım .Nasıldı ?
Merhaba Mary Jane ve diger merak eden arkadaşlar...Ben uzun zamandır Angel's cafe'yi bilirim.Oradan çom falcı gelmiş geçmiştir ona da şahidim. Ve net olarak çok emin bir şekilde söylemeliyim ki falcı Dilara oranın en iyisidir. Özellikle çok iyi tarot bakar ve bugüne kadar bana ne dediyse zaman içinde hepsinin gerçekleşmesini yaşadım hatta yaşıyorum.Ne görüyorsa dobra bi şekilde söyler.Iyiyi de kötüyü de söyler.Karşımdaki üzülmesin diye yalan söylemez.Iyiyse iyi olana yönlendirir,kötü bir durum varsa da söyler ve uyarır. Elbette fal bir yere kadar...Fala inanma falsız kalma demişler ama bu çerçevede gönül rahatlığıyla kendisine güvenebilirsiniz...Hisleri, eli ve yorumları çok güçlüdür.Kızlar Angel's cafe'de Dilara ya da Zeynep'e fal baktıran oldu mu?
Çok fal baktırdım, ama geneli tırt. Bi fala 50 lira ve üstünü vermeyi de saçma buluyorum. Özellikle Kadıköy'de önerebileceğiniz bir falcı var mı?
Kızlar şu angels daki cengiz merak ettin ya baktıranlar bi yorum döktürsün
Merhaba Mary Jane ve diger merak eden arkadaşlar...Ben uzun zamandır Angel's cafe'yi bilirim.Oradan çom falcı gelmiş geçmiştir ona da şahidim. Ve net olarak çok emin bir şekilde söylemeliyim ki falcı Dilara oranın en iyisidir. Özellikle çok iyi tarot bakar ve bugüne kadar bana ne dediyse zaman içinde hepsinin gerçekleşmesini yaşadım hatta yaşıyorum.Ne görüyorsa dobra bi şekilde söyler.Iyiyi de kötüyü de söyler.Karşımdaki üzülmesin diye yalan söylemez.Iyiyse iyi olana yönlendirir,kötü bir durum varsa da söyler ve uyarır. Elbette fal bir yere kadar...Fala inanma falsız kalma demişler ama bu çerçevede gönül rahatlığıyla kendisine güvenebilirsiniz...Hisleri, eli ve yorumları çok güçlüdür.
Hira yi bilmiyorum ama Hüma Bal bende çok iyiydi.Kızlar hira soydan mı Hüma bal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?