İstanbul'da Fal - Falcılar

damlalar cafe tuba nasil peki bilgin varmi canim?

damlalar cafe tuba nasil peki bilgin varmi canim?

bilgim var evet.. son günlerde çok konuşuldu diye yorum yapmak istemedim ama benim şahsi görüşüm sadece tek kelime ile muhteşemdir. dobradır, çat çat söyler. bu da benim şahsi görüşüm mesela onu beğenen kitle içinden biri olarak. ha arada kötü baktığı fallar elbet olmuştur başkasına. bilemem.

Dün bnmde cıktıktan sonra migrenim tuttu:/ gelecek cıkıomu peki burdakiler yeni kesfedioruz bi cogumuz bizd bi ışık olsan:)

Dün bnmde cıktıktan sonra migrenim tuttu:/ gelecek cıkıomu peki burdakiler yeni kesfedioruz bi cogumuz bizd bi ışık olsan:)

o konuda beklemedeyim. ben 'konu içinde ara' kısmından hakkında yazılan eski mesajların hepsini okuyup gittim. gayet olumlu şeyler yazılmıştı, arada elbet beğenmeyen vardı. burada son 1-2 gün içinde yazanlar vardı mesela tarihleri çıkıyor falan diye. bakalım göreceğiz..

Tuba hakknda sunu sormak istyorum ses kaydi yapanlara ozellikle, ben eve geldim ve o kdr cok konusmus ama surekli ayni seyi soylemis ki sizde de boyle mi? Uani mesela ege ve akdenzde bi tanidigin var dicekse soyle demis : son gelen rakamlara ve bilgilere gore mevsimsel tahlillerle finansal tablolarla ilk etapta acilan kartlarda bolgesel olarak akdeniz ve ege goruyorum. E pardon da nye bu kdr susledin? degisik bi tarz. Finans borsa yorumcusu gibi. Size de boylemi?

gelecekle ilgili cikarmi soyledikleri?

sen baktirdinmi??nasildi begendin mi?

üslubu tarzı öyle evet bilgi verirken kendi konuşma tarzını kendi kalıplarını arada yineliyor.

gelecekle ilgili cikarmi soyledikleri?

beklemedeyim. ben bu konu içinde hakkında yazılan eski mesajları aratıp gittim ona. gayet çıktı diyenler vardı. arada çıkmadı diyenler de vardı. değişiyo yani bu işler. mesela burada biri demiş saatleri bile bilir.. ama başkası demiş tarih patladı. en azından olumlu referansı çok biri. hafife alınacak biri değil bence kesinlikle

ben de gidip bakayim o zaman nasilmis merak ettim :)

Canım konu içinde nasıl arattın? Bulamadım da. Nerden aratılıyor?

yani ben kimseyi etkilemek istemem gidin gitmeyin diye çünkü 10 kişinin beğendiği biri bende patlayabilir veya benim beğendiğim başkasına patlayabilir. ama en azından denenmesi gereken isimler var

Herkese akdeniz ege diosa yolcam sacını ama banada bunu dedi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…