- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
Tuğba telde bakıyo muBi sorarmısın telefonda da bakabilir mi
Hayır didemi çok uzun süredir biliriz ve falları çıkmadıArkadaşlar eski mesajlardan okudum şimdi Didem'e baktıran memnun kalan var mı acaba konusu cok gecmiş
Damlalar turku evinde bakiyor internette var numarasi. Telde bakmiyor bildigim kadariylaTuğba telde bakıyo mu
Telini verir misiniz
Didem ilk başta etkileyici gelmişti banada ama gelecek için hiçççbiiiiiir dediği olmadı didemin iki üç senedir tanırız kendisini. Ha fal enerji işidir sana çıkar bana çıkmaz ama dideme kalsa şu an evli olmam gerekirdiArkadaslar didemden ben baktirdiktan sonra begenmistim kapsamliydi dogrusu ve benim onem verdigim bi konu var haftasonu bn bunun netliginden emin oldum... Eylem kesinlikle kesinlikle hayir deyip hemen bana konuyu kapatmisti. Ve hissel bi konuyla alakali o yuzden eylem yani bunu bilemediyse bnim tezime gore cok bi halt tahmininde bulunamaz hani dersiniz ya bunu bilemediyse digerlerini de bilmesin die ... Nacizane fikrim eylem e cok onemli konularda bel baglamayin didem sonradan hic cevap vermese bile kesinlikle icsel sezgileri ve tutumu cok daha iyi her ne kadar sonunu getiremese de...
Sağol canımDamlalar turku evinde bakiyor internette var numarasi. Telde bakmiyor bildigim kadariyla
Insallah bi an once toparlar kuzucuk duam onunlaKizlar ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
Ben soruya yanıt verdim ve kendi tecrübelerimden merak edenlere fikir verdim. Benim yaşadıklarım ve kisisel düşüncelerim bu şekilde. Kim ne ve nasıl düşünmek isterse ona kalmış. Denemek ister ya da istemez herkesin kendi tercihi.Sizin soğumanız beni baglamiyor,kendi tercihiniz...Özellikle Dilara hanımla ilgili yorum yapmak için mi üye oldunuz? Reklam kokuyor mesajınız. Baktıracağım varsa bile baktırmam artık.
Normalde telde bakmıyormuş ama yakın zamanda gidecek olan arkadaşlar rica etse belki numarasını verirTuğba telde bakıyo mu
Telini verir misiniz
Çok önemli bir olay mıydı? Devamı gelir dediğine göre güzel bir haber umarım hakkında hayırlısı olsun.Günaydın kızlar bende buradaki yorumlara bakıp eyleme fal baktırmıştım bi süre önce ve dün hem ailevi hemde özel konu Hakkı'nda dediği şey çıktı umarım devamı gelir hem bana hemde burda bekleyen herkese
Ailevi olay epey can sıkıcıydı özel hayatta önemliydi evet ama tarihler bende de geciktiÇok önemli bir olay mıydı? Devamı gelir dediğine göre güzel bir haber umarım hakkında hayırlısı olsun.
zehradan hayır gelmez..hiç boşverZehranın numarasını bilen yok mu arkadaşlar
falcılar senin duymak istediğini söylüyor desem :)Ya kızlar ben şimdi yine aynı konuya döneceğim ama geleceği bıraktım inanın. Fakat şuanda mevcut durumla ilgili söylediklerinden bile emin olamıyorum ben hiçbirinin.
Adam seni düşünüyor seni istiyor vs diyolar, ayol adamın umrunda diilim. Hayatında başkası var hatta yani ne zamandır.
Yani baktırdığım tüm falcılar aynı şeyi söylüyor ama durum bambaşka.
Bu nasıl oluyor, sizce de çok manasız diil mi kızlar ya?ben de salak gibi umutlanıp vakit mi kaybediyorum L
kesinlikle.. :)bu durumdan sadece bu sonuç çıkıyor aynen :)
çok kötü, verilen onca paraya
Hiç mi olumsuz konuşan çıkmadı, baktırdıkların içindeYa kızlar ben şimdi yine aynı konuya döneceğim ama geleceği bıraktım inanın. Fakat şuanda mevcut durumla ilgili söylediklerinden bile emin olamıyorum ben hiçbirinin.
Adam seni düşünüyor seni istiyor vs diyolar, ayol adamın umrunda diilim. Hayatında başkası var hatta yani ne zamandır.
Yani baktırdığım tüm falcılar aynı şeyi söylüyor ama durum bambaşka.
Bu nasıl oluyor, sizce de çok manasız diil mi kızlar ya?ben de salak gibi umutlanıp vakit mi kaybediyorum L
Olumsuzuda söyleyebilenleri tercih et coğu pembe tablocu emine akkaya var mesela bana bu adamdan bi bok olmaz diyen insandır kendisi:)))bu durumdan sadece bu sonuç çıkıyor aynen :)
çok kötü, verilen onca paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?