- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
damlalar cafe tuba nasil peki bilgin varmi canim?mesela laf cafe andaç çok övülür fakat bende gelecekte çok sağlam patlamıştı. o zamanki çocukla yüzük evlilik demişti. aradan geçen zaman ve olaylar sonunda bırakın evliliği, sevgili dahi olmak istemiyorum kendisiyle zira duygularım tamamen bitti. yaşadığım bir örnek yani bu. bu olay andaç'ı kötü yapmaz yani. çok memnun olanlar var
damlalar cafe tuba nasil peki bilgin varmi canim?
damlalar cafe tuba nasil peki bilgin varmi canim?
Dün bnmde cıktıktan sonra migrenim tuttu:/ gelecek cıkıomu peki burdakiler yeni kesfedioruz bi cogumuz bizd bi ışık olsan:)yalnız enerjisi çok ağırdır. hayatımda ilk defa bir falcıdan sonra anormal ağırlık çöktü, 2 gün kendime gelemedim ki bünyem sağlamdır. bir de ses kaydı mutlaka şart. evde detaylı dinlemek gerekiyor.
Dün bnmde cıktıktan sonra migrenim tuttu:/ gelecek cıkıomu peki burdakiler yeni kesfedioruz bi cogumuz bizd bi ışık olsan:)
gelecekle ilgili cikarmi soyledikleri?bilgim var evet.. son günlerde çok konuşuldu diye yorum yapmak istemedim ama benim şahsi görüşüm sadece tek kelime ile muhteşemdir. dobradır, çat çat söyler. bu da benim şahsi görüşüm mesela onu beğenen kitle içinden biri olarak. ha arada kötü baktığı fallar elbet olmuştur başkasına. bilemem.
sen baktirdinmi??nasildi begendin mi?Tuba hakknda sunu sormak istyorum ses kaydi yapanlara ozellikle, ben eve geldim ve o kdr cok konusmus ama surekli ayni seyi soylemis ki sizde de boyle mi? Uani mesela ege ve akdenzde bi tanidigin var dicekse soyle demis : son gelen rakamlara ve bilgilere gore mevsimsel tahlillerle finansal tablolarla ilk etapta acilan kartlarda bolgesel olarak akdeniz ve ege goruyorum. E pardon da nye bu kdr susledin?degisik bi tarz. Finans borsa yorumcusu gibi. Size de boylemi?
Tuba hakknda sunu sormak istyorum ses kaydi yapanlara ozellikle, ben eve geldim ve o kdr cok konusmus ama surekli ayni seyi soylemis ki sizde de boyle mi? Uani mesela ege ve akdenzde bi tanidigin var dicekse soyle demis : son gelen rakamlara ve bilgilere gore mevsimsel tahlillerle finansal tablolarla ilk etapta acilan kartlarda bolgesel olarak akdeniz ve ege goruyorum. E pardon da nye bu kdr susledin?degisik bi tarz. Finans borsa yorumcusu gibi. Size de boylemi?
gelecekle ilgili cikarmi soyledikleri?
ben de gidip bakayim o zaman nasilmis merak ettim :)beklemedeyim. ben bu konu içinde hakkında yazılan eski mesajları aratıp gittim ona. gayet çıktı diyenler vardı. arada çıkmadı diyenler de vardı. değişiyo yani bu işler. mesela burada biri demiş saatleri bile bilir.. ama başkası demiş tarih patladı. en azından olumlu referansı çok biri. hafife alınacak biri değil bence kesinlikle
ben de gidip bakayim o zaman nasilmis merak ettim :)
Canım konu içinde nasıl arattın? Bulamadım da.beklemedeyim. ben bu konu içinde hakkında yazılan eski mesajları aratıp gittim ona. gayet çıktı diyenler vardı. arada çıkmadı diyenler de vardı. değişiyo yani bu işler. mesela burada biri demiş saatleri bile bilir.. ama başkası demiş tarih patladı. en azından olumlu referansı çok biri. hafife alınacak biri değil bence kesinlikle
Canım konu içinde nasıl arattın? Bulamadım da.Nerden aratılıyor?
Çok teşekkür ederim yardımın için :)gelen kutusunun altındaki arama kısmına tuğba damlalar yazın, sadece bu konuyu ara diyin
Herkese akdeniz ege diosa yolcam sacını ama banada bunu dedi:/Tuba hakknda sunu sormak istyorum ses kaydi yapanlara ozellikle, ben eve geldim ve o kdr cok konusmus ama surekli ayni seyi soylemis ki sizde de boyle mi? Uani mesela ege ve akdenzde bi tanidigin var dicekse soyle demis : son gelen rakamlara ve bilgilere gore mevsimsel tahlillerle finansal tablolarla ilk etapta acilan kartlarda bolgesel olarak akdeniz ve ege goruyorum. E pardon da nye bu kdr susledin?degisik bi tarz. Finans borsa yorumcusu gibi. Size de boylemi?
Herkese akdeniz ege diosa yolcam sacını ama banada bunu dedi:/
Var esas oğlan izmirde bende cok gittim bütün yaz sana demedimi akdeniz ege?peki cidden oralarda var mı bağlantı falda çıkması gereken şekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?