İstanbul'da Fal - Falcılar

Didem ilk başta etkileyici gelmişti banada ama gelecek için hiçççbiiiiiir dediği olmadı didemin iki üç senedir tanırız kendisini. Ha fal enerji işidir sana çıkar bana çıkmaz ama dideme kalsa şu an evli olmam gerekirdi
Falı çıkmadı üstelik paranla rezil oluyorsun bakcam der haftalarca oyalar
Dediğim gibi dideme kalsa şu an evli olmam gerekirdi.

Özellikle Dilara hanımla ilgili yorum yapmak için mi üye oldunuz? Reklam kokuyor mesajınız. Baktıracağım varsa bile baktırmam artık.
Ben soruya yanıt verdim ve kendi tecrübelerimden merak edenlere fikir verdim. Benim yaşadıklarım ve kisisel düşüncelerim bu şekilde. Kim ne ve nasıl düşünmek isterse ona kalmış. Denemek ister ya da istemez herkesin kendi tercihi.Sizin soğumanız beni baglamiyor,kendi tercihiniz...

Çok önemli bir olay mıydı? Devamı gelir dediğine göre güzel bir haber umarım hakkında hayırlısı olsun.

fal dediğin enerji meselesi bende bir sürü dediği cıktı eylemin 4-5 arkadasıma da oyle ama bir arkadaşıma dediği hiç bir şey bir tanesi bile cıkmadı. bana iyi gelen herkese iyi gelecek diye bir şey yok ama bdnim için fal mevzuu kapanmıştır eskisi gibi ayda bir baktırırım parayla o da keyfi olur bir yere de gitmeyecegım artık ister istemez kanalize oluyorsun cunku .
ve tarıhlere takılmayın iki kere tuttu şimdiye dek tarih onemli olan sonuc

Ya kızlar ben şimdi yine aynı konuya döneceğim ama geleceği bıraktım inanın. Fakat şuanda mevcut durumla ilgili söylediklerinden bile emin olamıyorum ben hiçbirinin.

Adam seni düşünüyor seni istiyor vs diyolar, ayol adamın umrunda diilim. Hayatında başkası var hatta yani ne zamandır.

Yani baktırdığım tüm falcılar aynı şeyi söylüyor ama durum bambaşka.

Bu nasıl oluyor, sizce de çok manasız diil mi kızlar ya?ben de salak gibi umutlanıp vakit mi kaybediyorum L

falcılar senin duymak istediğini söylüyor desem :)

Hiç mi olumsuz konuşan çıkmadı, baktırdıkların içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…