İstanbul'da Fal - Falcılar

Sormak istediğiniz olayı yönlendirebileceğim bişey mi ise hayır, o söyledi de oldu denmesi imkansız..yani benim yönlendirmemle olacak bişey asla değil...şunu yaşayacaksın dedi ve oldu
Bana da alakasiz 2 seyi bilmisti aklimda hayatimda olmayan o an. Sanirim benzer bi sey. Umarim guzel bir seydir.

arkadaşlar merhaba. sürekli fala giden biri olarak bende fal deneyimlerimi paylaşmak isterim.
1-Laf cafe: Andaç ilk baktığında çoğu dedikleri çıktı ama son zamanlarda söylediklerinin hep tersini yaşamaya başladım. Aynısı Halil için de geçerli.
2-Enfal: isim konusunda iyi. ve sızı boşuna umıtlendirmiyor. Bana tüm falcılar o adam sana geri dönecek dedi. Bir tek enfal hayır dedi dönmeyecek ve çocuk dönmedi hatta başka biriyle evlendi.
3-taksim sedat: farklı bazen iyi bazen kötü
4-dejavu: Edi bu zaman kadar dedığı herseyı zamanında yaşadım, dediği tarihlerde.olumsuz seyleri de söyler.
5-Mandal cafe: Murat cok seviyorum kendısıni bana enerjisi cok cok iyi geliyor. Erkek arkadaşımla kavga etmiştik barısıcaksınız dedı hıc ıhtımali yoktu barıştık. sonra tekrar gıttım dedıkı yakın zamanda kavga edıceksınız ama sonra tekrar barısıcaksınız ve sağlık problemi yaşıyacaksın dedi. ben o haftasonu erkek arkdasımla kavga ettim ve su an ayrıyız. aynı zamanda sağlık problemi de atlattım. ama gıden bazı arkadaşlarım memnun kalmadı.ama ben seviyorum ve cıktı
6-kahve diyarı umıt: 1 kez baktırdım ama gerçekten diğerlerine nazaran cok farklıydı. yasadıgım herseyı bıldı, hatta ben konuştum sus sen anlatma diye kızdı bana.. tarih verdi bakalım..
7- Yeşilköy duydu: duyguya da gittim bir kez arkadaslımla. geçmişi ve anı ben hıcbısey demeden bildi. aynı şekilde arkadaşımın da... gelecekle ilgili beklemelerdeyim.
8- Bakırköy Neslihan: benim için su ana kadar hic bir falcının bana soylemedıği/bilemediği bir seyi söyledi. sureklı gıtmeye başladım tabi bende sonra.. dedıgı seylerin bazıları cıktı bazıları ıcın beklemekteyim.
9-damlalar tuba: 2 sene önce gitmiştim. korkmuştum baya. bana dedıkleri çıkmadı.
ve su an eylemi cok denemek istiyorum rica etsem benlede eylemin numarasını paylaşırmısınız?

CANIM enfal nerde bakiyor???ben de bosuna umutlenmek istemiyorum artik

arkadaslaarr bu hafta tugbaya gidicemmm damlalar cafr tuba bilgisi ve tecrubesi olanlar paylasa bilirmi lutfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…