İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim ilk gittim 3 hafta sonrasini soyledi sonra 1 hafta 10 gun sonra gittigimde tarih yaklastigi icin mi nedir o tarihten 3-4 hafta sonra dedi. Yani toplamda 4-5 hafta fark oldu. O nedenle biraz tutarsiz geldi bana acikcasi
Olaylarını gecmişi anı bildimi ben geleceği bilebildiklerini düşünmüorum artık anı öğrensem yeter:/

Ayyyy tuğba tuğba başımınetini yediniz artık dayanamıyorum. Acaba pazartesi ordamı gitsem

Gecmisi bildi andan emin degilim gelecegi gorecegiz :)
Tam olarak durumumu özetlemişsin bende böleyim:) gelecekten söleyip patladıgı olursa yazalım lütfen bosuna onuda burda parlatıp zengin ettiğimiz bi falcıya daha ihtiyacımız yok bence:)

Tubaya yakın zamanda gidicek olan arkadaşlar mesela yarın sorabilirler mi acaba telefonda da bakıyo mu rica etsek telefonunu alsanız biz de telefonda baktırsak olur mu acaba

canim tecrubeli biri olarak soruyorum sana hangi falcinin dedikleri en cok cikti gelecekle ilgili?ben tubaya gitmeyi dusunuyordum ama yazini okuyunca fikrim degisti gelecekle ilgili en cok tuttursn hangisi????

canim tecrubeli biri olarak soruyorum sana hangi falcinin dedikleri en cok cikti gelecekle ilgili?ben tubaya gitmeyi dusunuyordum ama yazini okuyunca fikrim degisti gelecekle ilgili en cok tuttursn hangisi????

3 yıldır belli aralıklarla izmir ve istanbul'da fal baktırmış biri olarak şunu diyebilirim ben: çok beğenilen bir falcı birine bilemeyebilir, tutturamayabilir. arada olur böyle şeyler. yani sadece başkasına çok bilen yahut hiç bilemeyeni tek referans almayın. çünkü başka 2 kişi gelir bana döktürdü der. kısır döngüye girer referansınız

mesela laf cafe andaç çok övülür fakat bende gelecekte çok sağlam patlamıştı. o zamanki çocukla yüzük evlilik demişti. aradan geçen zaman ve olaylar sonunda bırakın evliliği, sevgili dahi olmak istemiyorum kendisiyle zira duygularım tamamen bitti. yaşadığım bir örnek yani bu. bu olay andaç'ı kötü yapmaz yani. çok memnun olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…