- 15 Kasım 2015
- 81
- 39
- 88
- 37
tugba mi bu???yoksa enfalmi?arkadaşlar aynen enerji meselesi. biraz tuhaf bir tarafı var. benle giden arkadaşıma " sürekli gülüyorsun bu ne böyle karşımda ciddi ol, bakmam görürsün" diye azarladı. arkadaşım cok sinirlendi ama iş konusunda arkadaşıma dediği şey de 3 ay sonra cıktı.. dediğim gibi enerji meselesi.
Heyecanla ozele bekliyorummm <3Arkadaşlar, Eylem 'in söylediği bir şey daha haftasında çıktı, bilginize :) ki söylediğinde anlam verememiştim...
bana da soyleee bana daaaaHeyecanla ozele bekliyorummm <3
Ayni sekilde. Gittigm arkadasima iyiydi ama ben tavrindan dolayi cok olumsuz etkilendim ustume fenalik geldi..enfal cnm. tubaya ben bir kez gittim. o anı bildi ama gelecek ilgili dediği çıkmadı. yalnız ben nedense o zaman olumsuz etkilenmiştim. hızlı konuşmasından ses tonundan. giden bi kaç arkadaşım memnun kalmıştı ama ben bidaha denemedim.
Grup kuramiyomuyuz ya ozeldebana da soyleee bana daaaa
He bi de biraz fala cok sarmis arkadaslar icin dostane sadece belki bir nebze olsun akillarinda iclerinde birsey olusturmak bi fayda olsun die 1 -2 sey paylasmak istiyorum.
Biraz bole selere ara verilmeli hele ki onemsediginiz yiprandiginiz ve beklentiden deliricek gibi oldugunuz konular varsa bir suru insanin enerjisini ustunuze cekmeyin tum laflar ve enerjiler gerckten ustumuze ve gelecegimize yapisio lutfen ciddiye alin ...
Diger konu ise bn de her zamn oruc tutan namaz kilan veya dua okuyan bi insan degilim inancim tamdir o kadar ... Ne zaman kendimi caresiz hissetsem yada istediklerim olmasa careyi falcilarda aradim hep daha kotu oldu aslinda ama ne zaman kendi icime donup dualarimi okuduysam hersey mucizevi olabilecek sekilde oldu yada daha iyi oldum nolursunuz su falcilarla arada da olsa uzaklasin kendinize donun evet hepimize bi tur terapi bazen eglence oyalanma sakin kalma ama yani ne varsa dualarda var ... Sevgiler bn bunu buraya birakiyorum belki bir nebze birilerine ise yarar :)
Kizlar ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
Valla ben gitmeyi düşünüyorum yarınayyyy cok heveslendim yaa tugbaya hemen yarin gidip baktirsam mi acaba??
Bir an önce iyileşir umarım canım çok üzüldümKizlar ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
Ay sevindim tatlımeylemin bi dediği bende de çıktı bugun ozel hayatla ilgili anlam veremiceksin demiş hakkaten anlam veremedim
ayy çok üzüldüm kıyamam Allah şifasını versin nasıl çocuk şimdi iyimiKizlar ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?