İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar aynen enerji meselesi. biraz tuhaf bir tarafı var. benle giden arkadaşıma " sürekli gülüyorsun bu ne böyle karşımda ciddi ol, bakmam görürsün" diye azarladı. arkadaşım cok sinirlendi ama iş konusunda arkadaşıma dediği şey de 3 ay sonra cıktı.. dediğim gibi enerji meselesi.

tugba mi bu???yoksa enfalmi?

enfal cnm. tubaya ben bir kez gittim. o anı bildi ama gelecek ilgili dediği çıkmadı. yalnız ben nedense o zaman olumsuz etkilenmiştim. hızlı konuşmasından ses tonundan. giden bi kaç arkadaşım memnun kalmıştı ama ben bidaha denemedim.

Ayni sekilde. Gittigm arkadasima iyiydi ama ben tavrindan dolayi cok olumsuz etkilendim ustume fenalik geldi..

Arkadaslar didemden ben baktirdiktan sonra begenmistim kapsamliydi dogrusu ve benim onem verdigim bi konu var haftasonu bn bunun netliginden emin oldum... Eylem kesinlikle kesinlikle hayir deyip hemen bana konuyu kapatmisti. Ve hissel bi konuyla alakali o yuzden eylem yani bunu bilemediyse bnim tezime gore cok bi halt tahmininde bulunamaz hani dersiniz ya bunu bilemediyse digerlerini de bilmesin die ... Nacizane fikrim eylem e cok onemli konularda bel baglamayin didem sonradan hic cevap vermese bile kesinlikle icsel sezgileri ve tutumu cok daha iyi her ne kadar sonunu getiremese de...

He bi de biraz fala cok sarmis arkadaslar icin dostane sadece belki bir nebze olsun akillarinda iclerinde birsey olusturmak bi fayda olsun die 1 -2 sey paylasmak istiyorum.
Biraz bole selere ara verilmeli hele ki onemsediginiz yiprandiginiz ve beklentiden deliricek gibi oldugunuz konular varsa bir suru insanin enerjisini ustunuze cekmeyin tum laflar ve enerjiler gerckten ustumuze ve gelecegimize yapisio lutfen ciddiye alin ...
Diger konu ise bn de her zamn oruc tutan namaz kilan veya dua okuyan bi insan degilim inancim tamdir o kadar ... Ne zaman kendimi caresiz hissetsem yada istediklerim olmasa careyi falcilarda aradim hep daha kotu oldu aslinda ama ne zaman kendi icime donup dualarimi okuduysam hersey mucizevi olabilecek sekilde oldu yada daha iyi oldum nolursunuz su falcilarla arada da olsa uzaklasin kendinize donun evet hepimize bi tur terapi bazen eglence oyalanma sakin kalma ama yani ne varsa dualarda var ... Sevgiler bn bunu buraya birakiyorum belki bir nebze birilerine ise yarar :)

Aynen dediğin gibi... Bir dönem sürekli baktırıyordum ve hiçbiri çıkmadı. Boşu boşuna para verdiğimle kaldım. Şunu farkettim fal baktırmanın sonu yok gerçekten. Ve burada okuyorum, çok yüksek fiyatlardan bahsediliyor. Kimse parayı kolay kazanmıyor, 100 lira- 150 lira çok değil mi? Sonunda ne çıkacağı belli olmayan bir fal için bu kadar yüksek meblağlar ödemenin bir anlamı yok.

Kimse beni yanlış anlamasın, ben de aynı yollardan geçtim. Bir dönem neredeyse her gün baktırıyordum ama elime hiçbir şey geçmedi. Eninde sonunda olması gereken oldu, ben sürekli yalanlar dinledim. Hatta o dönem fal baktırmanın negatifliğiyle hayatım daha kötü olmaya başladı. Ne zaman falı bıraktım, bir şeyi istediğimde duaya yöneldim o zaman istediklerimi almaya başladım.

Kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok, dediğim gibi aynı şeyleri yaptım, ama bir faldan çıkıp diğerine gitmeyin. Olumsuz bir şey duydunuz diye başka bir falcıya koşmayın. Günah olması konusuna hiç girmiyorum, çünkü herkes şeye inanmayabilir fakat ortada bir gerçek var ki o da fal baktırmanın negatif enerjiyi hayatımıza çektiği. En azından ara verin, bu kadar yüklenmeyin.

Kizlar ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur

Allah acil şifalar versin, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Kizlar ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
Bir an önce iyileşir umarım canım çok üzüldüm küçük çocukların canının yanmasına dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…